Open Class "DevSecOps en Public Cloud". UPC School

El dimarts 29-11-2022, a les 18:30, tindrà lloc una Open Class del màster en Cybersecurity Management (Presencial).

En aquesta sessió oberta farem una introducció al cloud públic i veurem com les seves característiques bàsiques canvien fonamentalment l'òptica amb què s'enfoca la seguretat de la infraestructura.

La sessió s’iniciarà amb l’explicació del concepte d'automatització de la infraestructura i les seves implicacions, es presentaran els vendors rellevants al sector i s’analitzarà com el concepte d'Infraestructura com a Codi permet començar a testejar la seguretat dels nostres datacenters, fins i tot abans de crear-los. Tot això mitjançant explicacions gràfiques i demostracions pràctiques que no requereixen coneixements previs.

El ponent

Javi Moreno treballa amb cloud públic des del 2012 i fa més de 20 anys que imparteix formacions tècniques. Actualment, forma part de l'equip de consultoria i capacitació en cloud públic de NTT. També és codirector del postgrau en Cloud Computing Architecture de la UPC School.

La sessió es farà en línia mitjançant l'eina Google Meet.

Inscripcions

Més entrades de Formació

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...