Passa al contingut principal

Concurs per a la creació de la imatge gràfica de la Diada Nacional de Catalunya 2022

Catalunya celebra l'Onze de Setembre la Diada Nacional en record a la fi de la guerra de Successió el 1714. La data commemora una derrota en què es van perdre les llibertats seculars. L'any 1980, amb la recuperació de la democràcia, es va declarar l'onze de setembre Diada Nacional de Catalunya. Així mateix, l'Estatut d'autonomia de Catalunya estableix la Diada símbol nacional de Catalunya.

Des de la Generalitat de Catalunya es vol potenciar el talent creatiu, i s'aposta fermament perquè la imatge gràfica que representa la Festa Nacional d'enguany sorgeixi d'una acció participativa. Es considera adequat la utilització d'un procediment de concurs de projectes, per a fomentar la participació del major nombre possible de professionals del disseny gràfic i la comunicació visual.

El concurs constarà de dues fases:

  • Fase 1: Presentació de portfolis i declaració responsable d'acord amb el que estableixen les Bases i, seguidament selecció de deu portfolis per part del Jurat.
  • Fase 2: Els deu finalistes, i segons brífing, hauran de presentar proposta d'imatge de la Diada Nacional de Catalunya de 2022. La proposta creativa que s'ha de presentar és una peça de cartelleria de mides de 70x100cm. També es requerirà la idea d'aplicació en altres formats (story i publicació d'Instagram, publicació de Twitter, banderola o altres possibilitats de publicitat exterior).

Un Jurat format per membres de la Generalitat i professionals del disseny, seleccionarà la proposta guanyadora, que haurà de desenvolupar les aplicacions restants.

Remuneració:

Cadascun dels deu finalistes rebrà 2.100€ (IVA exclòs) pel desenvolupament de la seva proposta creativa. La que en resulti guanyadora, rebrà 5.000€ (IVA exclòs) més per a la finalització i desenvolupament de totes les aplicacions requerides.

Termini per aplicar: 06/07/22 - 15:00h

Més informació

Més entrades de Concursos

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/11/2022

1 plaça de Tècnic mitjà de sostenibilitat energètica / Ajuntament de Sitges 1 plaça de (bio-)informatician full stack developer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Python Developer / Centre de Regulació Genòmica (CRG) 5 places de Tècnic informàtic i telecomunicacions / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de territori i sostenibilitat / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de medi ambient / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça d' Ajudant tècnic pel projecte TRACES / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça d' Enginyer a SSCC Barcelona / Forestal Catalana, SA 1 plaça de Research Assistant on Immunotherapeutic Strategies in Breast Cancer (PPCC-InMaM) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral Researcher for validation of BP-EVs as a next-generation compound delivery platform (PPCC-EVBRAINTARGET) / Institut de Bioenginyeria

Santander Scholarships Internship | Employability Scheme at Cambridge University

Funding of £1,000 available towards the cost of hiring a University of Cambridge student or recent graduate for an internship or work project. Applications for funding can only be made by SMEs registered and based in the the UK. SMEs must apply via the Santander University Employabiolity Scheme at Cambridge Judge Business School. Only students or recent graduates recruited from the University of Cambridge are eligible for a funded placement. The recruited student/graduate will be required to register their details on this page before the funding can be released. Idiomes requerits: Anglès (Avançat) Termini per sol·licitar: 31/12/22 23:00 (GMT+00:00) Més informació Més entrades de Beques

Concurs aeronàutic: "Millor Treball Fi de Màster"

Cinquena edició del Concurs al Millor Treball Fi de Màster, convocat pel Colegio Oficial de Ingenieros Aeronáuticos de España(obriu en una finestra nova) Aquest concurs té com a objectiu posar en valor el màster habilitant a Enginyeria aeronàutica i premiar l'esforç, la dedicació i l'excel·lència. Es concedirà un únic premi de 1.000 euros. Els candidats hauran de reunir els requisits obligatoris següents: No haver complert els 35 anys. Ser pre-col·legiat si encara no ha acabat els estudis. Ser col·legiat si ha finalitzat els estudis. Els estudis del màster habilitant en Enginyeria Aeronàutica s'han d'haver cursat a qualsevol de les universitats espanyoles que l'ofereixen. Els interessats hauran de remetre el seu TFM a info@coiae.es abans del pròxim 30 de novembre del 2022. Més entrades de Concursos