Passa al contingut principal

Becas de Introducción a la Investigación para estudiantes universitarios “JAE Intro ICU”

¿A quién van destinadas? A estudiantes de grado o máster que tengan completados al menos el 50% de los créditos del grado.

¿Cuántas becas se convocan? Se ofertan entre 1 y 6 plazas por instituto, aproximadamente 130 en total.

¿Cuándo se convocan? No hay una fecha predefinida, cada instituto decide cuándo convoca sus plazas. Conviene que estés atenta/o a la sección de próximas convocatorias en la barra lateral.

¿Cuál es la dotación económica? Cada instituto decide cuál será la dotación de sus becas. Aparecerá detallado en la convocatoria de la plaza.

¿Cuándo comienzan las estancias? Las estancias comienzan en cualquier momento del año, atendiendo a las necesidades de cada instituto. Aparecerá detallado en la convocatoria de la plaza.

¿Cuánto duran las becas? Cada instituto decide cuál es la duración de sus becas. Aparecerá detallado en la convocatoria de la plaza.

¿Prorrogables? Sí, aunque dependerá de las disponibilidades presupuestarias de cada instituto. De concederse la prórroga, el periodo de disfrute de la beca junto con la prórroga no podrá exceder los 10 meses.

Encara queden convocatories obertes. Si us interessa mireu el calendari que hi ha a la part inferior del web.

Més informació

Més entrades de Beques


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PhD Student per el Barcelona Supercomputing Center

The Barcelona Supercomputing Center - Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) is the leading supercomputing center in Spain. It houses MareNostrum, one of the most powerful supercomputers in Europe, and is a hosting member of the PRACE European distributed supercomputing infrastructure. The mission of BSC is to research, develop and manage information technologies in order to facilitate scientific progress. BSC combines HPC service provision and R&D into both computer and computational science (life, earth and engineering sciences) under one roof, and currently has over 770 staff from 55 countries. Applications are invited for PhD student positions at the Barcelona Supercomputing Center (BSC-CNS). The PhD student will become a member of a world class research group that frequently contributes to top computer architecture and high-performance computing venues (E.g. SC, ISCA, HPCA, HPDC, or PPoPP). Research activities will be focused on one or several of the following topics, a

Oferta pública 26/09/2022

1 plaça d' Enginyer tècnic municipa l / Ajuntament de Lliçà de Vall 1 plaça de Researcher position in Services as networkS research unit / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) 1 plaça d' Investigador Postdoctoral per al Programa de Benestar Animal (Programa Investigo) / Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) 1 plaça d' Investigador Postdoctoral per al Programa de Qualitat i Tecnologia Alimentària (Programa Investigo) / Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) 1 plaça d' Investigador Postdoctoral per al Programa de Sanitat Animal (Programa Investigo) / Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) 1 plaça d' Investigador Postdoctoral en mètriques d'empremta ambiental i/o socioeconòmica per al Programa de Sostenibilitat en Biosistemes (Programa Investigo) / Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnologi

CIM UPC presenta una nova impressora 3D híbrida experimental amb tecnologia DIW: la PowerDIW

La PowerDIW és una impressora 3D experimental totalment configurable, adreçada als investigadors que necessiten una impressora 3D d’escriptura directa de tinta (Direct Ink Writing, DIW) molt flexible i capaç. DIW és una tecnologia de fabricació additiva que s’utilitza habitualment per a la fabricació de peces ceràmiques o metàl·liques (que després passen per forn per consolidar-se), o qualsevol material de bioimpressió. La impressora 3D PowerDIW està dissenyada per a grups de recerca en els camps de la metal·lúrgia, les piles de combustible, els compòsits, la ceràmica avançada i l’enginyeria tissular, així com per a una àmplia gamma d’àmbits d’investigació on la fabricació additiva és un nou actor disruptiu, i que a més pot proporcionar una gran força d’extrusió. La innovadora PowerDIW inclou dos capçals d’impressió DIW amb un mecanisme d’elevació genuí. Mentre el primer capçal d’impressió funciona, el segon s’aixeca, evitant així arrossegar material erroni per la impressió. Els dos ca