Eines lliures per organitzar i comunicar el teu projecte - Aula Virtual Barcelona Activa

El confinament provocat per la crisi sanitària de la Covid-19 ha obligat a moltes organitzacions a traslladar la seva activitat a l'espai virtual, tant pel que fa a qüestions organitzatives com de comunicació digital. Sembla que la digitalització d'una bona part de la nostra activitat econòmica ha vingut per quedar-se. Però coneixem les eines adequades per fer-ho? Estem disposades a conèixer eines digitals que tinguin coherència amb els valors propis de l'economia social i solidària? Fugir de les grans empreses tecnològiques (Google, Amazon, Facebook, Apple i Microsoft) és tot un repte i per això, en aquest curst, us ajudem a descobrir un gran ventall d'eines lliures de gestió, comunicació i emmagatzematge de documentació per a treballar eficaçment a l'entorn digital.

En aquesta activitat entendrem què és i com funciona el SEO i aprendrem com optimitzar la nostra pàgina a través de la redacció de continguts i l'estructura web. També oferim algunes pinzellades sobre com analitzar els nostres resultats web, a través d'eines lliures.

Objectius generals:

-Donar a conèixer i promoure l'ús del programari lliure com a eines vinculades a un ideari i uns valors en consonància amb l'entorn de l'economia social i cooperativa.

- Donar a conèixer eines de programari lliure que facilitin la organització i comunicació dels projectes d'ESS.

Quan: 10-11 / 01 / 2022

Més informació

Més entrades de Formació

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...