Passa al contingut principal

Felicita la Facultat de Matemàtiques i Estadística pels seus 30 anys!

Crida oberta a PDI, PAS, estudiantat (d'ara i d'abans), titulats, empreses vinculades amb la Facultat... perquè ens feu arribar les vostres felicitacions (informals i divertides en format audiovisual).

Les millors felicitacions tindran premi!

Concurs Felicita l’FME pels 30 anys! convocat per Instagram amb l’objectiu de premiar els vídeos més originals i divertits de felicitació dels 30 anys de l’FME.

Hi podran participar tots els usuaris d’Instagram, membres de la comunitat universitària de la UPC i majors d'edat, que siguin followers de @fme_upc i/o @bibliotecafme.   


 1.    Seguir com a mínim un dels comptes a Instagram de l’FME i BFME (@fme_upc i @bibliotecafme)

2.    Publicar un vídeo-post a l’Instagram amb les següents característiques:

  • Un vídeo en format horitzontal, durada màxim 30 segons i en cas de moviment, d'esquerra a dreta. Poden ser individual i en grup.
  • Els vídeos poden ser en català, castellà o anglès.
  • S’ha de fer servir el hashtag #30anysFME, i fer menció de (@fme_upc i @bibliotecafme. Es podrà participar fins al 19 de setembre 2022.
  • Els interessants només podran participar amb 1 post.

Els 3 vídeos publicats amb més likes seran els guanyadors (1r, 2n, 3r premi); també hi haurà accèssits. Els premis seran els següents:

  • 1r premi: Val de 100 €
  • 2n premi: Pack FME 30 anys
  • 3r premi: Ampolla 30 anys FME
  • Accèssits: Bosses de lona UPC

El dia 22 de setembre es faran públics els guanyadors i el 30 de setembre, en el decurs de la Festa dels 30 anys es lliuraran els premis.

Més informació

Més entrades de Concursos

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 08/05/2024

  Ajuntament de Palafrugell 1 plaça d'Enginyer informàtic Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant 1 plaça de Tècnic de medi ambient Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic de sistemes Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Leader in Cardiovascular modelling Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Assistant Position in Biomedical Engineering Group Corporació Sanitària Parc Taulí 1 plaça de Tècnic de suport per al Centre d'Imatge Mèdica Digital Diputació de Barcelona 1 plaça de Cap de la Unitat de Gestió Ambiental Local - Gerència de Serveis de Medi Ambient Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Titulat Universitari Sanitat Vegetal - Prospeccions Flavescència Daurada de la Vinya Daurada (Girona) Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 4 places de Titulat Universitari

Fòrum Universitat Empresa EPSEM

Cada any la UPC Manresa organitza al mes de maig una fira amb estands d'empreses, col·legis professionals, associacions universitaries i serveis dirigits a l'estudiantat que vol començar a treballar. En paral·lel es fan tallers i xerrades els dies anteriors o el mateix dia de la fira per ajudar a l'estudiantat a preparar la fira i a conèixer millor les empreses o els serveis de la universitat. Les empreses i col·legis professionals que hi vulguin participar s'han d'inscriure prèviament. Aquest esdeveniment té com objectiu facilitar el primer contacte entre les empreses i l'estudiantat. Podeu trobar UPC Alumni al seu estand  consultar els vostres dubtes Més informació Més posts d' UPC Alumni

ICFO: Internships for Undergraduate & Masters Students

The ICFO(obriu en una finestra nova), Institute of Photonic Sciences, is a center based in the Mediterranean Technology Park, in the Barcelona metropolitan area (Spain), devoted to research and education in Photonics at the highest international level.  ICFO is currently (obriu en una finestra nova)offering opportunities(obriu en una finestra nova) for internships to top-qualified graduate students who wish to accomplish Final Degree Projects / Masters' Theses or to participate in a research stay in any of the research topics active at ICFO. In this sense, we recently launched the "Internships for Undergraduate & Masters Students" call for all interested students who meet the requirements described. The application form and further details are available at the ICFOjobs website . This call will remain open until November 21, 2021. In case of any further doubts or questions, please don’t hesitate to contact us at jobs@icfo.eu. Més entrades de Beques