Informe: Les bateries a Catalunya

Les bateries són sistemes d’emmagatzematge d’energia que aconsegueixen crear una càrrega elèctrica, per la qual cosa representen una peça clau en la descarbonització de l’economia. A Catalunya, tot el sector al voltant de la seva cadena de valor ja factura prop de 700 milions d’euros a través de 212 empreses que donen feina a 3.000 treballadors. Són les dades més destacades de l’informe ‘Les bateries a Catalunya’, elaborat per ACCIÓ.

Segons l’anàlisi recollida en aquest informe, l’ecosistema de bateries a Catalunya està integrat per empreses en tots els segments de la cadena de valor: des de les matèries actives i les cel·les i components, fins als punts de recàrrega i reciclatge per oferir una segona vida; passant per l’aplicació i la integració. Aquest entorn es complementa amb una gran diversitat de centres tecnològics, instituts de recerca, universitats, centres formatius i associacions.

Pindola CAT EN

Més informació i informe complert

Més entrades de Mercat de treball

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...