Passa al contingut principal

Chapter Costa Oest: Oportunitats de treball a Califòrnia. UPC Alumni

El president del Chapter Alumni Costa Oest, Dr. Sergio Gago-Masagué, club creat abans de l’estiu, engega la seva activitat pública amb aquesta sessió presencial on ens parlarà del mercat de treball a les empreses i institucions de la Costa Oest dels Estats Units.

Els programes d’estudis tradicionalment s'han centrat en l'ensenyament de les habilitats i els continguts tècnics. Però les noves investigacions i les demandes de la indústria apunten que les soft skills i l'experiència pràctica són els valors crítics perquè els estudiants assoleixin l’èxit professional.  Habilitats com la comunicació o el treball en equip contribueixen significativament a la resolució de problemes, que és el nucli de la pràctica de l'enginyeria, especialment quan es treballa en grups multidisciplinaris.

Així, a tall d’exemple, a Califòrnia diverses entitats i institucions regulen les competències transversals que els estudiants han de potenciar per aconseguir les seves titulacions.

En aquesta xerrada, el  Dr. Gago-Masagué, professor de la UC Irvine  i director de California – Catalonia Program,  parlarà de:

  • Quines són les habilitats generals que s'esperen dels estudiants quan es graduen en programes d'enginyeria.
  • Quines són les carreres d'enginyeria i informàtica de més ràpid creixement a Califòrnia.
  • Les vies internacionals per estudiar i trobar una carrera d'enginyeria a Califòrnia.

Quan: 21/09/2022 00:00 a 23/09/2022 23:00

Inscripcions

Més entrades d'UPC Alumni

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 23/05/2023

  Ajuntament de Sant Celoni 1 plaça de Tècnic ambientalista, Pla local d'ocupació 2023 Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Undergraduate Engineering Summer Internship (R0) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Computer Architecture Undergraduate Student (R0) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Optimize applications for FPGA and RISC-V environments (RE2) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'OpenMP Runtime Software Development Engineer (RE2/RE3) Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Tècnic especialista en tecnologies de producció i transformació de planta aromàtica i medicinal - Programa INVESTIGO Centre de Visió per Computador (CVC) 1 plaça de Software Engineer position Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

Oferta pública 22/05/2023

  Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'High-fidelity Multiphysics modelling for Solid Oxide Electrolyzer Cells (SOECs) Consell Comarcal del Baix Penedès Borsa de treball de places de Tècnic mitjà d'arquitectura, arquitectura tècnica, enginyeria de l'edificació, enginyeria industrial o equivalent Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola a la Oficina Comarcal del Pla d'Urgell Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 2 places d'Enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Lleida Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola a la Oficina Comarcal de les Garrigues Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 2 places d'Enginyer tècnic agrícola a la Ofici

Sessió en línia: On puc trobar feina/pràctiques?, com mʼhe dʼorganitzar? UPC Alumni

Aprèn a planificar la teva recerca de feina i pràctiques, identificant els teus objectius professionals i les principals fonts d'ocupació que has de consultar per assolir els teus objectius. Cercar feina implica dissenyar una estratègia ben orientada i un treball constant en el temps. Que aprendràs en aquest taller La cerca de feina/ pràctiques és un projecte complex. Una bona planificació augmenta les teves possibilitats d'èxit. Aprendràs a gestionar el teu temps de la manera més eficient, aconseguint una reducció del temps de recerca. Implementaràs una estratègia de recerca de feina que et farà ser més àgil i resolutiu. Descobriràs oportunitats laborals i empreses que no havies contemplat fins ara. Dijous 25 de maig, de 12:00 - 14:00h Inscriu-te al taller Més entrades d' UPC Alumni