Passa al contingut principal

Open Class "Tendències del Futur de la Construcció + III Premi BIM Start Up". UPC School

El dijous 20-10-2022, a les 19:00, tindrà lloc al Tech Talent Center (Badajoz, 73. Barcelona) una Open Class del màster en BIM Management. Transformació Digital i Nous Models de Negoci (Presencial) i del màster en BIM Management. Transformació Digital i Nous Models de Negoci (En línia).

El Consell Assessor del màster BIM Management. Transformació Digital i Nous Models de Negoci de la UPC School organitza el III Concurs BIM Start Up.

A aquesta fase final hi han accedit els 3 projectes d'alumnes del màster més ben valorats pel jurat, que seran presentats públicament abans que es determini el guanyador. El primer premi rebrà 500 € per cortesia de l'empresa bim+partners.

Durant la sessió també comptarem amb una conferència a càrrec de Paco Gómez, founding partner de The Building Squad Ventures.

AGENDA DE LA SESSIÓ:

Benvinguda

19:00 h - 19:05 h: Introducció a càrrec de Sergio Muñoz, director del Consell Assessor del màster BIM Managament.

Presentació de projectes

19:05 h - 19:15 h: Projecte "Implantació del BIM en una estació d'esquí". Autor: Raúl Oliver.

19:15 h - 19:25 h: Projecte "bimly.xyz". Autor: Llorenç Sunyer.

19:25 h - 19:35 h: Projecte "POLS". Autors: Noelia Portugal, Eduardo Pérez, Imanol Moreno, David Lozano i Aina Recasens.

Conferència

19:35 h - 20:05 h: Conferència: "Les Tendències que estan Definint el Futur de la Construcció", a càrrec de Paco Gómez, founding partner de The Building Squad Ventures.

En aquesta conferència, Paco Gómez revisarà les principals tendències que estan definint el futur de la construcció, com ara impressió 3D, realitat virtual i augmentada, big data o internet de les coses.

Paco Gómez és economista i PDG per IESE. Expert en el desenvolupament de negoci i innovació a través de les startups. Especialista en el sector de la construcció. Cofundador del primer Fons Venture ConTech a Espanya. Consultor, inversor i professor d'emprenedoria.

Lliurament del premi

20:05 h - 20:10 h: Lliurament del III Premi BIM Start Up al projecte guanyador, deliberat pel següent jurat:

  • Alfredo Carrato, Ibón Iribar (CEMEX VENTURES)
  • Begoña Martín (COMSA)
  • Romà Llàdser (infraestructures.cat)
  • Nicola Paltrinieri
  • Jesús Perucho (bim+partners)
  • Paco Gómez (ConTech)

Més informació

Més entrades de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 16/04/2024

  Ajuntament de Viladecans 1 plaça de Tècnic de gestió Qualitat Ambiental, Pla Local d'Ocupació 2024 (PFO) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Processor design engineer (RE1) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Dual Technologies (R4) Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Tècnic de suport a la recerca Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Leader in projects related to Increase energy user awareness and energy communities Diputació de Tarragona 1 plaça d'Enginyer tècnic industrial a Enginyeria Municipal - Assistència en Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori Diputació de Tarragona 1 plaça d'Auxiliar administratiu a Gestió Administrativa - Assistència en Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori Fundació Bosch Gimpera 1 plaça d'Ajudant inve

Oferta pública 15/04/2024

  Ajuntament de la Canonja Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic industrial. Pla d'ocupació 2024 Ajuntament de Montcada i Reixac Borsa de treball de places de Personal tècnic mitjà de sistemes d'informació i comunicació Ajuntament de Montcada i Reixac Borsa de treball de places de Personal tècnic mitjà de desenvolupament d'aplicatius Ajuntament de Reus Borsa de treball de places d'Enginyer de camins, canals i ports Ajuntament de Santa Cristina d'Aro Borsa de treball de places d'Arquitecte tècnic Ajuntament de Tiana 1 plaça de Secretari de classe segona Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Engineer - HPC programmer (RE1) Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça de Tècnic en sistemes d'observació, seguiment i conservació de la biodiversitat Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 2 places de Graduat en Enginyeria o Enginyeria Tècnica

Oferta pública 17/04/2024

  Ajuntament de Girona 1 plaça d'Enginyer tècnic a Mobilitat Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Tècnic de suport a la recerca Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça de Tècnic de camp per al projecte CARBOSOL Fundació de Gestió Sanitària de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau 1 plaça d'Especialista en intel·ligència artificial Generalitat de Catalunya - Institut Català de la Salut (ICS) 1 plaça d'Enginyer d'Infraestructures a l'Àrea d'Infraestructures i Serveis Tècnics (Centre Corporatiu) Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana - Ineco 1 plaça de Tècnic obra ferroviària (Martorell) Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana - Ineco 1 plaça de Tècnic expert en aplicació de productes fitosanitaris (Barcelona) Ministerio de Transportes y Movilidad Sostenible 54 places d'Enginyer tècnic en topografia Ministerio de Transportes y Movilidad Sostenible 4 places