Passa al contingut principal

Datathon Digital Health 2022

El Datathon es una competición abierta a estudiantes de grado, posgrado y doctorado en disciplinas relacionadas con programación, análisis y arquitectura de datos, bioinformática, ciencia de datos, interoperabilidad, expertos en big data e inteligencia de artificial en salud, así como otras disciplinas relacionadas con capacidades de desarrollo de soluciones digitales en el cloud, con una limitación temporal determinada en el que se trabaja por equipos para definir soluciones que den respuesta a retos reales planteados por organizaciones sanitarias y de la industria farmacéutica.

Los equipos (de entre 3 a 5 personas) participantes elegirán uno de los retos planteados y trabajarán en el desarrollo de ideas y soluciones digitales, utilizando la infraestructura y entornos de desarrollo proporcionados por la organización del Datathon.

Estos proyectos deberán ser útiles para los profesionales sanitarios y/o pacientes y poder integrarse en el sistema de salud. Serán iniciativas basadas en la información veraz y que fomentarán la educación en hábitos saludables, la formación y conocimiento de enfermedades o la adherencia a tratamientos.

Todos los retos responden a necesidades reales de organizaciones de salud y farmacéuticas del ecosistema de salud de Cataluña.

Reptes

  • Assistent per a identificar la cobertura de serveis d'un pacient en la seva primera visita.
  • Traçabilitat intel·ligent de Protecció de Dades Personals.
  • Anàlisi de la incidència de diferents factors de risc associats a casos de COVID en un conjunt de pacients anonimitzats.
  • Exploració de les capacitats de reclutament de pacients en assajos clínics federats.

Inscriu-te fins al 23 de juny de 2022.

Més informació

Més entrades de Concursos


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 29/05/2023

  Ajuntament de Balaguer 1 plaça de Secretari Ajuntament de l'Espluga de Francolí 1 plaça d'Enginyer tècnic del servei municipal d'aigües Ajuntament d'Olesa de Montserrat Borsa de treball de places de Cap departament de les TIC Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Doctoral researcher in silviculture and forest dynamics Centre de Regulació Genòmica (CRG) 1 plaça d'Helpdesk Intern Consell Comarcal de la Conca de Barberà 1 plaça d'Enginyer tècnic Consell Comarcal de l'Alt Empordà Borsa de treball de places d'Arquitecte tècnic Consell Comarcal del Vallès Oriental 1 plaça de Tècnic superior de Medi Ambient de l'Àrea Medi Ambient i Territori Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 1 plaça de Titulat universitari de suport actuacions delegació (Catalunya) Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (HUVH IR) 1 plaça d'Image Processing Data Position Generalitat de Catalunya - Ag

Convocatòria 2023-2024 d’internships al sincrotró ALBA

El sincrotró ALBA obre la convocatòria per a estudiantat universitari per a poder realitzar una estada a les seves instal·lacions. Pots optar a una de les places que ofereix el sincrotró ALBA per a poder realtizar una estada a les seves instal·lacions durant el curs 2023-2024. S'ha obert una convocatòria de beques de 16 internships adreçada a estudiants de grau i de màster per realitzar pràctiques d’empresa o TFEs. ALBA és una gran instal·lació d’alta tecnologia situada al Parc Tecnològic del Vallès.  Les estades formatives es poden fer a partir de l'octubre del 2023 i el període en concret per a cada estudiant s'acordarà en cada cas. Aquestes tindran una compensació bruta de 640€ mensuals, en concepte d'ajuda a l'estudi. Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud fins al 31 de maig, al web del sincrotó ALBA , on també es poden consultar les propostes de formació que s'ofereixen. Més entrades de Beques

Oferta pública 24/05/2023

  Ajuntament de Caldes de Malavella 1 plaça d'Arquitecte tècnic / aparellador Ajuntament de Palamós 1 plaça d'Interventor Ajuntament de Sant Pere de Ribes 1 plaça de Tècnic de noves tecnologies i informàtica Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) 1 plaça d'Administrador de Sistemes Informàtics i de Comunicacions Consorci Port de Mataró 1 plaça de Cap de serveis Fundació de Recerca Clínic Barcelona-Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer 1 plaça de Llicenciat suport recerca dins el grup de recerca Patogènia i tractament de l'autoimmunitat Fundació URV 1 plaça de Personal tècnic de projecte - Grup de recerca MEtA Generalitat de Catalunya - Agència de Residus de Catalunya (ARC) 1 plaça de Tècnic per al Departament d'Avaluació d'Activitats, Àrea d'Infraestructures Generalitat de Catalunya - Agència de Residus de Catalunya (ARC) 1 plaça de Tècnic per al Departament d'Avaluació d'Activitats, Àrea d'Infraestructu