Passa al contingut principal

9a Jornada UPCalumni - UPCE: Universitat, Pandèmia, Comunicacions i Empresa

Aquesta jornada anual que organitza UPCalumni  està dirigida a totes aquelles persones interessades en aprofundir en un tema rellevant per a la societat i el món politècnic.

Amb UPCalumniSpirit,  faràs networking entre  ex-alumnes,  amb persones que estan o han estat vinculades a la Universitat i també empreses i institucions interessades en la temàtica de la jornada. Retroba't amb les persones que integren els Clubs Alumni i participa en les seves activitats.

Objectiu de la jornada

Les sigles UPCE - Universitat, Pandèmia, Comunicacions i Empresa són l'eix transversal d'aquesta taula rodona de debat i reflexió,  que permetrà conèixer  com ha afectat la COVID19 a la universitat, quins són els models computacionals d'anàlisi i prospectiva que permeten fer previsions del comportament de la pandèmia, com les (tele)Comunicacions ajuden a fer front a aquest escenari mixt de presencialitat i virtualitat, i finalment, com la situació derivada del confinament inicial i la crisi sanitària  generalitzada afecta l'Empresa,  l'àmbit en què els titulats i titulades de la UPC desenvolupen majoritàriament la seva activitat.

Inici de l'acte

Didac Ferrer. Cap del Gabinet d'Innovació i Comunitat de la UPC. Doctor en Ciència de Materials.

Benvinguda

Josep Maria Vilà Solanes. President d'UPCalumni.

Taula rodona: UPCE: Universitat, Pandèmia, Comunicacions i Empresa.

  • Eusebi Jarauta. Vicepresident d'UPCalumni (moderador de la taula). Enginyer industrial (especialitzat en Tècniques Energètiques) i doctor enginyer industrial per la UPC.
  • Nuria Garrido. Vicerectora de Docència i Estudiantat de la UPC. Doctora Enginyera Industrial, professora i investigadora al departament de màquines i motors tèrmics a l'Escola Superior d'Enginyeries Industrials, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT). Membre del Club Alumni de Dones Politècniques. Ha estat sotsdirectora d'Entorn, Societat i Comunicació de l'Escola d'Enginyeria de Terrassa  i delegada del rector per a l'àrea de Promoció, Empresa, Recerca i Internacionalització de l'ESEIAAT. 
  • Clara Prats. Professora i investigadora del Grup Biologia Computacional i Sistemes Complexos de la UPC. Llicenciada en Física per la Universitat de Barcelona i doctora en Física Aplicada i Simulació en Ciències per la Universitat Politècnica de Catalunya. Responsable de models computacionals al Centre de Medicina Comparativa i Bioimatge de l'Institut de Recerca en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol (IGTP). 
  • Josep Pegueroles. Director de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona de la UPC. Enginyer de Telecomunicació de l'ETSETB i doctor en Telemàtica per la UPC. Ha estat sotsdirector d'empreses de l'ETSETB,  i anteriorment, secretari acadèmic de la mateixa escola. Professor titular d'universitat des del 2008, vinculat al Departament d'Enginyeria Telemàtica i professor de secundària i batxillerat.
  • Josep Maria Ciervo. Director general IThinKUPC i UPCnet. Enginyer de Telecomunicació per la UPC i PDD (IESE), cursant diferents postgraus a Harvard i a l'Insead. Ha estat Director de Consultoria Estratègica a Deloitte i Director d'HP Catalunya, on ha ocupat també els càrrecs de Director de Màrqueting, de Vendes i d'Operacions.

Cloenda

Francesc Torres Torres. Rector de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Quan: 18/11/2020 de 18:00 a 19:30

Inscripcions

Més entrades d'Esdeveniments i UPC Alumni

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Ofert pública 21/03/2024

  Ajuntament de Banyoles 1 plaça d'Enginyer superior Ajuntament de Girona 1 plaça de Tècnic amb coneixements d'intel·ligència artificial (Projecte Pigall) Ajuntament de Reus 1 plaça d'Enginyer tècnic - arquitectura Ajuntament de Reus 1 plaça d'Enginyer tècnic - medi ambient Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Senior Earth Models and Workflows Team Leader (RE3) Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Tècnica especialista en modelització de malalties forestals Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Simulation and Data Assimilation in Geosciences Consell Comarcal de la Selva Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic Generalitat de Catalunya - Departament de Justícia, Drets i Memòria 1 plaça de Tècnic de gestió al Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada Generalitat de Catalunya - Departament de Territori 1 plaça de Titulat superi

Oferta pública 25/03/2024

  Ajuntament de Cambrils Borsa de treball de places de Tècnic d'Administració General Ajuntament de l'Ametlla de Mar 1 plaça d'Enginyer - Serveis tècnics Ajuntament de l'Ametlla de Mar 1 plaça d'Enginyer - Serveis tècnics Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Postdoctoral Researcher (R2-3) Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça de Tècnic de suport a la investigació a feines de camp i laboratori pel projecte Ecofonts Consorci Sanitari del Maresme 1 plaça de Tècnic informàtic per al desenvolupament en entorn Java Fundació Bosch Gimpera 1 plaça d'Ajudant investigador Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a les Terres de l'Ebre Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 1 plaça de Tècnic superior a la Direcció de Serveis Institut Català d'Inve

Oferta pública 22/03/2024

  Ajuntament de Sant Adrià de Besòs 1 plaça d'Enginyer informàtic Ajuntament de Sant Adrià de Besòs 2 places de Tècnic mitjà informàtica Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Tècnic de suport en Silvicultura i gestió d'espais agroforestals Consell Comarcal del Bages 1 plaça d'Enginyer per al Servei d'Arquitectura i Enginyeria - programa Prestació d'assistència tècnica en matèria d'enginyeria Consorci per a la Gestió Integral d'Aigües de Catalunya (CONGIAC) - Gestió Integral d'Aigües de Catalunya, SA (GIACSA) 1 plaça de Gerent Cortes Generales 1 plaça d'Enginyer tècnic a la Dirección de Sostenibilidad e Infraestructuras de la Secretaría General del Senado Diputació de Tarragona - BASE-Gestió d'Ingressos Locals 1 plaça de Tècnic mitjà a Sistemes - Serveis Informàtics Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Treball 1 plaça d'Inspector Tècnic als Serveis Territorials a Girona Generalitat de Cataluny