Passa al contingut principal

Oferta pública 08/10/2021

1 plaça de Tècnic superior (Project manager), Projecte Innodelta / Ajuntament de Viladecans

1 plaça de Tècnic superior (Electrònica/Informàtica), Projecte Innodelta / Ajuntament de Viladecans

1 plaça de Numerical simulations for advanced combustion and soot prediction in aero engines (R2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Research Engineer (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Researcher position in Communication Technologies Division - SMARTECH Department / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC)

1 plaça de Researcher position in Communication Technologies Division - SMARTECH Department / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC)

1 plaça de Director de Sistemes de la Informació / Consorci de la Zona Franca de Barcelona

1 plaça de Data Analyst / Fundació Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

1 plaça de Tècnic Superior Especialista del Departament de Protecció del Medi / Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de l'Aigua (ACA)

1 plaça de Tècnic superior al departament de Biomecànica de la Unitat de Ciències, Medicina i Tecnologia / Generalitat de Catalunya - Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR)

1 plaça d'Investigador predoctoral amb destinació al Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics / Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

1 plaça de Tècnic d'infraestructures (facility manager) / Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

1 plaça de Tècnic per al Servei d'Economia / Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

1 plaça de Tècnic superior enginyer per a l'àrea de Serveis Territorials / Ajuntament de Piera

1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola, als Serveis Territorials a Barcelona / Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal, als Serveis Territorials a Barcelona / Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

1 plaça de Tècnic de gestió a la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, a Cerdanyola del Vallès / Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior

1 plaça de Postdoctoral and research engineer positions in quantum communication / Institut de Ciències Fotòniques (ICFO)

1 plaça de Research engineer position in microbiology: Bacteria in water analysis and filtration / Institut de Ciències Fotòniques (ICFO)

1 plaça d'Investigador postdoctoral al Departament d'Enginyeria Electrònica, Elèctrica i Automàtica / Universitat Rovira i Virgili (URV)

1 plaça d'Engineer for software development, code validation and verification in a high performance computing environment (PRIMUS project)Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

1 plaça de Researcher in Urban MobilityCentre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

1 plaça d'Enginyer amb experiència en fractura, elements juntes i viscoelasticitatCentre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

1 plaça de Researcher in transportationCentre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

1 plaça de Director de Sistemes de la InformacióConsorci de la Zona Franca de Barcelona

1 plaça de Tècnic mitjà de l'àrea de Projectes de ViaGeneralitat de Catalunya - Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC)

1 plaça de Personal Tècnic Superior de Gestió als Serveis CorporatiusGeneralitat de Catalunya - Institut de Diagnòstic per la Imatge (IDI)

1 plaça de Predoctoral Researcher on the mechanobiology immune evasion in cancerInstitut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Tècnic mitjà de suport a un projecte de recerca al Departament d'Enginyeria Informàtica i MatemàtiquesUniversitat Rovira i Virgili (URV)

1 plaça de Tècnic mitjà de suport a un projecte de recerca al Departament d'Enginyeria MecànicaUniversitat Rovira i Virgili (URV)

5 places de Graduat universitari en especialitats de ciències (PFO) / Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

1 plaça de Purchasing ManagerCentre de Regulació Genòmica (CRG)

1 plaça de RF Scientist/EngineerConsorci per a la Construcció, Equipament i Explotació del Laboratori de Llum Sincrotró (CELLS)

Borsa de treball de places d'Enginyer d'obra pública/civil (ETOPS) (ampliació) / Diputació de Girona

1 plaça d'Inspector Tècnic a la Direcció General d'EnergiaGeneralitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

1 plaça de Diplomat, enginyer tècnic forestal als Serveis Territorials a LleidaGeneralitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

1 plaça d'Inspector Tècnic a la Direcció General d'EnergiaGeneralitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Més entrades d'Oferta pública

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Calendari laboral 2022 a Catalunya

El calendari laboral recull les festes estatals i catalanes, a les quals caldrà sumar en cada municipi les dues festes locals, retribuïdes i no recuperables, permeses per llei. Els festius del 2022 1 de gener. Cap d'any, cau en dissabte. 6 de gener. Reis. Cau en dijous. 15 d'abril. Divendres Sant. 18 d'abril. Pasqua Florida (Dia de la mona). 6 de juny. Pasqua Granada (Dilluns de Pentecosta). 24 de juny. Sant Joan. Cau en divendres. 15 d'agost. L'Assumpció. Cau en dilluns. 12 d'octubre. El Pilar. Cau en dimecres. 1 de novembre. Tot Sants, Cau en dimarts. 6 de desembre. Dia de la Constitució, Cau en dimarts. 8 de desembre. La Puríssima. Cau en dijous. 26 de desembre. Sant Esteve. Cau en dilluns. Més entrades de Mercat de treball

Oferta pública 19/10/2021

Borsa de treball de places de Tècnic mitjà de medi ambient / Ajuntament de Rubí 1 plaça de Tècnic responsable de manteniment / Ajuntament de Vilanova i la Geltrú - Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) 1 plaça de Tècnic al Parc Natural de l'Alt Pirineu / Forestal Catalana, SA 1 plaça de Tècnic del Departament de Protecció del Sòl de l'Àrea d'Economia Circular / Generalitat de Catalunya - Agència de Residus de Catalunya (ARC) 1 plaça de Titulat superior, enginyer de forest, a l'Escola Agrària Forestal de Santa Coloma de Farners / Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Tècnic base funcional de processos de transformació digital en salut / Generalitat de Catalunya - Departament de Salut 1 plaça d' Especialista d'Urbanització i serveis / Generalitat de Catalunya - Institut Català del Sòl (INCASOL) 1 plaça d' Especialista en planejament i gestió urbanística / Generalitat de Cataluny

New Space Economy 2.0: Noves oportunitats de negoci per a empreses

A la jornada “New Space Economy: Oportunitats de negoci per a empreses” es parlarà de les polítiques de foment de la nova economia espacial i s’abordaràn temàtiques com tecnologies i possibilitats de la nova era, oportunitats d’emprenedoria al sector espacial, programes i ajuts de finançament i la possibilitat de colonitzar altres exoplanetes gràcies a la construcció de bases lunars amb tecnologia 3D. Hi participaran representants de la Generalitat de Catalunya, Cambra de Comerç de Barcelona, ​​Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI) y Agència Espacial Europea (ESA); empresas como SpaceSur, GTD i Rokubun; i Universitats i centres de recerca com Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Centro Tecnológico LEITAT i Institut d’Estudis Espacials de Catalunya (IEEC). Quan: 22/10/2021 - 09:00h Més informació Més entrades d' Esdeveniments