Passa al contingut principal

Open Talent "Il·luminant un Futur Sostenible i Regeneratiu". UPC School

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides estableixen una visió per al 2030. És un mitjà per garantir la prosperitat per a tothom, acabar amb la pobresa i protegir el planeta. La llum és fonamental per a la humanitat, des d'assegurar la seguretat i la resiliència o permetre la igualtat, fins a facilitar la interacció social i assolir la prosperitat. Per dissenyar tenint en compte la salut i el benestar a llarg termini de les persones, el lloc i el planeta, harmonitzant la relació simbiòtica entre l'ésser humà i la biodiversitat, hem de canviar el paradigma del disseny d'il·luminació cap a un enfocament regeneratiu.

Aquesta conferència ens oferirà un enfocament del disseny d'il·luminació holístic i innovador que contribueixi a aconseguir un futur sostenible i regeneratiu.

Aquest Open Talent es realitzarà en anglès.

La ponent

Florence Lam. MSc en Arquitectura (Llum i Il·luminació) per la UCL The Bartlett School of Architecture. MA (Cantab.) en Enginyeria per la Universitat de Cambridge.

Arup fellow i dissenyadora d'il·luminació global. Acumula més de 15 premis internacionals i nacionals, inclòs el de dissenyadora d'il·luminació de l'any 2013 i el de la medalla del president de la Society of Light and Lighting 2020. La seva passió i experiència en l'enfocament holístic d'il·luminació centrat en la humanitat juguen un paper clau en molts dels seus projectes, des de museus fins a aeroports i ponts o recintes urbans d'arreu del món. També té un gran interès en l'art visual de la llum i ha col·laborat amb diversos artistes i arquitectes en projectes d'àmbit públic, com ara ArcelorMittal Orbit d'Anish Kapoor a Londres, el rellotge més gran del món al Bahnhofstrasse a Zuric o el Dongdaemun World Design Park a Seül.

Els seus projectes rellevants inclouen el V&A Dundee, el Millennium Bridge de Londres, el British Museum World Conservation Centre, l'Acròpolis d'Atenes, el Nasher Sculpture Center a Dallas, l'Acadèmia de Ciències de Califòrnia a San Francisco, la terminal del centre de l'aeroport internacional d'Abu Dhabi, l'aeroport internacional T3 de Taipei Taoyuan, el pont dels talladors de pedra de Hong Kong, el pla director de desenvolupament del parc esportiu Kai Tak o el Centre de Patrimoni i Arts Tai Kwun.

Actualment, és professora visitant en Disseny i Enginyeria de la Il·luminació a l'Institut Bartlett UCL; membre del consell de supervisió del projecte LIGHTCAP (Xarxa Europea de Formació sota el marc Marie Skłodowska-Curie) i membre del consell assessor del projecte ENLIGHTENme (programa de recerca i innovació Horizon 2020 de la UE).

Quan: 15-06-2022 de 19:00 a 20:00

Més informació

Més entrades de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 27/06/2022

1 plaça de Grant officer - Project Management Department / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Research engineer for multiphysics software development for industrial problems involving fluid and bulk solid dynamics / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Gestor d'enginyeria de sistemes d'informació de l'Àrea d'Entrega de Servei de Sistemes d'Informació / Generalitat de Catalunya - Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) 1 plaça de Gestor - Enginyer DevSecOps / Generalitat de Catalunya - Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) 1 plaça de Tècnic mitjà de Projectes de Material mòbil / Generalitat de Catalunya - Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) 1 plaça de Support Technician / Institut Català d'Investigació Química (ICIQ) 1 plaça d' Enginyer tècnic en intel·ligència artificial per aplicacions en observació

BECAS FUNDACIÓN UNIVERSIA | NESTLÉ INTECH

Fundación Universia y Nestlé lanzan 3 becas, de 3.000 mil euros cada una, para  estudiantes universitarias con discapacidad  con un perfil STEM, que les permitirá mejorar sus competencias digitales con el fin de poder optar a un mayor número de oportunidades laborales una vez finalizado el Programa. Podrán ser beneficiarios de este Programa las personas con discapacidad igual o superior al 33% que sean españolas o residentes en España que, además, satisfagan los criterios de selección siguientes: Acreditar una discapacidad igual o superior al 33%. Ser mayor de edad. Tener nacionalidad española o ser residente en España. Disponer de una acreditación de inglés nivel B1 (MCER) o superior. Estar estudiando formaciones de grado o máster o ser graduado en titulaciones STEM (matemáticas, estadística, ingenierías, IoT, informática o similares) Estar matriculado en una formación en 2022. Idiomas requeridos: Inglés (Intermedio) Termini per sol·licitar:  30/06/22  23:00 (GMT+02:00) Més informació

Oferta pública 28/06/2022

1 plaça de Processor design engineer - PhD Part-time (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Web developer - Document Management System engineer (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Junior Workflows Engineer (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d' Exascale Supercomputers Design Verification Engineers (RE1-2-3) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Junior Research Engineer (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Junior Developer position on Linux kernel development - MEEP project (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Project manager del Projecte SwitchMED II Fase / Generalitat de Catalunya - Agència de Residus de Catalunya (ARC) 1 plaça de