Seminari FIB Alumni: El "Digital Twin" i la gestió de la dualitat digital a les empreses de producte

El "digital twin" o bessó digital és la doble representació digital, que uneix la dualitat del disseny i l'operació, en productes o instal·lacions industrials i que s'ha de gestionar com un tot, des de la perspectiva empresarial i dels seus sistemes d'informació.

El seminari tindrà lloc el proper dijous 13 de febrer a les 19.00 h, a la Sala d'Actes Manuel Martí Recober de la Facultat d'Informàtica de Barcelona (edifici B6 del Campus Nord UPC, planta baixa) i tindrà una durada aproximada d'1h 30min.

El "digital twin" busca:

  • Correlacionar allò modelitzat, mitjançant el disseny i la seva simulació, amb allò sintetitzat, mitjançant l'adquisició de dades amb la IoT i processat analític amb Machine Learning.
  • Facilitar l'adopció del "digital thread", com a repositori general de totes les evidències digitalitzades, sobre un producte o procés.
  • Adoptar un perfil d'enginyeria de sistemes per abordar enfocaments platamòrfics de l'organització en la seva “digital transformation”.

El ponent 

Carlos Cosials és Enginyer Informàtic per la FIB-UPC.  Des de 2015 lidera la unitat d’indústria 4.0 a Integral Innovation Experts, que compagina amb la docència a la UIC Barcelona, dirigint el màster executiu en Big Data Science i col·laborant amb la UOC, UPC, EIC, ACC1Ó en la divulgació de la IoT i el Digital Twin.

Més informació

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...