Passa al contingut principal

Open Talent "Il·luminant un Futur Sostenible i Regeneratiu". UPC School

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides estableixen una visió per al 2030. És un mitjà per garantir la prosperitat per a tothom, acabar amb la pobresa i protegir el planeta. La llum és fonamental per a la humanitat, des d'assegurar la seguretat i la resiliència o permetre la igualtat, fins a facilitar la interacció social i assolir la prosperitat. Per dissenyar tenint en compte la salut i el benestar a llarg termini de les persones, el lloc i el planeta, harmonitzant la relació simbiòtica entre l'ésser humà i la biodiversitat, hem de canviar el paradigma del disseny d'il·luminació cap a un enfocament regeneratiu.

Aquesta conferència ens oferirà un enfocament del disseny d'il·luminació holístic i innovador que contribueixi a aconseguir un futur sostenible i regeneratiu.

Aquest Open Talent es realitzarà en anglès.

La ponent

Florence Lam. MSc en Arquitectura (Llum i Il·luminació) per la UCL The Bartlett School of Architecture. MA (Cantab.) en Enginyeria per la Universitat de Cambridge.

Arup fellow i dissenyadora d'il·luminació global. Acumula més de 15 premis internacionals i nacionals, inclòs el de dissenyadora d'il·luminació de l'any 2013 i el de la medalla del president de la Society of Light and Lighting 2020. La seva passió i experiència en l'enfocament holístic d'il·luminació centrat en la humanitat juguen un paper clau en molts dels seus projectes, des de museus fins a aeroports i ponts o recintes urbans d'arreu del món. També té un gran interès en l'art visual de la llum i ha col·laborat amb diversos artistes i arquitectes en projectes d'àmbit públic, com ara ArcelorMittal Orbit d'Anish Kapoor a Londres, el rellotge més gran del món al Bahnhofstrasse a Zuric o el Dongdaemun World Design Park a Seül.

Els seus projectes rellevants inclouen el V&A Dundee, el Millennium Bridge de Londres, el British Museum World Conservation Centre, l'Acròpolis d'Atenes, el Nasher Sculpture Center a Dallas, l'Acadèmia de Ciències de Califòrnia a San Francisco, la terminal del centre de l'aeroport internacional d'Abu Dhabi, l'aeroport internacional T3 de Taipei Taoyuan, el pont dels talladors de pedra de Hong Kong, el pla director de desenvolupament del parc esportiu Kai Tak o el Centre de Patrimoni i Arts Tai Kwun.

Actualment, és professora visitant en Disseny i Enginyeria de la Il·luminació a l'Institut Bartlett UCL; membre del consell de supervisió del projecte LIGHTCAP (Xarxa Europea de Formació sota el marc Marie Skłodowska-Curie) i membre del consell assessor del projecte ENLIGHTENme (programa de recerca i innovació Horizon 2020 de la UE).

Quan: 15-06-2022 de 19:00 a 20:00

Més informació

Més entrades de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/11/2022

1 plaça de Tècnic mitjà de sostenibilitat energètica / Ajuntament de Sitges 1 plaça de (bio-)informatician full stack developer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Python Developer / Centre de Regulació Genòmica (CRG) 5 places de Tècnic informàtic i telecomunicacions / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de territori i sostenibilitat / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de medi ambient / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça d' Ajudant tècnic pel projecte TRACES / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça d' Enginyer a SSCC Barcelona / Forestal Catalana, SA 1 plaça de Research Assistant on Immunotherapeutic Strategies in Breast Cancer (PPCC-InMaM) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral Researcher for validation of BP-EVs as a next-generation compound delivery platform (PPCC-EVBRAINTARGET) / Institut de Bioenginyeria

Santander Scholarships Internship | Employability Scheme at Cambridge University

Funding of £1,000 available towards the cost of hiring a University of Cambridge student or recent graduate for an internship or work project. Applications for funding can only be made by SMEs registered and based in the the UK. SMEs must apply via the Santander University Employabiolity Scheme at Cambridge Judge Business School. Only students or recent graduates recruited from the University of Cambridge are eligible for a funded placement. The recruited student/graduate will be required to register their details on this page before the funding can be released. Idiomes requerits: Anglès (Avançat) Termini per sol·licitar: 31/12/22 23:00 (GMT+00:00) Més informació Més entrades de Beques

Concurs aeronàutic: "Millor Treball Fi de Màster"

Cinquena edició del Concurs al Millor Treball Fi de Màster, convocat pel Colegio Oficial de Ingenieros Aeronáuticos de España(obriu en una finestra nova) Aquest concurs té com a objectiu posar en valor el màster habilitant a Enginyeria aeronàutica i premiar l'esforç, la dedicació i l'excel·lència. Es concedirà un únic premi de 1.000 euros. Els candidats hauran de reunir els requisits obligatoris següents: No haver complert els 35 anys. Ser pre-col·legiat si encara no ha acabat els estudis. Ser col·legiat si ha finalitzat els estudis. Els estudis del màster habilitant en Enginyeria Aeronàutica s'han d'haver cursat a qualsevol de les universitats espanyoles que l'ofereixen. Els interessats hauran de remetre el seu TFM a info@coiae.es abans del pròxim 30 de novembre del 2022. Més entrades de Concursos