Passa al contingut principal

Concurs per a la creació de la imatge gràfica de la Diada Nacional de Catalunya 2022

Catalunya celebra l'Onze de Setembre la Diada Nacional en record a la fi de la guerra de Successió el 1714. La data commemora una derrota en què es van perdre les llibertats seculars. L'any 1980, amb la recuperació de la democràcia, es va declarar l'onze de setembre Diada Nacional de Catalunya. Així mateix, l'Estatut d'autonomia de Catalunya estableix la Diada símbol nacional de Catalunya.

Des de la Generalitat de Catalunya es vol potenciar el talent creatiu, i s'aposta fermament perquè la imatge gràfica que representa la Festa Nacional d'enguany sorgeixi d'una acció participativa. Es considera adequat la utilització d'un procediment de concurs de projectes, per a fomentar la participació del major nombre possible de professionals del disseny gràfic i la comunicació visual.

El concurs constarà de dues fases:

  • Fase 1: Presentació de portfolis i declaració responsable d'acord amb el que estableixen les Bases i, seguidament selecció de deu portfolis per part del Jurat.
  • Fase 2: Els deu finalistes, i segons brífing, hauran de presentar proposta d'imatge de la Diada Nacional de Catalunya de 2022. La proposta creativa que s'ha de presentar és una peça de cartelleria de mides de 70x100cm. També es requerirà la idea d'aplicació en altres formats (story i publicació d'Instagram, publicació de Twitter, banderola o altres possibilitats de publicitat exterior).

Un Jurat format per membres de la Generalitat i professionals del disseny, seleccionarà la proposta guanyadora, que haurà de desenvolupar les aplicacions restants.

Remuneració:

Cadascun dels deu finalistes rebrà 2.100€ (IVA exclòs) pel desenvolupament de la seva proposta creativa. La que en resulti guanyadora, rebrà 5.000€ (IVA exclòs) més per a la finalització i desenvolupament de totes les aplicacions requerides.

Termini per aplicar: 06/07/22 - 15:00h

Més informació

Més entrades de Concursos

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 13/06/2024

  Ajuntament de Sant Pol de Mar 1 plaça d'Enginyer Ajuntament de Terrassa 1 plaça de Tècnic de grau mitjà (Servei d'activitats econòmiques) Ajuntament de Terrassa 1 plaça d'Enginyer tècnic (Servei d'Espais Verds i Biodiversitat Urbana) Ajuntament de Terrassa 1 plaça de Tècnic de grau mitjà (Servei d'Espais Verds) Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix Borsa de treball de places de Tècnic de medi ambient Fundació Bosch Gimpera 1 plaça d'Ajudant investigador Fundació Ticsalut 1 plaça de Tècnic sènior 2 en intel·ligència artificial Fundació Universitat Rovira i Virgili (Fundació URV) 1 plaça de Tècnic superior de suport a la transferència en els grups de recerca MEMTEC i SUSCAPE Generalitat de Catalunya - Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (ACCIÓ) 1 plaça de Tècnic de programes i recursos per la R+D i la Innovació Generalitat de Catalunya - Departament de Territori 1 plaça de Titulat superior enginyer de camins, canals i ports als Serveis Te

Oferta pública 12/06/2024

  Agència Local d'Energia de Barcelona 3 places de Tècnic superior en enginyeria Ajuntament d'Artesa de Lleida 1 plaça de Tècnic en noves tecnologies Ajuntament de Barberà del Vallès - Fundació Barberà Promoció 1 plaça de Tècnic per a l'Oficina de Canvi Climàtic. Pla Local d'Ocupació Ajuntament de Manresa 1 plaça de Tècnic de grau mitjà d'informàtica Ajuntament de Manresa 1 plaça de Tècnic de grau mitjà de gestió Ajuntament de Ribes de Freser 1 plaça d'Enginyer Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research support engineer - Atmospheric composition data curation (RE2) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Undergraduate Student (R0) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Undergraduate Student (R0) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Coordinator of the wor

Research position in Vision and Language (R0) per el Computer Vision Center

Context and Mission The Vision, Language and Reading group http://vlr.cvc.uab.es/ seeks applications to fill a research position (R0)on privacy preserving Document Visual Question Answering systems. This position is linked to the “European Lighthouse on Secure and Safe AI” (ELSA), a European Project funded by Horizon Europe and backed by the ELLIS network of excellence. The project covers research topics that include robustness, privacy and human agency and will develop use cases in areas such as autonomous driving, robotics, health and document intelligence. Main responsibilities The successful candidate is expected to contribute to the design and development of AI solutions for document understanding, employing privacy preserving techniques and infrastructures set up by the ELSA project. Application Deadline: 22/06/2024 - 00:00 hrs Més informació Més posts de Recerca