Passa al contingut principal

Ajuts al Talent en Investigació Biomèdica Convocatòria 2022 - 10a Edició

L'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida Fundació Dr. Pifarré (IRBLleida) obre la desena convocatòria d'ajuts de Recursos Humans en Investigació Biomèdica (RHIB). Aquesta convocatòria es finança amb fons de la Diputació de Lleida i de l'IRBLleida. Dins de la present convocatòria s'ofereixin les següents categories d'ajuts:

A. Ajut post-residència per dedicació a recerca: Ajut per a la incorporació a l'IRBLleida de professionals amb formació sanitària especialitzada per desenvolupar o participar en un projecte de recerca en salut (nou o ja iniciat) en el marc d'un grup de recerca adscrit a l'IRBLleida. L'objectiu d'aquest ajut és introduir els professionals sanitaris de la Regió Sanitària de Lleida amb formació especialitzada en l'àmbit de la recerca.

B. Ajut per dedicació a recerca per a professionals de centres de Salut de la regió sanitària de l'Alt Pirineu i Aran: Ajut per a que professionals amb formació sanitària que exerceixin a la regió sanitària de l'Alt Pirineu i Aran abans i/o mentre gaudeixin de l'ajut, desenvolupin o participin en un projecte de recerca en salut (nou o ja iniciat). L'objectiu d'aquest ajut és introduir en la recerca als professionals sanitaris de la Regió Sanitaria de l'Alt Pirineu i Aran.<!--![endif]--><!--![if-->

C. Ajut post-residència per a donar suport al CREBA: Ajut per a la incorporació d'un/a professional mèdic amb formació especialitzada MIR en especialitats quirúrgiques. L'objectiu d'aquest ajut és donar suport al desenvolupament de projectes de recerca i activitats de formació en models experimentals porcins del Centre de Recerca Experimental Biomèdica Aplicada (CREBA).

D. Ajuts per a la finalització de tesi doctoral: Ajuts per a estudiants de doctorat que estiguin matriculats/matriculades en el programa de Doctorat en Salut o el Doctorat de Cures Integrals i Serveis de Salut de la Universitat de Lleida (UdL), que estiguin esgotant (que finalitzi al llarg de l'any 2022) un contracte predoctoral obtingut en les convocatòries de Personal predoctoral en formació UdL de l'any 2019 o dels ajuts per a la contractació de personal investigador novell (FI) de l'AGAUR 2019. L'objectiu d'aquest ajut és que tot/a investigador/a predoctoral que, en concurrència competitiva, hagi aconseguit un ajut predoctoral de 36 mesos de durada (no s'inclouen els ajuts la durada dels quals s'ha reduït pel gaudi d'anteriors ajuts per a la mateixa finalitat), pugui sol·licitar un contracte de 12 mesos amb l'IRBLleida (a iniciar-se un cop esgotat l'ajut del que disposi), amb la finalitat de poder acabar la seva tesi doctoral.

E. Ajuts per a la iniciació a la recerca. Ajuts per a investigadors/investigadores que hagin completat un grau i un Màster que donin accés al programa de Doctorat en Salut o al programa de Doctorat de Cures Integrals i Serveis de Salut de la Universitat de Lleida (UdL), i que estiguin acceptats en un grup de recerca adscrit a l'IRBLleida. L'objectiu d'aquest ajut és permetre captar o retenir candidats/candidates que vulguin desenvolupar un Doctorat perquè puguin sol·licitar beques competitives amb el grup receptor de l'IRBLleida durant la durada d'aquest ajut.

Els/les beneficiaris/es, si no estan adscrits a l'IRBLleida, hauran de sol·licitar la seva adscripció al IRBLleida en el moment de la formalització del seu contracte amb l'IRBLleida com a beneficiaris/es de l'ajut.

Termini: Dilluns, 18 de juliol de 2022

Més informació

Més entrades de Beques

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La ciberseguretat a Catalunya

El sector de la ciberseguretat és un element cada vegada més fonamental per a les empreses que tenen presència i activitat a escala digital, ja sigui a través d’internet com en la gestió de dades i processos interns de la pròpia companyia. Per això, tal com recull l’actualització de l’informe 'La ciberseguretat a Catalunya,' elaborat per ACCIÓ i l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, ja hi ha 516 empreses que desenvolupen el seu model de negoci en aquest sector. Xifra que representa un creixement del 50% respecte els darrers cinc anys. Pel que fa a volum de negoci, el 2022 (darreres dades disponibles) el sector va generar 1.244 milions d’euros, un 16% més que l’any anterior, i un creixement del 54% respecte els darrers sis anys. Les empreses de ciberseguretat donen feina a més de 9.400 persones, un 15% més que el 2021. [PÍNDOLA] La ciberseguretat a Catalunya CAT EN Descarrega l'informe complet Més posts de Mercat de treball

Pràctiques Ciberseguretat - Consultoria a UPCnet

Som l'empresa de consultoria i serveis digitals avançats de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Proporcionem a la UPC serveis TIC amb la màxima fiabilitat, rendibilitat i amb evolució constant per donar suport a l’estratègia de la Universitat. Combinem el coneixement generat a la UPC amb el talent i l'experiència del nostre equip format per més de 250 professionals de l’enginyeria i la consultoria, adquirida treballant en projectes i empreses líders des de fa més de 20 anys. Facilitem el creixement de les persones del nostre equip perquè siguin les i els líders tecnològics del futur. Ho fem en un bon ambient de treball i amb condicions flexibles. El teu repte Col·laborar en diverses oficines tècniques de seguretat, donant suport al rol de CISO i assistència en la revisió i elaboració de polítiques i procediments de seguretat, gestió de riscos, plans de continuïtat, programes de dinamització de la ciberseguretat, elaboració de píndoles formatives... Participar en proj

Els semiconductors a Catalunya

Els semiconductors per a la fabricació de xips estan dissenyats específicament per proporcionar als dispositius i circuits integrats la capacitat de processar, emmagatzemar i transmetre dades. Així, els materials semiconductors són un element crucial en l'electrònica moderna i constitueixen un component important de molts dispositius electrònics d'ús habitual, com ara telèfons intel·ligents, tauletes i ordinadors, però també de tots els dispositius que han anant incorporant elements digitals i de connectivitat. És el cas dels automòbils, l’equipament mèdic, els data centers o els aparells automatitzats. En xifres globals, el 2024 els ingressos de la indústria mundial de semiconductors arribaran als 588.360 milions de dòlars, un augment del 13% respecte l'any anterior. De cara a futur, s'espera que la indústria mundial dels xips de semiconductors creixi a un ritme del 6,3% anual fins al 2027. I nforme complet Els semiconductors a Catalunya Píndola: Els semiconductors a C