Passa al contingut principal

Concurs per a la creació de la imatge gràfica de la Diada Nacional de Catalunya 2022

Catalunya celebra l'Onze de Setembre la Diada Nacional en record a la fi de la guerra de Successió el 1714. La data commemora una derrota en què es van perdre les llibertats seculars. L'any 1980, amb la recuperació de la democràcia, es va declarar l'onze de setembre Diada Nacional de Catalunya. Així mateix, l'Estatut d'autonomia de Catalunya estableix la Diada símbol nacional de Catalunya.

Des de la Generalitat de Catalunya es vol potenciar el talent creatiu, i s'aposta fermament perquè la imatge gràfica que representa la Festa Nacional d'enguany sorgeixi d'una acció participativa. Es considera adequat la utilització d'un procediment de concurs de projectes, per a fomentar la participació del major nombre possible de professionals del disseny gràfic i la comunicació visual.

El concurs constarà de dues fases:

  • Fase 1: Presentació de portfolis i declaració responsable d'acord amb el que estableixen les Bases i, seguidament selecció de deu portfolis per part del Jurat.
  • Fase 2: Els deu finalistes, i segons brífing, hauran de presentar proposta d'imatge de la Diada Nacional de Catalunya de 2022. La proposta creativa que s'ha de presentar és una peça de cartelleria de mides de 70x100cm. També es requerirà la idea d'aplicació en altres formats (story i publicació d'Instagram, publicació de Twitter, banderola o altres possibilitats de publicitat exterior).

Un Jurat format per membres de la Generalitat i professionals del disseny, seleccionarà la proposta guanyadora, que haurà de desenvolupar les aplicacions restants.

Remuneració:

Cadascun dels deu finalistes rebrà 2.100€ (IVA exclòs) pel desenvolupament de la seva proposta creativa. La que en resulti guanyadora, rebrà 5.000€ (IVA exclòs) més per a la finalització i desenvolupament de totes les aplicacions requerides.

Termini per aplicar: 06/07/22 - 15:00h

Més informació

Més entrades de Concursos

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 29/05/2023

  Ajuntament de Balaguer 1 plaça de Secretari Ajuntament de l'Espluga de Francolí 1 plaça d'Enginyer tècnic del servei municipal d'aigües Ajuntament d'Olesa de Montserrat Borsa de treball de places de Cap departament de les TIC Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Doctoral researcher in silviculture and forest dynamics Centre de Regulació Genòmica (CRG) 1 plaça d'Helpdesk Intern Consell Comarcal de la Conca de Barberà 1 plaça d'Enginyer tècnic Consell Comarcal de l'Alt Empordà Borsa de treball de places d'Arquitecte tècnic Consell Comarcal del Vallès Oriental 1 plaça de Tècnic superior de Medi Ambient de l'Àrea Medi Ambient i Territori Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Titulat universitari de suport actuacions delegació (Catalunya) Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (HUVH IR) 1 plaça d'Image Processing Data Position Generalitat de Catalunya - Ag

Convocatòria 2023-2024 d’internships al sincrotró ALBA

El sincrotró ALBA obre la convocatòria per a estudiantat universitari per a poder realitzar una estada a les seves instal·lacions. Pots optar a una de les places que ofereix el sincrotró ALBA per a poder realtizar una estada a les seves instal·lacions durant el curs 2023-2024. S'ha obert una convocatòria de beques de 16 internships adreçada a estudiants de grau i de màster per realitzar pràctiques d’empresa o TFEs. ALBA és una gran instal·lació d’alta tecnologia situada al Parc Tecnològic del Vallès.  Les estades formatives es poden fer a partir de l'octubre del 2023 i el període en concret per a cada estudiant s'acordarà en cada cas. Aquestes tindran una compensació bruta de 640€ mensuals, en concepte d'ajuda a l'estudi. Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud fins al 31 de maig, al web del sincrotó ALBA , on també es poden consultar les propostes de formació que s'ofereixen. Més entrades de Beques

Oferta pública 24/05/2023

  Ajuntament de Caldes de Malavella 1 plaça d'Arquitecte tècnic / aparellador Ajuntament de Palamós 1 plaça d'Interventor Ajuntament de Sant Pere de Ribes 1 plaça de Tècnic de noves tecnologies i informàtica Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) 1 plaça d'Administrador de Sistemes Informàtics i de Comunicacions Consorci Port de Mataró 1 plaça de Cap de serveis Fundació de Recerca Clínic Barcelona-Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer 1 plaça de Llicenciat suport recerca dins el grup de recerca Patogènia i tractament de l'autoimmunitat Fundació URV 1 plaça de Personal tècnic de projecte - Grup de recerca MEtA Generalitat de Catalunya - Agència de Residus de Catalunya (ARC) 1 plaça de Tècnic per al Departament d'Avaluació d'Activitats, Àrea d'Infraestructures Generalitat de Catalunya - Agència de Residus de Catalunya (ARC) 1 plaça de Tècnic per al Departament d'Avaluació d'Activitats, Àrea d'Infraestructu