Passa al contingut principal

Santander X Award | Spain 2022 - Accelerate

Buscamos Startups universitarias de base tecnológica con potencial de disrupción, innovadoras y legalmente incorporadas con menos de diez años de su constitución. Debe estar lista para escalar su distribución geográficamente y/o ampliar el modelo de negocio. Los proyectos deberán cumplir alguno de los siguientes criterios para poder ser considerados como elegibles:

  • Ventas anuales que no superen los 300.000€
  • Equipo formado por un mínimo de dos personas y un máximo de veinticinco
  • Contar con un capital semilla de entre 100.000€ y 1.000.000€ levantado en rondas de inversión.

Los Participantes deberán reunir y acreditar al menos uno de los siguientes requisitos para ser considerados una "Startup universitaria":

Al menos un miembro del equipo fundador deberá ser estudiante o graduado con una antigüedad máxima de cinco años desde el momento de su graduación, en cualquier universidad española.

Al menos un miembro del equipo Participante deberá ser profesor universitario, investigador o funcionario en alguna de las universidades mencionadas en el párrafo anterior.

Se recomienda que al menos 1 cofundador sea un hablante nativo o fluido en inglés, ya que podrá ser requerido en el caso que el proyecto sea seleccionado para competir en instancias globales.

Habrá tres equipos ganadores, que recibirán:

  • Premio Económico de diez mil euros (10.000€) para el primer clasificado, de seis mil euros (6.000€) para el segundo clasificado y de cuatro mil euros (4.000€) para el tercer clasificado, para el desarrollo de cada una de las soluciones emprendedores presentadas).
  • Acceso directo al Santander X Global Award, donde las startups podrán obtener exposición global y la oportunidad de obtener una serie de beneficios adicionales tanto económicos como en especie.

Plazo de presentación: 24/10 - 23:59 (GMT+02:00)

Més informació

Més entrades de Premis

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/11/2022

1 plaça de Tècnic mitjà de sostenibilitat energètica / Ajuntament de Sitges 1 plaça de (bio-)informatician full stack developer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Python Developer / Centre de Regulació Genòmica (CRG) 5 places de Tècnic informàtic i telecomunicacions / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de territori i sostenibilitat / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de medi ambient / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça d' Ajudant tècnic pel projecte TRACES / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça d' Enginyer a SSCC Barcelona / Forestal Catalana, SA 1 plaça de Research Assistant on Immunotherapeutic Strategies in Breast Cancer (PPCC-InMaM) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral Researcher for validation of BP-EVs as a next-generation compound delivery platform (PPCC-EVBRAINTARGET) / Institut de Bioenginyeria

Calendari laboral 2022 a Catalunya

El calendari laboral recull les festes estatals i catalanes, a les quals caldrà sumar en cada municipi les dues festes locals, retribuïdes i no recuperables, permeses per llei. Els festius del 2022 1 de gener. Cap d'any, cau en dissabte. 6 de gener. Reis. Cau en dijous. 15 d'abril. Divendres Sant. 18 d'abril. Pasqua Florida (Dia de la mona). 6 de juny. Pasqua Granada (Dilluns de Pentecosta). 24 de juny. Sant Joan. Cau en divendres. 15 d'agost. L'Assumpció. Cau en dilluns. 12 d'octubre. El Pilar. Cau en dimecres. 1 de novembre. Tot Sants, Cau en dimarts. 6 de desembre. Dia de la Constitució, Cau en dimarts. 8 de desembre. La Puríssima. Cau en dijous. 26 de desembre. Sant Esteve. Cau en dilluns. Més entrades de Mercat de treball

Curs online - Masterclass : Humanisme tecnològic o deshumanització digital. Reflexions després d'una pandèmia hiperconnectada. Cibernarium

La tecnologia s'ha convertit en la nova i definitiva estructura del món. La COVID-19 ha actuat com a catalitzadora d'un procés que ja s'apuntava des de feia anys. Les democràcies liberals tenen davant seu un repte de veure-la com a una oportunitat per abordar una ciberdemocràcia i una economia de plataformes humanitzada conforme a patrons basats en una legalitat digital respectuosa amb la llibertat i la cooperació o si, per contra, assumim la consumació d'un Ciberleviatán basat en l'ordre, el control, la vigilància i la desigualtat. Pipo Serrano. Periodista (Ràdio, Televisió i Periodisme Digital), ha dirigit estratègies i transformacions digitals en àmplies redaccions i mitjans de comunicació, incorporant-hi noves narratives i cobertures digitals, a més del Periodisme Mòbil (Mojo), de què és un dels pioners a Espanya . Per tot això ha estat reconegut pels "European Digital Mindset Awards 2018." amb el premi "Best Journalistic Work on Digital Transform