Passa al contingut principal

Felicita la Facultat de Matemàtiques i Estadística pels seus 30 anys!

Crida oberta a PDI, PAS, estudiantat (d'ara i d'abans), titulats, empreses vinculades amb la Facultat... perquè ens feu arribar les vostres felicitacions (informals i divertides en format audiovisual).

Les millors felicitacions tindran premi!

Concurs Felicita l’FME pels 30 anys! convocat per Instagram amb l’objectiu de premiar els vídeos més originals i divertits de felicitació dels 30 anys de l’FME.

Hi podran participar tots els usuaris d’Instagram, membres de la comunitat universitària de la UPC i majors d'edat, que siguin followers de @fme_upc i/o @bibliotecafme.   


 1.    Seguir com a mínim un dels comptes a Instagram de l’FME i BFME (@fme_upc i @bibliotecafme)

2.    Publicar un vídeo-post a l’Instagram amb les següents característiques:

  • Un vídeo en format horitzontal, durada màxim 30 segons i en cas de moviment, d'esquerra a dreta. Poden ser individual i en grup.
  • Els vídeos poden ser en català, castellà o anglès.
  • S’ha de fer servir el hashtag #30anysFME, i fer menció de (@fme_upc i @bibliotecafme. Es podrà participar fins al 19 de setembre 2022.
  • Els interessants només podran participar amb 1 post.

Els 3 vídeos publicats amb més likes seran els guanyadors (1r, 2n, 3r premi); també hi haurà accèssits. Els premis seran els següents:

  • 1r premi: Val de 100 €
  • 2n premi: Pack FME 30 anys
  • 3r premi: Ampolla 30 anys FME
  • Accèssits: Bosses de lona UPC

El dia 22 de setembre es faran públics els guanyadors i el 30 de setembre, en el decurs de la Festa dels 30 anys es lliuraran els premis.

Més informació

Més entrades de Concursos

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 28/09/2022

1 plaça de Cap de planta de Transferència i Deixalleria / Ajuntament de Terrassa - Eco-equip, SAM 3 places d' Enginyer superior d'Obres Fibra Òptica (Catalunya) / Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 3 places d' Enginyer superior d'Obres Fibra Òptica (Catalunya) / Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Monitor de formació professional per a l'ocupació de la família professional d'activitats d'instal·lacions i manteniment (lampista) / Generalitat de Catalunya - Centre d'Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) 1 plaça de Titulat superior enginyer agrònom a la Direcció General d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia / Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Tècnic de gestió a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, a Mollet del Vallès / Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 1 plaça de Personal tecnòleg en

CIM UPC presenta una nova impressora 3D híbrida experimental amb tecnologia DIW: la PowerDIW

La PowerDIW és una impressora 3D experimental totalment configurable, adreçada als investigadors que necessiten una impressora 3D d’escriptura directa de tinta (Direct Ink Writing, DIW) molt flexible i capaç. DIW és una tecnologia de fabricació additiva que s’utilitza habitualment per a la fabricació de peces ceràmiques o metàl·liques (que després passen per forn per consolidar-se), o qualsevol material de bioimpressió. La impressora 3D PowerDIW està dissenyada per a grups de recerca en els camps de la metal·lúrgia, les piles de combustible, els compòsits, la ceràmica avançada i l’enginyeria tissular, així com per a una àmplia gamma d’àmbits d’investigació on la fabricació additiva és un nou actor disruptiu, i que a més pot proporcionar una gran força d’extrusió. La innovadora PowerDIW inclou dos capçals d’impressió DIW amb un mecanisme d’elevació genuí. Mentre el primer capçal d’impressió funciona, el segon s’aixeca, evitant així arrossegar material erroni per la impressió. Els dos ca

Oferta pública 30/09/2022

Borsa de treball de places de Personal titulat universitari en grau, llicenciatura o diplomatura / Ajuntament de Badalona Borsa de treball de places de Personal titulat universitari en grau, llicenciatura o diplomatura / Ajuntament de Badalona Borsa de treball de places d' enginyer tècnic / Ajuntament de Sant Fruitós de Bages 1 plaça d' HPC Workflows Engineer (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) Borsa de treball de places de Secretari interventor del Servei d'Assistència Tècnica (SAT) / Consell Comarcal de la Noguera 1 plaça de Tècnic de protecció civil de sostenibilitat i acció climàtica / Consell Comarcal del Baix Empordà 1 plaça de Group Leader for the Nano-Positioning Laboratory within the framework of the Recovery, Transformation and Resilience Plan / Consorci per a la Construcció, Equipament i Explotació del Laboratori de Llum Sincrotró (CELLS) 1 plaça de Scientist or Engineer for the Nano-Positioning Laboratory w