Passa al contingut principal

Jornada Revesstim el Tèxtil

La Jornada Revesstim el Tèxtil vol acostar idees i pràctiques innovadores a les professionals i organitzacions del sector perquè siguin útils per a l'enfortiment dels seus projectes.

ORIENTAT A:
La Jornada està especialment dirigida al públic professional vinculat al sector del tèxtil des de diferents experiències empresarials, professionals i comunitàries: dissenyadors/es de moda, emprenedors/es tèxtils, estudiants i escoles de moda, empreses del sector, artesans/es i artistes tèxtils, organitzacions vinculades al consum responsable, grups de costura comunitaris i referents del sector tèxtil.

Contingut
Ha arribat el moment de reflexionar sobre com generar una escletxa de mercat i consciència dels consumidors/es per facilitar la sostenibilitat dels projectes del sector tèxtil que impulsen valors com la producció local, el treball digne, la reducció de l'impacte ambiental.  
Els valors que s'impulsen des del sector tèxtil ètic i sostenible són el tret diferencial front la industria del "fast fashion" que produeix alts nivells de contaminació i explotació laboral arreu, però cal traçar una estratègia i actuar conjuntament.

Les ponències i projectes convidats ens donaran pistes sobre la innovació i els reptes del sector i com pensar la sostenibilitat amb perspectiva global. Compartirem experiències sobre economia circular, impuls de projectes, ciutats que promouen el tèxtil, experiències innovadores i comunitàries, upcycling, plataformes de venda... i molt més!

Quan: 05/03/20 al 10:15-14:30.
On: Lleialtat Santsenca-Carrer Olzinelles, 31, BARCELONA, 08014

Més informació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Graduate Programs (3)

GSK Future Leaders graduate programme .  Sustainability Analyst Internship & Graduate Program.  All We Wear Group Graduate Management Traineeship Programme (GMT) .  AB InBev Shell Graduate Programme 2024 - Germany Business Planning and Supply Chain Graduate . Henkel Graduate Program CHAiNGERS Operations & Supply Chain . Henkel Engineering & Technology Graduate Programme . Rolls-Royce Més posts de Graduate program

Oferta pública 16/04/2024

  Ajuntament de Viladecans 1 plaça de Tècnic de gestió Qualitat Ambiental, Pla Local d'Ocupació 2024 (PFO) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Processor design engineer (RE1) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Dual Technologies (R4) Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Tècnic de suport a la recerca Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d'Innovation Leader in projects related to Increase energy user awareness and energy communities Diputació de Tarragona 1 plaça d'Enginyer tècnic industrial a Enginyeria Municipal - Assistència en Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori Diputació de Tarragona 1 plaça d'Auxiliar administratiu a Gestió Administrativa - Assistència en Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori Fundació Bosch Gimpera 1 plaça d'Ajudant inve

Oferta pública 15/04/2024

  Ajuntament de la Canonja Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic industrial. Pla d'ocupació 2024 Ajuntament de Montcada i Reixac Borsa de treball de places de Personal tècnic mitjà de sistemes d'informació i comunicació Ajuntament de Montcada i Reixac Borsa de treball de places de Personal tècnic mitjà de desenvolupament d'aplicatius Ajuntament de Reus Borsa de treball de places d'Enginyer de camins, canals i ports Ajuntament de Santa Cristina d'Aro Borsa de treball de places d'Arquitecte tècnic Ajuntament de Tiana 1 plaça de Secretari de classe segona Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Engineer - HPC programmer (RE1) Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça de Tècnic en sistemes d'observació, seguiment i conservació de la biodiversitat Empresa de Transformación Agraria, SA, SME, MP (TRAGSA) 2 places de Graduat en Enginyeria o Enginyeria Tècnica