Passa al contingut principal

Fast Track Emprenedoria

L'Espai Emprèn de Terrassa(obriu en una finestra nova) amb motiu del programa Emprèn UPC Terrassa organitzat per l'ajuntament de Terrassa i la UPC, ha organitzat unes sessions formatives.

Es tracta d'un cicle formatiu de 10 càpsules ràpides (d’una hora de durada, cadascuna) amb temàtiques imprescindibles de conèixer per a qualsevol persona emprenedora.

Les càpsules són en línia, per Google Meet, del 21 al 25 de novembre

Gratuït i obert a tota la ciutadania,

Contingut del Fast Track Emprenedoria: 

  • Taller Canvas 21 de novembre 12:00h.
  • Màrqueting digital i eines 21 de novembre 13:00h.
  • Pla de Màrqueting i comunicació 22 de novembre 12:00h.
  • Compte Explotació i KPIs 22 de novembre 13:00h.
  • Pla Comercial centrat en la Clientela 23 de novembre 12:00h.
  • Com validar la teva idea amb una sola frase (MVP) 23 de novembre 13:00h.
  • Valoració de Start Ups 24 de novembre 12:00h.
  • Taller: Com presentar la meva StartUp a un inversor 24 de novembre 13:00h.
  • CIBERRISCOS i COMPLIMENT CORPORATIU: 25 de novembre 12:00h.
  • Emprenedoria d'impacte i Projectes ValorTRS 25 de novembre 13:00h.

Més informació

Més entrades d'Emprenedoria

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/11/2022

1 plaça de Tècnic mitjà de sostenibilitat energètica / Ajuntament de Sitges 1 plaça de (bio-)informatician full stack developer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Python Developer / Centre de Regulació Genòmica (CRG) 5 places de Tècnic informàtic i telecomunicacions / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de territori i sostenibilitat / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de medi ambient / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça d' Ajudant tècnic pel projecte TRACES / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça d' Enginyer a SSCC Barcelona / Forestal Catalana, SA 1 plaça de Research Assistant on Immunotherapeutic Strategies in Breast Cancer (PPCC-InMaM) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral Researcher for validation of BP-EVs as a next-generation compound delivery platform (PPCC-EVBRAINTARGET) / Institut de Bioenginyeria

Calendari laboral 2022 a Catalunya

El calendari laboral recull les festes estatals i catalanes, a les quals caldrà sumar en cada municipi les dues festes locals, retribuïdes i no recuperables, permeses per llei. Els festius del 2022 1 de gener. Cap d'any, cau en dissabte. 6 de gener. Reis. Cau en dijous. 15 d'abril. Divendres Sant. 18 d'abril. Pasqua Florida (Dia de la mona). 6 de juny. Pasqua Granada (Dilluns de Pentecosta). 24 de juny. Sant Joan. Cau en divendres. 15 d'agost. L'Assumpció. Cau en dilluns. 12 d'octubre. El Pilar. Cau en dimecres. 1 de novembre. Tot Sants, Cau en dimarts. 6 de desembre. Dia de la Constitució, Cau en dimarts. 8 de desembre. La Puríssima. Cau en dijous. 26 de desembre. Sant Esteve. Cau en dilluns. Més entrades de Mercat de treball

Recursos del taller sobre Linkedin

Esprem Linkedin from Juli Boned Linkedin El meu perfil Per si us voleu connectar i ampliar la vostra xarxa Mussola El meu grup Recursos UPC o politècnics a Linkedin Grups i pàgines relacionades amb la UPC Per començar Diagnòstic del teu perfil Social Selling Dashboard analitza el teu perfil Recursos que comentem al taller Per cercar feina Simply hired Cercar feina en grups, per exemple UPC Alumni Com a eina de branding IFTT per fer connexions entre serveis d’internet Scoop.it Per compartir continguts aliens About.me Targeta personal a internet Wisestamp Personalitzar la signatura del correu electrònic Per fer networking Extensions Chrome: Rapportive Qui veu el meu perfil Locksmith Per organitzar les tasques que hem comentat Asana Per seguir aprenent de Linkedin entre tots Grup per seguir el debat Posts a Mussola sobre Linkedin Properes edicions Quan:   16 de febrer de 16 a 18h On: