Passa al contingut principal

Club Dones Politècniques: entrevista a Beatriz López, Podcast - Ep06

Ja pots escoltar a les plataformes Spotify i Ivoox, l’episodi 06 dels podcasts del Club de Dones Politècniques.

Es tracta d’una sèrie d’entrevistes de caràcter periòdic, fetes a Dones Politech amb relleu professional, que permeten fer un mapeig d’on són les titulades UPC i que fan, més enllà de la seva vida professional.

El 6è episodi està dedicat a l’enginyera Beatriz López, doctora en Ciències Informàtiques, una de les primeres enginyeres en Computer Science de l’estat, cofundadora de l’spin-off Newronia, membre del consell assessor de MJN Neuroserveis, i actualment, docent a la Universitat de Girona. La Beatriz va fer el seu doctorat en Informàtica a la UPC sobre Intel·ligència Artificial.

La Beatriz ha dedicat gran part de la seva trajectòria professional a la intel·ligència artificial i al Machine Learning,  focalitzant-se en medicina i salut.

Escolta les entrevistes a: Spotify | Ivoox 

Més entrades d'UPC Alumni

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mussola ha arribat al milió de pàgines vistes

Avui em desperto havent arribat a 1.000.000 de pàgines vistes a Mussola. Moltes gràcies a tots els que em seguiu. Moltes gràcies a tots. Espero que Mussola us hagi ajudat en la vostra cerca de feina o pràctiques i a créixer en la vostra carrera professional.

Oferta pública 10/04/2024

  Ajuntament de Cadaqués 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Pira 1 plaça de Secretari interventor de l'Agrupació Pira - Vilaverd Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor 1 plaça de Tècnic de medi ambient Ajuntament de Sant Martí de Llémena 1 plaça d'Arquitecte tècnic Ajuntament d'Esparreguera Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Co-leader of the Climate Variability and Change Group (R4) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Postdoc on aerosol microphysics (R2) Consell Comarcal de la Cerdanya Borsa de treball de places de Secretari interventor Fundació Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) 1 plaça d'Enginyer de Coordinació Tècnica del Projecte EBRT2030 Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal a l'Oficina Comar

Mejores Empresas para Trabajar en España 2024

Las empresas Best Workplaces son un reflejo de la experiencia que defiende Great Place To Work para cada empleado y empleada en cada compañía. Great Place To Work significa sentir tu trabajo como algo más que un trabajo, confiar en tus líderes y compañeros y compañeras de equipo, ponerte en la piel de otra persona, encontrar un lugar al que perteneces, ser tratado/a equitativamente… Great Place To Work quiere un gran lugar para trabajar para todas las personas. Por tamaño Por sector Més posts de Cercar feina