Passa al contingut principal

Open Talent "Il·luminant un Futur Sostenible i Regeneratiu". UPC School

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides estableixen una visió per al 2030. És un mitjà per garantir la prosperitat per a tothom, acabar amb la pobresa i protegir el planeta. La llum és fonamental per a la humanitat, des d'assegurar la seguretat i la resiliència o permetre la igualtat, fins a facilitar la interacció social i assolir la prosperitat. Per dissenyar tenint en compte la salut i el benestar a llarg termini de les persones, el lloc i el planeta, harmonitzant la relació simbiòtica entre l'ésser humà i la biodiversitat, hem de canviar el paradigma del disseny d'il·luminació cap a un enfocament regeneratiu.

Aquesta conferència ens oferirà un enfocament del disseny d'il·luminació holístic i innovador que contribueixi a aconseguir un futur sostenible i regeneratiu.

Aquest Open Talent es realitzarà en anglès.

La ponent

Florence Lam. MSc en Arquitectura (Llum i Il·luminació) per la UCL The Bartlett School of Architecture. MA (Cantab.) en Enginyeria per la Universitat de Cambridge.

Arup fellow i dissenyadora d'il·luminació global. Acumula més de 15 premis internacionals i nacionals, inclòs el de dissenyadora d'il·luminació de l'any 2013 i el de la medalla del president de la Society of Light and Lighting 2020. La seva passió i experiència en l'enfocament holístic d'il·luminació centrat en la humanitat juguen un paper clau en molts dels seus projectes, des de museus fins a aeroports i ponts o recintes urbans d'arreu del món. També té un gran interès en l'art visual de la llum i ha col·laborat amb diversos artistes i arquitectes en projectes d'àmbit públic, com ara ArcelorMittal Orbit d'Anish Kapoor a Londres, el rellotge més gran del món al Bahnhofstrasse a Zuric o el Dongdaemun World Design Park a Seül.

Els seus projectes rellevants inclouen el V&A Dundee, el Millennium Bridge de Londres, el British Museum World Conservation Centre, l'Acròpolis d'Atenes, el Nasher Sculpture Center a Dallas, l'Acadèmia de Ciències de Califòrnia a San Francisco, la terminal del centre de l'aeroport internacional d'Abu Dhabi, l'aeroport internacional T3 de Taipei Taoyuan, el pont dels talladors de pedra de Hong Kong, el pla director de desenvolupament del parc esportiu Kai Tak o el Centre de Patrimoni i Arts Tai Kwun.

Actualment, és professora visitant en Disseny i Enginyeria de la Il·luminació a l'Institut Bartlett UCL; membre del consell de supervisió del projecte LIGHTCAP (Xarxa Europea de Formació sota el marc Marie Skłodowska-Curie) i membre del consell assessor del projecte ENLIGHTENme (programa de recerca i innovació Horizon 2020 de la UE).

Quan: 15-06-2022 de 19:00 a 20:00

Més informació

Més entrades de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 29/05/2023

  Ajuntament de Balaguer 1 plaça de Secretari Ajuntament de l'Espluga de Francolí 1 plaça d'Enginyer tècnic del servei municipal d'aigües Ajuntament d'Olesa de Montserrat Borsa de treball de places de Cap departament de les TIC Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Doctoral researcher in silviculture and forest dynamics Centre de Regulació Genòmica (CRG) 1 plaça d'Helpdesk Intern Consell Comarcal de la Conca de Barberà 1 plaça d'Enginyer tècnic Consell Comarcal de l'Alt Empordà Borsa de treball de places d'Arquitecte tècnic Consell Comarcal del Vallès Oriental 1 plaça de Tècnic superior de Medi Ambient de l'Àrea Medi Ambient i Territori Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Titulat universitari de suport actuacions delegació (Catalunya) Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (HUVH IR) 1 plaça d'Image Processing Data Position Generalitat de Catalunya - Ag

Convocatòria 2023-2024 d’internships al sincrotró ALBA

El sincrotró ALBA obre la convocatòria per a estudiantat universitari per a poder realitzar una estada a les seves instal·lacions. Pots optar a una de les places que ofereix el sincrotró ALBA per a poder realtizar una estada a les seves instal·lacions durant el curs 2023-2024. S'ha obert una convocatòria de beques de 16 internships adreçada a estudiants de grau i de màster per realitzar pràctiques d’empresa o TFEs. ALBA és una gran instal·lació d’alta tecnologia situada al Parc Tecnològic del Vallès.  Les estades formatives es poden fer a partir de l'octubre del 2023 i el període en concret per a cada estudiant s'acordarà en cada cas. Aquestes tindran una compensació bruta de 640€ mensuals, en concepte d'ajuda a l'estudi. Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud fins al 31 de maig, al web del sincrotó ALBA , on també es poden consultar les propostes de formació que s'ofereixen. Més entrades de Beques

Oferta pública 24/05/2023

  Ajuntament de Caldes de Malavella 1 plaça d'Arquitecte tècnic / aparellador Ajuntament de Palamós 1 plaça d'Interventor Ajuntament de Sant Pere de Ribes 1 plaça de Tècnic de noves tecnologies i informàtica Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) 1 plaça d'Administrador de Sistemes Informàtics i de Comunicacions Consorci Port de Mataró 1 plaça de Cap de serveis Fundació de Recerca Clínic Barcelona-Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer 1 plaça de Llicenciat suport recerca dins el grup de recerca Patogènia i tractament de l'autoimmunitat Fundació URV 1 plaça de Personal tècnic de projecte - Grup de recerca MEtA Generalitat de Catalunya - Agència de Residus de Catalunya (ARC) 1 plaça de Tècnic per al Departament d'Avaluació d'Activitats, Àrea d'Infraestructures Generalitat de Catalunya - Agència de Residus de Catalunya (ARC) 1 plaça de Tècnic per al Departament d'Avaluació d'Activitats, Àrea d'Infraestructu