Quan vaig començar a pensar noms per aquest blog en vaig provar alguns i tots estaven agafats. Va ser llavors quan vaig recordar un peix que em preparava el meu avi. Es tractava d'un peix que assecava i després el menjàvem cru o bé a la brasa. El peix en qüestió és diu mussola. Vaig cercar informació i vaig descobrir que pertany a la família dels taurons. Vaig quedar al·lucinat. Resulta que de petit menjava taurons que pescava el meu avi. El nom estava lliure i estava clar que el blog ja tenia nom. Aquí teniu un parell de fotos de mussoles
![](//photos1.blogger.com/blogger2/379/261212032260678/320/mussola2.jpg)
![](//photos1.blogger.com/blogger2/379/261212032260678/320/mussola1.jpg)
Vaig començar amb els blogs amb temes de feina, però ja tenia ganes de tenir un blog més personal i informal. Aquí parlaré del que em vingui de gust. Música, literatura, política...
![](http://photos1.blogger.com/blogger2/379/261212032260678/320/mussola2.jpg)
![](http://photos1.blogger.com/blogger2/379/261212032260678/320/mussola1.jpg)
Vaig començar amb els blogs amb temes de feina, però ja tenia ganes de tenir un blog més personal i informal. Aquí parlaré del que em vingui de gust. Música, literatura, política...
Si algú llegeix aquesta primera entrada i sap com preparar la mussola o el chapadillo del Delta de l'Ebre que ve a ser una recepta semblant, us agrairia que m'ho féssiu saber. Jo investigaré i si trobo la manera de preparar-lo ja ho publicaré.
Benvinguts al blog, benvinguts a mussola
Comentaris