Passa al contingut principal

SESIÓN ONLINE 32: Ciberseguridad en tiempos de teletrabajo - Barcelona Tech City

El teletrabajo ha dejado de ser un experimento y se ha convertido en una práctica generalizada debido a la pandemia provocada por el Covid-19. Pero la tecnología vive también pendiente de otros virus que nos amenazan: ¿cómo ha cambiado el teletrabajo las necesidades de ciberseguridad de las empresas? Hablaremos del “Zero Trust”,  nuevo paradigma que hace replantearse los viejos mantras y evita dar por sentado ningún aspecto de la seguridad; de nuevos modelos de convergencia de servicios de infraestructura y seguridad en la nube, y de los ataques de Ransomware que están afectando a las empresas.

La ubicación ha dejado de ser importante, pero es más importante que nunca proteger los activos y la información. Sesión dirigida a emprendedores, CEOs, CTOS, directivos y profesionales del sector tech.

Contamos con una sesión moderada por Miguel Planas, presidente de Tranxfer y miembro de la Junta de Barcelona Tech City, con la participación de:

  • Pablo Bernad – KPMG
  • Carlos Manchado – NATURGY
  • Álvaro del Hoyo – IBM
  • Santiago Moral – OpenSpring

Quan: 4 febrero 2021 de 13:00 / 14:00

Més informació

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Be Your Best! Converteix-te en un Professional d’Alt Rendiment.

Formació en Soft Skills Dimecres 15 de març, 12:00 h. Sessió presencial i en línia, amb inscripció prèvia. El secret de l'èxit Hi ha persones que esperen que l’èxit els arribi; d’altres fan que els hi arribi. Són els anomenats Professionals d’Alt Rendiment. Que aprendràs en aquest taller Qui aconsegueix l'èxit ho fa en base a l’anomenada Llei de l’Acció i les seves tres ‘A’: Autoconeixement, Actitud i Acció.  No ho fan d’una manera intuïtiva, sinó seguint mètodes i fórmules. Aquest és el secret de l'èxit que l’autor de Èxito se escribe con ‘A’  ens compartirà en aquesta sessió.  La clau pel canvi interior: l’autoconeixement. La clau pel canvi imprevist: l’actitud. La clau pel canvi exterior: l’acció. La Llei de l’acció. La fórmula de l'èxit. Inscriu-te al taller Dijous 15 de març, 12:00. Sala d'actes, EEBE / Canal YouTube UPC Alumni El ponent En Lluís Soldevila és FIBAlumni, autor i conferenciant internacional, expert en motivació, lideratge digital i equips d'a

Oferta pública 13/03/2023

  Ajuntament d'Amposta 1 plaça de Tècnic informàtic - Programa Primera Experiència   Ajuntament d'Amposta 1 plaça de Tècnic Enginyer - Programa Primera Experiència   Ajuntament de Sant Celoni 1 plaça d'Enginyer tècnic   Ajuntament de Santa Maria de Palautordera 1 plaça d'Enginyer tècnic   Ajuntament de Vilanova i la Geltrú 1 plaça d'Inspector de la Policia Local   Ajuntament d'Olesa de Montserrat Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic TIC   Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Research Engineering Position in the BIOMEDICAL Engineering Department   Consell Comarcal del Solsonès 1 plaça de Tècnic de telecomunicacions   Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE) Borsa de treball de places de Tècnic de l'Àrea d'Entorn Natural i Territori - Enginyeria forestal   Entitat Municipal Descentralitzada de Sant Miquel de Balenyà 1 plaça de Tècnic de gestió per al Projecte d'investig