Passa al contingut principal

Open Class "Tendències del Futur de la Construcció + III Premi BIM Start Up". UPC School

El dijous 20-10-2022, a les 19:00, tindrà lloc al Tech Talent Center (Badajoz, 73. Barcelona) una Open Class del màster en BIM Management. Transformació Digital i Nous Models de Negoci (Presencial) i del màster en BIM Management. Transformació Digital i Nous Models de Negoci (En línia).

El Consell Assessor del màster BIM Management. Transformació Digital i Nous Models de Negoci de la UPC School organitza el III Concurs BIM Start Up.

A aquesta fase final hi han accedit els 3 projectes d'alumnes del màster més ben valorats pel jurat, que seran presentats públicament abans que es determini el guanyador. El primer premi rebrà 500 € per cortesia de l'empresa bim+partners.

Durant la sessió també comptarem amb una conferència a càrrec de Paco Gómez, founding partner de The Building Squad Ventures.

AGENDA DE LA SESSIÓ:

Benvinguda

19:00 h - 19:05 h: Introducció a càrrec de Sergio Muñoz, director del Consell Assessor del màster BIM Managament.

Presentació de projectes

19:05 h - 19:15 h: Projecte "Implantació del BIM en una estació d'esquí". Autor: Raúl Oliver.

19:15 h - 19:25 h: Projecte "bimly.xyz". Autor: Llorenç Sunyer.

19:25 h - 19:35 h: Projecte "POLS". Autors: Noelia Portugal, Eduardo Pérez, Imanol Moreno, David Lozano i Aina Recasens.

Conferència

19:35 h - 20:05 h: Conferència: "Les Tendències que estan Definint el Futur de la Construcció", a càrrec de Paco Gómez, founding partner de The Building Squad Ventures.

En aquesta conferència, Paco Gómez revisarà les principals tendències que estan definint el futur de la construcció, com ara impressió 3D, realitat virtual i augmentada, big data o internet de les coses.

Paco Gómez és economista i PDG per IESE. Expert en el desenvolupament de negoci i innovació a través de les startups. Especialista en el sector de la construcció. Cofundador del primer Fons Venture ConTech a Espanya. Consultor, inversor i professor d'emprenedoria.

Lliurament del premi

20:05 h - 20:10 h: Lliurament del III Premi BIM Start Up al projecte guanyador, deliberat pel següent jurat:

  • Alfredo Carrato, Ibón Iribar (CEMEX VENTURES)
  • Begoña Martín (COMSA)
  • Romà Llàdser (infraestructures.cat)
  • Nicola Paltrinieri
  • Jesús Perucho (bim+partners)
  • Paco Gómez (ConTech)

Més informació

Més entrades de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 29/05/2023

  Ajuntament de Balaguer 1 plaça de Secretari Ajuntament de l'Espluga de Francolí 1 plaça d'Enginyer tècnic del servei municipal d'aigües Ajuntament d'Olesa de Montserrat Borsa de treball de places de Cap departament de les TIC Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Doctoral researcher in silviculture and forest dynamics Centre de Regulació Genòmica (CRG) 1 plaça d'Helpdesk Intern Consell Comarcal de la Conca de Barberà 1 plaça d'Enginyer tècnic Consell Comarcal de l'Alt Empordà Borsa de treball de places d'Arquitecte tècnic Consell Comarcal del Vallès Oriental 1 plaça de Tècnic superior de Medi Ambient de l'Àrea Medi Ambient i Territori Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Titulat universitari de suport actuacions delegació (Catalunya) Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (HUVH IR) 1 plaça d'Image Processing Data Position Generalitat de Catalunya - Ag

Convocatòria 2023-2024 d’internships al sincrotró ALBA

El sincrotró ALBA obre la convocatòria per a estudiantat universitari per a poder realitzar una estada a les seves instal·lacions. Pots optar a una de les places que ofereix el sincrotró ALBA per a poder realtizar una estada a les seves instal·lacions durant el curs 2023-2024. S'ha obert una convocatòria de beques de 16 internships adreçada a estudiants de grau i de màster per realitzar pràctiques d’empresa o TFEs. ALBA és una gran instal·lació d’alta tecnologia situada al Parc Tecnològic del Vallès.  Les estades formatives es poden fer a partir de l'octubre del 2023 i el període en concret per a cada estudiant s'acordarà en cada cas. Aquestes tindran una compensació bruta de 640€ mensuals, en concepte d'ajuda a l'estudi. Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud fins al 31 de maig, al web del sincrotó ALBA , on també es poden consultar les propostes de formació que s'ofereixen. Més entrades de Beques

Oferta pública 24/05/2023

  Ajuntament de Caldes de Malavella 1 plaça d'Arquitecte tècnic / aparellador Ajuntament de Palamós 1 plaça d'Interventor Ajuntament de Sant Pere de Ribes 1 plaça de Tècnic de noves tecnologies i informàtica Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) 1 plaça d'Administrador de Sistemes Informàtics i de Comunicacions Consorci Port de Mataró 1 plaça de Cap de serveis Fundació de Recerca Clínic Barcelona-Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer 1 plaça de Llicenciat suport recerca dins el grup de recerca Patogènia i tractament de l'autoimmunitat Fundació URV 1 plaça de Personal tècnic de projecte - Grup de recerca MEtA Generalitat de Catalunya - Agència de Residus de Catalunya (ARC) 1 plaça de Tècnic per al Departament d'Avaluació d'Activitats, Àrea d'Infraestructures Generalitat de Catalunya - Agència de Residus de Catalunya (ARC) 1 plaça de Tècnic per al Departament d'Avaluació d'Activitats, Àrea d'Infraestructu