Passa al contingut principal

I Jornada BioEconomic sobre Eficiencia Energética, Generación Distribuida y el Vehículo Eléctrico en Sitges

cartell jornades Us deixo informació sobre aquesta jornada

Dirigida a:

Técnicos municipales, arquitectos, ingenieros, directivos de compras, constructores, promotores, PYMEs, hoteles, casas rurales, comunidades de propietarios y particulares.

Justificación:

Jornada para dar a conocer las diferentes acciones dirigidas a la eficiencia energética y la generación distribuida con el consiguiente ahorro económico, así como los beneficios medioambientales entre los que destacan la reducción de emisiones de CO2. Medidas válidas para cualquier empresario y particular, ayudando a la actividad económica y  a la creación de puestos de trabajo en la comarca.

Divulgar los diferentes sistemas de gestión energética (SGE) dirigida a todas aquellas organizaciones, independientemente de su tamaño o sector de actividad, que quieran disponer de un sistema de gestión basado en la correcta utilización de la energía, a demás de ayudar a extender el uso de las energías renovables.

Informar sobre el autoconsumo y la generación distribuida, que facilitará el desarrollo de las energías renovables en los hogares y PYMEs, con la gradual entrada de estas pequeñas plantas, la tendencia será la de ir sustituyendo el actual modelo centralizado por un modelo distribuido, el autoconsumo comportará importantes ventajas para el sistema y para el consumidor.

Presentación de los Acuerdos Voluntarios, un compromiso  que cualquier organización, empresa, entidad o colectivo puede  asumir de manera voluntaria para contribuir a la reducción de las emisiones de gases con efecto invernadero, más allá del que obliga la normativa. Impulsado por la Generalitat de Cataluña.

El desarrollo del vehículo eléctrico, que alimentado por energía proveniente de fuentes renovables y con carga nocturna (horas valle) será una de las apuestas para aumentar la eficiencia energética. Se darán a conocer los diferentes vehículos, aplicaciones y las posibilidades de recarga.

Se dispondrá de una zona de exposición en el exterior del Edificio con Vehículos Eléctricos y sus  puntos de recarga. Coches, motos, bicicletas y vehículos para diferentes servicios y necesidades.

Més informacio i inscripcions

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 25/03/2024

  Ajuntament de Cambrils Borsa de treball de places de Tècnic d'Administració General Ajuntament de l'Ametlla de Mar 1 plaça d'Enginyer - Serveis tècnics Ajuntament de l'Ametlla de Mar 1 plaça d'Enginyer - Serveis tècnics Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Postdoctoral Researcher (R2-3) Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça de Tècnic de suport a la investigació a feines de camp i laboratori pel projecte Ecofonts Consorci Sanitari del Maresme 1 plaça de Tècnic informàtic per al desenvolupament en entorn Java Fundació Bosch Gimpera 1 plaça d'Ajudant investigador Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a les Terres de l'Ebre Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 1 plaça de Tècnic superior a la Direcció de Serveis Institut Català d'Inve

Oferta pública 22/03/2024

  Ajuntament de Sant Adrià de Besòs 1 plaça d'Enginyer informàtic Ajuntament de Sant Adrià de Besòs 2 places de Tècnic mitjà informàtica Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) 1 plaça de Tècnic de suport en Silvicultura i gestió d'espais agroforestals Consell Comarcal del Bages 1 plaça d'Enginyer per al Servei d'Arquitectura i Enginyeria - programa Prestació d'assistència tècnica en matèria d'enginyeria Consorci per a la Gestió Integral d'Aigües de Catalunya (CONGIAC) - Gestió Integral d'Aigües de Catalunya, SA (GIACSA) 1 plaça de Gerent Cortes Generales 1 plaça d'Enginyer tècnic a la Dirección de Sostenibilidad e Infraestructuras de la Secretaría General del Senado Diputació de Tarragona - BASE-Gestió d'Ingressos Locals 1 plaça de Tècnic mitjà a Sistemes - Serveis Informàtics Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Treball 1 plaça d'Inspector Tècnic als Serveis Territorials a Girona Generalitat de Cataluny

Ofertes laborals actives a Eurecat

Eurecat Centre Tecnològic de Catalunya està format per un equip de professionals que busquen la excel·lència. Els nostres valors defineixen els nostres projectes: vocació de servei, eficiència, innovació i creativitat, orientació a les persones i als resultats, transparència i equitat, respecte i compromís i treball en equip. INVESTIGADOR/A EN TECNOLOGIAS DE MEMBRANAS. Barcelona. Departament WAS Modalitat de treball Híbrida PERSONAL INVESTIGADOR EN SIMULACIÓN CAE. Barcelona. Departament Innovación de producto y simulación multifísica Modalitat de treball Híbrida DESARROLLADOR/A DE FIRMWARE. Barcelona. Departament Innovación de producto y simulación multifísica Modalitat de treball Híbrida Specialist researcher in colorimetric and electrochemical biosensors. Barcelona. Departament Functional Printing & Embedded Devices Modalitat de treball Híbrida INVESTIGADOR/A SOSTENIBILIDAD - Ámbito Cambio Climático. Tarragona. Departament Sostenibilidad Modalitat de treball Híbrida CONSULTOR/A C