Passa al contingut principal

Premi: TKTBrainpower

tktbrainpower_engineering_award_2012

Dirigit a: 


Estudiants universitaris dels últims cursos i joves professionals del sector de la enginyeria amb ganes d’ensenyar les seves idees i mostrar el seu talent.
Equips de màxim 2 components amb edat límit de 35 anys.
Entre els aspectes a valorar hi ha la idea, l’esforç, la utilitat, la optimització i el coneixement, així com els detalls tècnics, prototips i la implementació.

Premi 

1r premi: 1.500 €
2n premi:  750 €

Tktbrainpower es reserva el dret de repartir el premi entre el participants o deixar el premi desert en cas que el nivell dels projectes no compleixi amb els mínims requerits.

Jurat 

El jurat serà designat per Tktbrainpower i estarà format per membres amb experiència en els diferents àmbits de l’enginyeria.
Àrees d'interès 
No hi han limitacions en quant a temes dins de l’àmbit de l’electrònica, software, mecànica o combinacions d’aquests.

Exemples 

Electrònica (sensors, microcontroladors, potència, comunicacions...)

  • Robòtica
  • Arduino
  • Energia

>> veure exemple

Software (Apps, webs, algorismes...)

  • Tractament d'imatge
  • Seguretat
  • Visió artificial

>> veure exemple

Mecànica (fabricació, disseny, mecànica de fluids...)

  • Millora de processos
  • Ergonomia
  • Economització de peces

>> veure exemple

Dades personals 

Els participants han d’incloure el seu nom i alguna dada de contacte: email, telèfon.
Les dades personals no seran transferides a terceres empreses per a cap efecte que no sigui estrictament del concurs. En la inscripció el participant autoritza a TKT a guardar les seves dades personals.

Propietat intel·lectual 

Els participats del projecte són responsables de la violació de propietat intel·lectual en les seves propostes.
Els participats, pel fet de participar, autoritzen a que el seu projecte sigui mostrat per TKT com a mostra i a efectes publicitaris del concurs.
La propietat de la idea és dels participants en tot moment. En cas de que TKT considerés alguna idea interessant per la implementació en algun projecte seria negociat amb el participant i sempre d’acord amb la seva acceptació.
En cas d’entrega de prototips aquests seran retornats als participants un cop avaluats.

Fases, dates i terminis

1a fase
Presentació de proposta inicial per acceptació: 30 Juliol 2012
Hi ha una primera fase d'acceptació de propostes que s'ha de superar per a poder optar al premi.
En aquesta fase s’haurà d’enviar a moreinfo@morebrainmorepower.com una memòria
inicial de màxim 2 fulls on hi constin les dades del participant i una idea del projecte i
aspectes que es tocaran. Es demana que com a subject/tema del mail es posi “Inscripció 2012”.
2a fase
Presentació de memòria i/o plànols i/o prototip: 15 Octubre 2012
Un cop feta la preselecció s’informarà dels passos a seguir.
Les propostes acceptades podran presentar els seus projectes fins a la data límit. Si hi ha prototips es pot acordar amb TKT quina es la millora manera de fer-lo arribar per a la seva avaluació.
3a fase
Entrega de premis: Novembre 2012
La cerimònia d’entrega tindrà lloc el Novembre de 2012. La data exacta i el lloc encara no estan confirmats.

Els projectes presentats fora terminis no seran acceptats 
Els resultats seran comunicats als participants, publicats a la web, i enviats mitjançant notes de premsa a blogs especialitzats.

Més info

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Ofertes en Centres de Recerca (4)

3 plazas Doctor nivel FC3, 1 plaza de Titulado Superior nivel FI1, 4 plazas de Titulado Superior nivel FC2 y 3 plazas sujetas al Convenio Único para el personal laboral de la Administración General del Estado del Grupo Profesional M1 . Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas. Termini  22 de abril de 2024 Postdoctoral researcher in hybrid electrocatalysts for green hydrogen production - NanoElectrocatalysis and Sustainable Chemistry . ICN2 - Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia. Deadline for applications: 24 April 2024 RESEARCH TECHNICIAN ADVANCED (CH4_BIOPOL) .  Institut Català de Recerca de l'Aigua.  Deadline for applications: 24 April 2024 RESEARCH TECHNICIAN (Retos20_RIVSTRESS) .  Institut Català de Recerca de l'Aigua. Deadline for applications: 25 April 2024 Optical Engineer . Catalonia Institute for Energy Research. Deadline for applications: 26 April 2024 Postdoc Position in Spiking Networks .  Computer Vision Center.  Deadline fo

Oferta pública 23/04/2024

  Ajuntament de Barberà del Vallès 1 plaça de Tècnic serveis territorials, especialitat enginyeria Ajuntament de Corbera de Llobregat 1 plaça de Tècnic mitjà de protecció civil. Pla Local d'Ocupació 2024 Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d'Investigador postdoctoral - Integració GPU/ML per a codis CFD (Col·laboració ANL) Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme 1 plaça de Professorat permanent de sistemes integrats, control i automatització Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme 1 plaça de Professorat permanent d'enginyeria del software, bases de dades i sistemes d'informació Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme 1 plaça de Professor permanent de Física Generalitat de Catalunya - Institut de Seguretat Pública de Catalunya 1 plaça de Tècnic de gestió (Mollet del Vallès) Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Research Assistant at the Spatial Biotechnology Group Institut de Ciències Fotòniques (ICFO) 1 plaça de Po

Oferta pública 18/04/2024

  Ajuntament de Balaguer 1 plaça d'Adjunt de Secretaria Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Deep Learning Engineer for Speech Technologies (RE1) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Deep Learning Engineer for Speech Technologies (RE2) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Deep Learning Engineer for Language Technologies (RE2) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Senior computational linguist researcher (R3) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Deep Learning Engineer for Speech Technologies (RE2) Consorci per a la Construcció, Equipament i Explotació del Laboratori de Llum Sincrotró (CELLS) 1 plaça de Generic Controls Software & Toolbox Group Head Fundació Universitat Rovira i Virgili (Fundació URV) 1 plaça de Tècnic superi