Enquesta Baròmetre de la Dona Tic a Catalunya

El 'Baròmetre de la Dona TIC a Catalunya' és el primer estudi en profunditat en què s'analitza tant el grau de presència de dones tecnòlogues a la indústria catalana com les tendències del sector en quant a diversitat i equitat de gènere de les empreses TIC de Catalunya, amplia l’estudi que ha fet en les darreres 13 edicions. El Cercle Tecnològic (CTecno) convida a les dones que treballen en l'àmbit a contestar a una enquesta fins al 3 de maig de 2022. Pots contestar-la aquí.

La mesura se centrarà en el tipus de treballadores TIC de les empreses catalanes, on ubiquen la seva activitat, quin tipus de tecnologies utilitzen o amb quantes persones treballen en el seu dia a dia, així com la capacitat tant de les empreses com de les mateixes treballadors de crear nous llocs de feina el darrer any. El Govern dona suport a aquesta iniciativa, que treballa en la línia del reforçament del paper de les dones TIC, com els premis DonaTIC i les polítiques que hi estan relacionades.

Més entrades de Mercat de treball

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...