S'acaba el termini per fer la inscripció al Programa de Mentoria M2m

La mentoria és una relació de desenvolupament personal a través de la qual una persona més experimentada dona suport a una altra persona amb menys experiència o coneixements, en temes lligats a l'empoderament i el desenvolupament personal.

El programa de mentoria M2m, coordinat pel Club de Dones Politècniques(obriu en una finestra nova), s'adreça a dones estudiants d'últims crèdits de carrera i a dones titulades UPC,  amb un màxim de 4 anys d'experiència, per fomentar el seu desenvolupament personal i professional tant en l'àmbit acadèmic com en el professional.

El programa M2m s'estructura al voltant del treball conjunt que porta a terme cada parella M2m, formada per:

  • M: la mentora, dona que aporta la seva expertesa i que ha desenvolupat una carrera professional acadèmica o professional en els àmbits de coneixement de la UPC.
  • m: la mentorada, dona estudiant d`últims crèdits de grau, màster o doctorat industrial: però també titulada (fins a un màxim de 4 anys d'experiència).

A més a més, el programa facilita espais de trobada i activitats compartides durant el programa anual, per fomentar la interacció i fer xarxa entre les mentores i les mentorades, amb els objectius de:

  1. Impulsar l'empoderament de les estudiants i titulades treballant les seves competències professionals.
  2. Aprofitar l'experiència de dones que ja han desenvolupat la seva carrera professional  (role models).
  3. Fer xarxa entre les participants: estudiants, titulades, investigadores, docents, empresàries i directives.

Vols ser Mentorada M2m? Vols ser Mentora M2m?

Inscriu-te! Tens fins el 26 de setembre

Més informació

Més entrades d'UPC Alumni

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...