Passa al contingut principal

Open Class "Autonomous Driving". UPC School

El dijous 17-02-2022, a les 17:30, tindrà lloc una Open Class del màster en CARMAT. Carrosseria i Materials d'Automoció (Presencial).

Els models de mobilitat estan en ple procés de canvi. Després de l'entrada del vehicle elèctric, el vehicle autònom està picant a la porta. Aquesta sessió explicarà els reptes de la mobilitat autònoma, els avantatges, els obstacles i les solucions que s'estan trobant a nivell tècnic i legal perquè el nou model tiri endavant. Ho farem de la mà del Carlos Viñolo, enginyer que treballa en una startup pionera en aquest sector.

El ponent

Carlos Viñolo. Enginyer principal en sistemes integrats i product owner de software a Vay, una startup referent en el camp de la conducció autònoma. Responsable del desenvolupament i validació del fireware relacionat amb la seguretat, s’encarrega de tot el cicle de vida del SW amb un sòlid suport tècnic. Màster en Enginyeria amb amplis coneixements en els camps de Telecomunicació (BSc) i Electrònica (Llicenciatura + màster), amb experiència internacional (3 anys als EUA i Alemanya). La seva carrera professional està orientada actualment a la branca de la direcció empresarial.

La sessió es farà en línia mitjançant l'eina Google Meet.

Més informació

Més entrades de Formació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Be Your Best! Converteix-te en un Professional d’Alt Rendiment.

Formació en Soft Skills Dimecres 15 de març, 12:00 h. Sessió presencial i en línia, amb inscripció prèvia. El secret de l'èxit Hi ha persones que esperen que l’èxit els arribi; d’altres fan que els hi arribi. Són els anomenats Professionals d’Alt Rendiment. Que aprendràs en aquest taller Qui aconsegueix l'èxit ho fa en base a l’anomenada Llei de l’Acció i les seves tres ‘A’: Autoconeixement, Actitud i Acció.  No ho fan d’una manera intuïtiva, sinó seguint mètodes i fórmules. Aquest és el secret de l'èxit que l’autor de Èxito se escribe con ‘A’  ens compartirà en aquesta sessió.  La clau pel canvi interior: l’autoconeixement. La clau pel canvi imprevist: l’actitud. La clau pel canvi exterior: l’acció. La Llei de l’acció. La fórmula de l'èxit. Inscriu-te al taller Dijous 15 de març, 12:00. Sala d'actes, EEBE / Canal YouTube UPC Alumni El ponent En Lluís Soldevila és FIBAlumni, autor i conferenciant internacional, expert en motivació, lideratge digital i equips d'a

Oferta pública 13/03/2023

  Ajuntament d'Amposta 1 plaça de Tècnic informàtic - Programa Primera Experiència   Ajuntament d'Amposta 1 plaça de Tècnic Enginyer - Programa Primera Experiència   Ajuntament de Sant Celoni 1 plaça d'Enginyer tècnic   Ajuntament de Santa Maria de Palautordera 1 plaça d'Enginyer tècnic   Ajuntament de Vilanova i la Geltrú 1 plaça d'Inspector de la Policia Local   Ajuntament d'Olesa de Montserrat Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic TIC   Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Research Engineering Position in the BIOMEDICAL Engineering Department   Consell Comarcal del Solsonès 1 plaça de Tècnic de telecomunicacions   Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE) Borsa de treball de places de Tècnic de l'Àrea d'Entorn Natural i Territori - Enginyeria forestal   Entitat Municipal Descentralitzada de Sant Miquel de Balenyà 1 plaça de Tècnic de gestió per al Projecte d'investig