Passa al contingut principal

Oferta pública 23/12/2021

1 plaça d'EPI Validation Engineers (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça d'EPI Design Engineer (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Master Student (R0) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça d'EPI Validation Engineers (RE3) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça d'EPI Design Engineers (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Junior climate workflows research engineer (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça d'EPI HW Design Engineer- Back end (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça d'Especialista recercador en sanitat forestal / Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC)

1 plaça de Researcher position in OpenSim Research Unit / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC)

1 plaça de Tècnic de noves tecnologies de la informació i comunicació / Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix

1 plaça de Tècnic Gestor de Projectes / Fundació de Gestió Sanitària de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

1 plaça de Científic de Dades / Fundació Institut Universitari de Recerca per a l'Atenció Primària de la Salut Jordi Gol i Gurina

1 plaça de Consultor Disrupció i Connexió Internacional a la Unitat de Transformació Tecnològica i Disrupció / Generalitat de Catalunya - Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (ACCIÓ)

1 plaça de Consultor Sènior de Projectes d'Inversió pel Programa de Reforç Next Generation EU a la Unitat d'Inversió i Empreses Estrangeres / Generalitat de Catalunya - Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (ACCIÓ)

1 plaça de Consultor Sènior de Projectes d'Inversió pel Programa de Reforç Next Generation EU (Greenfields) a la Unitat d'Inversió i Empreses Estrangeres / Generalitat de Catalunya - Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (ACCIÓ)

2 places d'Especialista en Urbanització / Generalitat de Catalunya - Institut Català del Sòl (INCASOL)

1 plaça de Project Manager / Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC)

1 plaça d'Ajudant de recerca del projecte European Media Platforms / Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

1 plaça de Professor d'estadística, àmbit ciència de dades / Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

1 plaça de Front-End Developer (Dissenyador gràfic i programador) a l'Àrea de Màrqueting / Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Més entrades d'Oferta pública

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cursos gratuïts sobre IA a Harvard

Cursos de la Universitat de Harvard des de la plataforma edX Introducción a la ciencia de computación . Introducción a la programación CS50 usando Scratch . Introducción a la inteligencia artificial en CS50 usando Python . Uso de React Native para el desarrollo de aplicaciones móviles . Programación web usando Python y JavaScript. Introducción al desarrollo en el desarrollo de juegos . Introducción al curso CS50 sobre programación con Python . Curso sobre CS50 para entender la tecnología . Introducción a la ciencia de datos con Python . Introducción a la ciencia de computación para empresas. Machine Learning. Inteligencia artificial en las empresas: creación de valor mediante el aprendizaje automático. Més posts de Formació

Oferta pública 27/02/2024

  Ajuntament de la Riba 1 plaça de Secretari interventor Ajuntament de Sabadell 1 plaça de Tècnic mitjà d'enginyeria industrial (esp. electricitat) Ajuntament de Sabadell 2 places de Tècnic mitjà enginyer Ajuntament del Prat de Llobregat - Aigües del Prat, SA 1 plaça de Director gerent Ajuntament d'Olot 1 plaça d'Enginyer tècnic Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Engineer - Use of acoustic information in chatbots (RE1) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Post-doc in Machine Learning for Biomedical Multi-Omic Data Analysis in Precision Medicine (R2) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Software randomisation compiler - Master Student (R0) Comaigua, SL 1 plaça de Responsable d'Oficina Tècnica Consorci Hospitalari de Vic 1 plaça de Tècnic Biomèdic - Big Data Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TR

Oferta pública 28/02/2024

  Ajuntament de Palau-solità i Plegamans 1 plaça de Tècnic mitjà de Parcs i Jardins Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça d'Especialista KTT & D+I (N1) en l'àmbit de la silvicultura, la gestió forestal multifuncional i l'adaptació al canvi climàtic Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça d'Especialista KTT & D+I (N0) en l'àmbit de la silvicultura, la planificació forestal multifuncional i la bioeconomia Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola a l'Oficina Comarcal del Baix Empordà (La Bisbal d'Empordà) Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola al Serveis Territorials a Lleida Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral researcher at the Smart Nano-Bio-Devices Research Group Ministerio d