Passa al contingut principal

Open Class "Tendències del Futur de la Construcció + III Premi BIM Start Up". UPC School

El dijous 20-10-2022, a les 19:00, tindrà lloc al Tech Talent Center (Badajoz, 73. Barcelona) una Open Class del màster en BIM Management. Transformació Digital i Nous Models de Negoci (Presencial) i del màster en BIM Management. Transformació Digital i Nous Models de Negoci (En línia).

El Consell Assessor del màster BIM Management. Transformació Digital i Nous Models de Negoci de la UPC School organitza el III Concurs BIM Start Up.

A aquesta fase final hi han accedit els 3 projectes d'alumnes del màster més ben valorats pel jurat, que seran presentats públicament abans que es determini el guanyador. El primer premi rebrà 500 € per cortesia de l'empresa bim+partners.

Durant la sessió també comptarem amb una conferència a càrrec de Paco Gómez, founding partner de The Building Squad Ventures.

AGENDA DE LA SESSIÓ:

Benvinguda

19:00 h - 19:05 h: Introducció a càrrec de Sergio Muñoz, director del Consell Assessor del màster BIM Managament.

Presentació de projectes

19:05 h - 19:15 h: Projecte "Implantació del BIM en una estació d'esquí". Autor: Raúl Oliver.

19:15 h - 19:25 h: Projecte "bimly.xyz". Autor: Llorenç Sunyer.

19:25 h - 19:35 h: Projecte "POLS". Autors: Noelia Portugal, Eduardo Pérez, Imanol Moreno, David Lozano i Aina Recasens.

Conferència

19:35 h - 20:05 h: Conferència: "Les Tendències que estan Definint el Futur de la Construcció", a càrrec de Paco Gómez, founding partner de The Building Squad Ventures.

En aquesta conferència, Paco Gómez revisarà les principals tendències que estan definint el futur de la construcció, com ara impressió 3D, realitat virtual i augmentada, big data o internet de les coses.

Paco Gómez és economista i PDG per IESE. Expert en el desenvolupament de negoci i innovació a través de les startups. Especialista en el sector de la construcció. Cofundador del primer Fons Venture ConTech a Espanya. Consultor, inversor i professor d'emprenedoria.

Lliurament del premi

20:05 h - 20:10 h: Lliurament del III Premi BIM Start Up al projecte guanyador, deliberat pel següent jurat:

  • Alfredo Carrato, Ibón Iribar (CEMEX VENTURES)
  • Begoña Martín (COMSA)
  • Romà Llàdser (infraestructures.cat)
  • Nicola Paltrinieri
  • Jesús Perucho (bim+partners)
  • Paco Gómez (ConTech)

Més informació

Més entrades de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/11/2022

1 plaça de Tècnic mitjà de sostenibilitat energètica / Ajuntament de Sitges 1 plaça de (bio-)informatician full stack developer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Python Developer / Centre de Regulació Genòmica (CRG) 5 places de Tècnic informàtic i telecomunicacions / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de territori i sostenibilitat / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de medi ambient / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça d' Ajudant tècnic pel projecte TRACES / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça d' Enginyer a SSCC Barcelona / Forestal Catalana, SA 1 plaça de Research Assistant on Immunotherapeutic Strategies in Breast Cancer (PPCC-InMaM) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral Researcher for validation of BP-EVs as a next-generation compound delivery platform (PPCC-EVBRAINTARGET) / Institut de Bioenginyeria

Calendari laboral 2022 a Catalunya

El calendari laboral recull les festes estatals i catalanes, a les quals caldrà sumar en cada municipi les dues festes locals, retribuïdes i no recuperables, permeses per llei. Els festius del 2022 1 de gener. Cap d'any, cau en dissabte. 6 de gener. Reis. Cau en dijous. 15 d'abril. Divendres Sant. 18 d'abril. Pasqua Florida (Dia de la mona). 6 de juny. Pasqua Granada (Dilluns de Pentecosta). 24 de juny. Sant Joan. Cau en divendres. 15 d'agost. L'Assumpció. Cau en dilluns. 12 d'octubre. El Pilar. Cau en dimecres. 1 de novembre. Tot Sants, Cau en dimarts. 6 de desembre. Dia de la Constitució, Cau en dimarts. 8 de desembre. La Puríssima. Cau en dijous. 26 de desembre. Sant Esteve. Cau en dilluns. Més entrades de Mercat de treball

Recursos del taller sobre Linkedin

Esprem Linkedin from Juli Boned Linkedin El meu perfil Per si us voleu connectar i ampliar la vostra xarxa Mussola El meu grup Recursos UPC o politècnics a Linkedin Grups i pàgines relacionades amb la UPC Per començar Diagnòstic del teu perfil Social Selling Dashboard analitza el teu perfil Recursos que comentem al taller Per cercar feina Simply hired Cercar feina en grups, per exemple UPC Alumni Com a eina de branding IFTT per fer connexions entre serveis d’internet Scoop.it Per compartir continguts aliens About.me Targeta personal a internet Wisestamp Personalitzar la signatura del correu electrònic Per fer networking Extensions Chrome: Rapportive Qui veu el meu perfil Locksmith Per organitzar les tasques que hem comentat Asana Per seguir aprenent de Linkedin entre tots Grup per seguir el debat Posts a Mussola sobre Linkedin Properes edicions Quan:   16 de febrer de 16 a 18h On: