Passa al contingut principal

Programador .NET con portugues

Multinacional líder en el sector de los servicios de envíos, comunicación y apoyo a la actividad de empresas y particulares, busca para potenciar su plantilla un/una:

PROGRAMADOR.NET CON PORTUGUÉS

Descripción del puesto:

En dependencia del responsable del Departamento, llevará a cabo el desarrollo del software de gestión para su expansión en Portugal.

La persona se unirá a un equipo internacional (Italia, España, Portugal, Francia, Alemania, Austria y Polonia).

Perfil del candidato/a:

Formación de CFGS o Licenciatura en Informática, aportando un mínimo de dos años de experiencia como programador/a.

Requisitos indispensables:


  • Conocimientos del framework .NET orientado a aplicaciones Windows Form y C# y/o VB.Net como lenguajes de programación.
  • Buen conocimiento de SQL Server.
  • Nivel medio de Inglés escrito y hablado.
  • Nivel alto de Portugués escrito y hablado.
  • Buena capacidad de análisis y orientación para el trabajo en equipo.


Sede de trabajo: Barcelona.

Se ofrece contrato indefinido a jornada completa. Se trata de una posición con desarrollo y crecimiento, en multinacional consolidada y en expansión.

Podeu enviar el cv a susanadiazdeotazu@gmail.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FÒRUM EEBE - WEBINAR: Treu profit del Fòrum Virtual EEBE

Saps com redactar el teu currículum de forma eficaç i atractiva per aconseguir una presentació més potent? Com t’has de presentar a les empreses del Fòrum? Treballa la teva marca personal i treu el màxim partit del teu perfil per mostrar-te a les empreses del Fòrum.


Quan: 20/05/2020 de 12:00 a 13:30
Inscripcions
L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

D-Prize Challenges

D-Prize supports new entrepreneurs who can distribute proven poverty interventions.


The world has already invented products and services to end poverty. Yet millions of people still don’t have access. Can you design a business or NGO that solves one of the Distribution Challenges below?
We will award the most promising teams with up to $20,000 USD to launch a pilot version of your new organization wherever extreme poverty exists. 
D-Prize Challenges: WATER, SANITATION, AND HYGIENEGIRLS' EDUCATIONAGRICULTUREENERGYGLOBAL HEALTHEDUCATIONGOVERNANCE AND INFRASTRUCTURECUSTOMDeadline: 1 June 2020
Més informació