Passa al contingut principal

Felicita la Facultat de Matemàtiques i Estadística pels seus 30 anys!

Crida oberta a PDI, PAS, estudiantat (d'ara i d'abans), titulats, empreses vinculades amb la Facultat... perquè ens feu arribar les vostres felicitacions (informals i divertides en format audiovisual).

Les millors felicitacions tindran premi!

Concurs Felicita l’FME pels 30 anys! convocat per Instagram amb l’objectiu de premiar els vídeos més originals i divertits de felicitació dels 30 anys de l’FME.

Hi podran participar tots els usuaris d’Instagram, membres de la comunitat universitària de la UPC i majors d'edat, que siguin followers de @fme_upc i/o @bibliotecafme.   


 1.    Seguir com a mínim un dels comptes a Instagram de l’FME i BFME (@fme_upc i @bibliotecafme)

2.    Publicar un vídeo-post a l’Instagram amb les següents característiques:

  • Un vídeo en format horitzontal, durada màxim 30 segons i en cas de moviment, d'esquerra a dreta. Poden ser individual i en grup.
  • Els vídeos poden ser en català, castellà o anglès.
  • S’ha de fer servir el hashtag #30anysFME, i fer menció de (@fme_upc i @bibliotecafme. Es podrà participar fins al 19 de setembre 2022.
  • Els interessants només podran participar amb 1 post.

Els 3 vídeos publicats amb més likes seran els guanyadors (1r, 2n, 3r premi); també hi haurà accèssits. Els premis seran els següents:

  • 1r premi: Val de 100 €
  • 2n premi: Pack FME 30 anys
  • 3r premi: Ampolla 30 anys FME
  • Accèssits: Bosses de lona UPC

El dia 22 de setembre es faran públics els guanyadors i el 30 de setembre, en el decurs de la Festa dels 30 anys es lliuraran els premis.

Més informació

Més entrades de Concursos

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Lul·liana 2023

Un any més, el Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya celebra la Lul·liana en un acte commemoratiu del seu patró, Ramon Llull. Aquest any, tindrá lloc el dia 28 de novembre, a les 18:30 h, des de Barcelona al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. També es dona la possibilitat de connectar-se de forma online des de diferents comarques de Catalunya a través de streaming, amb la voluntat de reforçar el COEINF a tot el territori. Volem fer possible que participis allà on siguis! Inscríu-te i et direm com! TALENT TIC, és una proposta adreçada a professionals del món TIC de diferents edats i perfils professionals, així com a estudiants, que té per objectiu donar a conèixer els diferents rols professionals dels enginyers i enginyeres en informàtica, el seu entorn i les possibilitats de desenvolupament professional per a cada un. Programa: 18:30 h - S'obrirá la sessió per entrar a la sala virtual. 18:35 h - Benvinguda i Introducció – Degà, Vicedegana Secretà

Oferta pública 24/11/2023

  Ajuntament de Valls - Institut Municipal de Desenvolupament Local - Vallsgenera 1 plaça de Docent d'informàtica Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Postdoc on high resolution modeling (R2) Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona 1 plaça de Tècnic superior en Informàtica per a la Unitat d'Innovació i Transformació Digital Corporació Sanitària Parc Taulí 1 plaça d'Enginyer de desenvolupament de software per projecte en Salut Mental Digital Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 1 plaça de Tècnic superior al Servei d'Administració de la Regió Policial Metropolitana Barcelona Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 1 plaça de Tècnic superior opció medi ambient al Servei de Tecnologia a la Direcció General de Protecció Civil Generalitat de Catalunya - Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, SAU 1 plaça de Tècnic junior d'obra civil Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i

Oferta pública 27/11/2023

  Ajuntament de Cabrils 1 plaça d'Enginyer municipal Ajuntament de Valls - Institut Municipal de Desenvolupament Local - Vallsgenera 1 plaça de Docent d'informàtica Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Project Manager - Computer Applications in Science and Engineering (CASE) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de -Fullstack Developer (RE1) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Data Engineer/Wrangler (RE1) Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat, enginyer tècnic agrícola, al Servei de Sòls i Gestió Mediambiental de la Producció Agrària, a Lleida Generalitat de Catalunya - Departament de Territori 1 plaça de Titulat superior enginyer de camins, canals i ports, als Serveis Territorials a Barcelona Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnolog