Passa al contingut principal

Becas Orange Business-to-Business

Si te gusta el mundo comercial y la tecnología, ¡estas becas son para ti!

¿Eres estudiante de Grado o Máster de Marketing, ADE o Ingenierías? ¿O has finalizado en los dos últimos años tus estudios y estás cursando estudios de postgrado en estas materias?

En Orange queremos impulsar el talento joven en el Área Comercial de B2B (Empresas) para aportar nuevos puntos de vista en nuestros proyectos innovadores, enriquecer los equipos con diversidad generacional y de género.

En Orange apostamos por la diversidad porque para nosotros es una fuente de talento.

¿Qué te aportará esta beca?

  • Conocerás a personas con perfiles profesionales que te permitirán crear una importante red de apoyo.
  • Participarás en proyectos de negocio innovadores.
  • Conocerás de primera mano los productos y servicios de telecomunicaciones.
  • Tendrás un itinerario formativo específico especialmente diseñado para ti que te dará la oportunidad de conocer distintas áreas dentro del negocio B2B de una gran compañía multinacional.
  • Además podrás compartir tus experiencias con tus compañeros de promoción para enriquecer tus conocimientos sobre el área.

Características del programa

  • 6 meses de prácticas formativas, ampliables a 1 año.
  • Visión transversal de distintas áreas de B2B.
  • Becas remuneradas adaptadas a tus necesidades: 5 o 7 horas.
  • Lugar: Madrid, Barcelona y Málaga.
  • Posibilidad de modalidad semipresencial, adaptada al contexto actual.

Requisitos participantes

Jóvenes estudiantes orientados al mundo comercial y a las nuevas tecnologías con ganas de aprender en proyectos de Negocio.

Estudiantes o Titulad@s Universitari@s en Marketing, ADE e Ingenierías que estén cursando sus estudios o que los hayan finalizado (como máximo) en los 2 últimos años y/o estén cursando estudios de postgrado en estas materias.

Més informació

Més entrades de Beques

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/11/2022

1 plaça de Tècnic mitjà de sostenibilitat energètica / Ajuntament de Sitges 1 plaça de (bio-)informatician full stack developer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Python Developer / Centre de Regulació Genòmica (CRG) 5 places de Tècnic informàtic i telecomunicacions / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de territori i sostenibilitat / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de medi ambient / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça d' Ajudant tècnic pel projecte TRACES / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça d' Enginyer a SSCC Barcelona / Forestal Catalana, SA 1 plaça de Research Assistant on Immunotherapeutic Strategies in Breast Cancer (PPCC-InMaM) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral Researcher for validation of BP-EVs as a next-generation compound delivery platform (PPCC-EVBRAINTARGET) / Institut de Bioenginyeria

Calendari laboral 2022 a Catalunya

El calendari laboral recull les festes estatals i catalanes, a les quals caldrà sumar en cada municipi les dues festes locals, retribuïdes i no recuperables, permeses per llei. Els festius del 2022 1 de gener. Cap d'any, cau en dissabte. 6 de gener. Reis. Cau en dijous. 15 d'abril. Divendres Sant. 18 d'abril. Pasqua Florida (Dia de la mona). 6 de juny. Pasqua Granada (Dilluns de Pentecosta). 24 de juny. Sant Joan. Cau en divendres. 15 d'agost. L'Assumpció. Cau en dilluns. 12 d'octubre. El Pilar. Cau en dimecres. 1 de novembre. Tot Sants, Cau en dimarts. 6 de desembre. Dia de la Constitució, Cau en dimarts. 8 de desembre. La Puríssima. Cau en dijous. 26 de desembre. Sant Esteve. Cau en dilluns. Més entrades de Mercat de treball

Curs online - Masterclass : Humanisme tecnològic o deshumanització digital. Reflexions després d'una pandèmia hiperconnectada. Cibernarium

La tecnologia s'ha convertit en la nova i definitiva estructura del món. La COVID-19 ha actuat com a catalitzadora d'un procés que ja s'apuntava des de feia anys. Les democràcies liberals tenen davant seu un repte de veure-la com a una oportunitat per abordar una ciberdemocràcia i una economia de plataformes humanitzada conforme a patrons basats en una legalitat digital respectuosa amb la llibertat i la cooperació o si, per contra, assumim la consumació d'un Ciberleviatán basat en l'ordre, el control, la vigilància i la desigualtat. Pipo Serrano. Periodista (Ràdio, Televisió i Periodisme Digital), ha dirigit estratègies i transformacions digitals en àmplies redaccions i mitjans de comunicació, incorporant-hi noves narratives i cobertures digitals, a més del Periodisme Mòbil (Mojo), de què és un dels pioners a Espanya . Per tot això ha estat reconegut pels "European Digital Mindset Awards 2018." amb el premi "Best Journalistic Work on Digital Transform