Passa al contingut principal

Open Talent "Il·luminant un Futur Sostenible i Regeneratiu". UPC School

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides estableixen una visió per al 2030. És un mitjà per garantir la prosperitat per a tothom, acabar amb la pobresa i protegir el planeta. La llum és fonamental per a la humanitat, des d'assegurar la seguretat i la resiliència o permetre la igualtat, fins a facilitar la interacció social i assolir la prosperitat. Per dissenyar tenint en compte la salut i el benestar a llarg termini de les persones, el lloc i el planeta, harmonitzant la relació simbiòtica entre l'ésser humà i la biodiversitat, hem de canviar el paradigma del disseny d'il·luminació cap a un enfocament regeneratiu.

Aquesta conferència ens oferirà un enfocament del disseny d'il·luminació holístic i innovador que contribueixi a aconseguir un futur sostenible i regeneratiu.

Aquest Open Talent es realitzarà en anglès.

La ponent

Florence Lam. MSc en Arquitectura (Llum i Il·luminació) per la UCL The Bartlett School of Architecture. MA (Cantab.) en Enginyeria per la Universitat de Cambridge.

Arup fellow i dissenyadora d'il·luminació global. Acumula més de 15 premis internacionals i nacionals, inclòs el de dissenyadora d'il·luminació de l'any 2013 i el de la medalla del president de la Society of Light and Lighting 2020. La seva passió i experiència en l'enfocament holístic d'il·luminació centrat en la humanitat juguen un paper clau en molts dels seus projectes, des de museus fins a aeroports i ponts o recintes urbans d'arreu del món. També té un gran interès en l'art visual de la llum i ha col·laborat amb diversos artistes i arquitectes en projectes d'àmbit públic, com ara ArcelorMittal Orbit d'Anish Kapoor a Londres, el rellotge més gran del món al Bahnhofstrasse a Zuric o el Dongdaemun World Design Park a Seül.

Els seus projectes rellevants inclouen el V&A Dundee, el Millennium Bridge de Londres, el British Museum World Conservation Centre, l'Acròpolis d'Atenes, el Nasher Sculpture Center a Dallas, l'Acadèmia de Ciències de Califòrnia a San Francisco, la terminal del centre de l'aeroport internacional d'Abu Dhabi, l'aeroport internacional T3 de Taipei Taoyuan, el pont dels talladors de pedra de Hong Kong, el pla director de desenvolupament del parc esportiu Kai Tak o el Centre de Patrimoni i Arts Tai Kwun.

Actualment, és professora visitant en Disseny i Enginyeria de la Il·luminació a l'Institut Bartlett UCL; membre del consell de supervisió del projecte LIGHTCAP (Xarxa Europea de Formació sota el marc Marie Skłodowska-Curie) i membre del consell assessor del projecte ENLIGHTENme (programa de recerca i innovació Horizon 2020 de la UE).

Quan: 15-06-2022 de 19:00 a 20:00

Més informació

Més entrades de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 08/05/2024

  Ajuntament de Palafrugell 1 plaça d'Enginyer informàtic Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant 1 plaça de Tècnic de medi ambient Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic de sistemes Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Leader in Cardiovascular modelling Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Assistant Position in Biomedical Engineering Group Corporació Sanitària Parc Taulí 1 plaça de Tècnic de suport per al Centre d'Imatge Mèdica Digital Diputació de Barcelona 1 plaça de Cap de la Unitat de Gestió Ambiental Local - Gerència de Serveis de Medi Ambient Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Titulat Universitari Sanitat Vegetal - Prospeccions Flavescència Daurada de la Vinya Daurada (Girona) Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 4 places de Titulat Universitari

ICFO: Internships for Undergraduate & Masters Students

The ICFO(obriu en una finestra nova), Institute of Photonic Sciences, is a center based in the Mediterranean Technology Park, in the Barcelona metropolitan area (Spain), devoted to research and education in Photonics at the highest international level.  ICFO is currently (obriu en una finestra nova)offering opportunities(obriu en una finestra nova) for internships to top-qualified graduate students who wish to accomplish Final Degree Projects / Masters' Theses or to participate in a research stay in any of the research topics active at ICFO. In this sense, we recently launched the "Internships for Undergraduate & Masters Students" call for all interested students who meet the requirements described. The application form and further details are available at the ICFOjobs website . This call will remain open until November 21, 2021. In case of any further doubts or questions, please don’t hesitate to contact us at jobs@icfo.eu. Més entrades de Beques

Notas de corte 2022. RTVE

El buscador de notas de corte de RTVE.es recopila la nota de acceso a los grados y dobles grados de las universidades públicas españolas en el curso 2021-2022, tras las pruebas de la EBAU. Puedes filtrar por nota de corte, universidad, titulación —añadiendo o excluyendo las que se imparten en idioma extranjero— y provincia. Después, puedes ordenar los resultados de mayor a menor. Recuerda que la nota de corte de la Selectividad es un dato orientativo y puede ser diferente este curso. Notas de Corte 2022 Més entrades de Recursos