Passa al contingut principal

Premios Enrique Fuentes Quintana

Los Premios Enrique Fuentes Quintana tienen como objetivo reconocer el trabajo doctoral excelente y riguroso. Con este propósito, se convocan los Premios Enrique Fuentes Quintana correspondientes al curso académico 2021-2022.

Requisitos

Los candidatos se comprometen a la lectura detallada de estos requisitos y a la del listado de preguntas frecuentes publicado en la Web de Funcas.

Podrán optar a este premio las tesis doctorales que hayan obtenido la mención cum laude en los ámbitos de:

  • Economía, Finanzas y Empresa
  • Ciencias Políticas, Sociología y Comunicación
  • Ciencias de la Salud
  • Humanidades
  • Ingeniería, Matemáticas, Física y Arquitectura

Podrán concurrir los doctores españoles, independientemente del país en el que hayan leído sus tesis, y los doctores extranjeros que hayan presentado sus tesis doctorales en instituciones docentes o de investigación españolas.

La tesis debe haber sido leída entre el 1 de septiembre de 2021 y el 31 de agosto de 2022.

La elección de la categoría corresponde exclusivamente a los aspirantes al Premio. La tesis presentada solamente opta al Premio en la categoría en la que se haya inscrito no siendo admitida aquella que se presente a más de una categoría.

Las tesis deberán presentarse en castellano o en inglés. Las tesis presentadas en cualquier otro idioma no serán admitidas.

Plazo de presentación

El plazo de presentación de candidaturas finaliza el 15 de noviembre de 2022 a las 23:59 horas.

Més informació

Més entrades de Premis

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/03/2023

  Ajuntament de Barcelona - Institut Municipal de Parcs i Jardins Borsa de treball de places de Tècnic mitjà del verd (branca arquitectura tècnica) Ajuntament de la Selva del Camp 1 plaça d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Hardware and software solutions for Space Hardware Technologies - PhD Student (R1) Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) 1 plaça de Responsable Unitat Organització i TIC a l'Àrea de Serveis Compartits Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (HUVH IR) 1 plaça de PhD position Clinical Neuroimmunology group Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme 1 plaça de Cap del Servei d'Informació i Telecomunicacions Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Titulat superior, enginyer de forest a la Direcció General d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia Generalitat de Catalunya

Oferta pública 21/03/2023

  Ajuntament de Girona 1 plaça d'Enginyer de camins, canals i ports Ajuntament de Sabadell 2 places de Tècnic superior enginyeria (DO) Ajuntament d'Esparreguera Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Master student - Machine Learning (R0) Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Scientist / Developer in computational mechanics high performance computing Diputació de Barcelona Borsa de treball de places de Tècnic de gestió d'espais naturals. Pla d'informació i vigilància contra els incendis forestals (PVI) Diputació de Barcelona Borsa de treball de places d'Enginyer forestal Diputació de Barcelona Borsa de treball de places de Tècnic de gestió ús públic d'espais naturals Diputació de Barcelona Borsa de treball de places de Tècnic de gestió d'espais naturals. Gestió d'espais protegits i no protegits en sòl no urbanitzable

SEAT-UPC Design Thinking 2023

T'apassiona l’automoció? i el vehicle intel·ligent? Arriba el repte de futur més esperat de la mà de Càtedra SEAT-UPC Des de la Càtedra SEAT-UPC, es llança el Design Thinking 2023 (DT-23), un repte proposat per SEAT a l'àmbit de l'automoció. Els participants al DT-23 han de ser estudiants de grau (tercer i quart) o màster de l'ETSEIB, ESEIAAT, EEBE, ETSETB, EETAC, EPSEM, EPSEVG, FIB, FME i CFIS. Els participants s'inscriuran en equips de 3-4 estudiants. Els equips podran tenir membres de diferents centres i de diferents titulacions. Entre els equips inscrits se'n seleccionaran 10, dels quals 5 deixaran el repte a partir de la sisena setmana. Els 5 equips restants continuaran fins al final on hauran de lliurar una memòria amb les propostes i els resultats obtinguts, i fer una breu presentació davant del jurat. L´equip guanyador rebrà un primer premi de 3.000 euros. I l'equip que quedi segon un premi de 1.500 euros. Inscripcions fins al dilluns 27 de març Més