Passa al contingut principal

Concurs per a la creació de la imatge gràfica de la Diada Nacional de Catalunya 2022

Catalunya celebra l'Onze de Setembre la Diada Nacional en record a la fi de la guerra de Successió el 1714. La data commemora una derrota en què es van perdre les llibertats seculars. L'any 1980, amb la recuperació de la democràcia, es va declarar l'onze de setembre Diada Nacional de Catalunya. Així mateix, l'Estatut d'autonomia de Catalunya estableix la Diada símbol nacional de Catalunya.

Des de la Generalitat de Catalunya es vol potenciar el talent creatiu, i s'aposta fermament perquè la imatge gràfica que representa la Festa Nacional d'enguany sorgeixi d'una acció participativa. Es considera adequat la utilització d'un procediment de concurs de projectes, per a fomentar la participació del major nombre possible de professionals del disseny gràfic i la comunicació visual.

El concurs constarà de dues fases:

  • Fase 1: Presentació de portfolis i declaració responsable d'acord amb el que estableixen les Bases i, seguidament selecció de deu portfolis per part del Jurat.
  • Fase 2: Els deu finalistes, i segons brífing, hauran de presentar proposta d'imatge de la Diada Nacional de Catalunya de 2022. La proposta creativa que s'ha de presentar és una peça de cartelleria de mides de 70x100cm. També es requerirà la idea d'aplicació en altres formats (story i publicació d'Instagram, publicació de Twitter, banderola o altres possibilitats de publicitat exterior).

Un Jurat format per membres de la Generalitat i professionals del disseny, seleccionarà la proposta guanyadora, que haurà de desenvolupar les aplicacions restants.

Remuneració:

Cadascun dels deu finalistes rebrà 2.100€ (IVA exclòs) pel desenvolupament de la seva proposta creativa. La que en resulti guanyadora, rebrà 5.000€ (IVA exclòs) més per a la finalització i desenvolupament de totes les aplicacions requerides.

Termini per aplicar: 06/07/22 - 15:00h

Més informació

Més entrades de Concursos

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Curs online - Masterclass : Humanisme tecnològic o deshumanització digital. Reflexions després d'una pandèmia hiperconnectada. Cibernarium

La tecnologia s'ha convertit en la nova i definitiva estructura del món. La COVID-19 ha actuat com a catalitzadora d'un procés que ja s'apuntava des de feia anys. Les democràcies liberals tenen davant seu un repte de veure-la com a una oportunitat per abordar una ciberdemocràcia i una economia de plataformes humanitzada conforme a patrons basats en una legalitat digital respectuosa amb la llibertat i la cooperació o si, per contra, assumim la consumació d'un Ciberleviatán basat en l'ordre, el control, la vigilància i la desigualtat. Pipo Serrano. Periodista (Ràdio, Televisió i Periodisme Digital), ha dirigit estratègies i transformacions digitals en àmplies redaccions i mitjans de comunicació, incorporant-hi noves narratives i cobertures digitals, a més del Periodisme Mòbil (Mojo), de què és un dels pioners a Espanya . Per tot això ha estat reconegut pels "European Digital Mindset Awards 2018." amb el premi "Best Journalistic Work on Digital Transform

Oferta pública 12/08/2022

Borsa de treball de places d' Enginyer industrial / Ajuntament de Cambrils 2 places d' Inspector urbanístic / Ajuntament de Girona Borsa de treball de places de Tècnic mitjà en informàtica / Ajuntament de Mont-roig del Camp 1 plaça de Model Input/Output C++ developer (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d' Earth Modelling Performance Engineer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d' Earth Workflow Engineer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Tecnòleg en Informàtica, Bioinformàtica, Enginyeria Biomèdica, Biotecnologia (Programa InvestiGO) / Fundació Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) 2 places de Diplomat enginyer tècnic agrícola, als Serveis Territorials a Lleida / Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Tècni

Oferta pública 16/08/2022

1 plaça d' Enginyer tècnic / Ajuntament de Cervelló 1 plaça d' Arquitecte tècnic / Ajuntament de l'Esquirol Més entrades d' Oferta pública