Exposició al COAC - Celebrem els 50 anys de l'Arxiu Històric!

El 7 d’octubre a partir de les 19 h, coincidint amb el Dia Mundial de l'Arquitectura, celebrarem els 50 anys del nostre Arxiu Històric amb una festa on també inaugurarem l’exposició de gran format que commemora l’efemèride.

Conduït pel presentador Òscar Dalmau, usuari habitual de l’Arxiu, l’acte repassarà els seus orígens, evolució i reptes de futur, i comptarà amb diversos parlaments institucionals. Hi són convidades també les famílies que han donat el seu fons, contribuint de manera decisiva a fer-lo créixer. 

Vine a la festa!

50 anys en 130 dibuixos per a l’exposició

El mateix dia s’inaugurarà ’50 anys de l’Arxiu Històric’, una exposició de gran format que es podrà visitar a l’Altell i l’Espai Picasso de la seu del COAC a Plaça Nova, una oportunitat única per veure juntes les peces més emblemàtiques dels fons que conserva l’Arxiu. I per conèixer amb més detall aquestes peces, s'han organitzat visites comentades a les quals és necessària la inscripció prèvia.

Més informació

Entrada destacada

Dinamitza el teu networking amb Linkedin. UPC Alumni

Desenvolupa tècniques per cercar feina T'oferim tot un ventall de consells i recomanacions per guiar la recerca de feina, desenvolupant ...