Passa al contingut principal

Oferta pública 06/02/2023

1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola / Ajuntament d'Aitona

Borsa de treball de places d'Enginyer i d'Enginyer tècnic / Ajuntament de Mataró

1 plaça de Master Student (R0) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Research Engineer - Star-DEEP-SEA (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Tècnic especialista en treball de camp i tractament de dades de biodiversitat - Primera experiència / Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC)

1 plaça de Tècnic especialista en treball de camp i tractament/gestió de dades de biodiversitat - Primera experiència / Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC)

1 plaça d'Enginyer superior / Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme

1 plaça de Research technician (Tech_MULTISOURCE) / Generalitat de Catalunya - Institut Català de Recerca de l'Aigua (ICRA)

1 plaça de Tècnic especialista en espècies agroforestals / Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)

1 plaça de PhD Student: Fostering human-robot mutual understanding by explaining the internal beliefs (MSCA DN TRAIL) / Ministerio de Ciencia e Innovación - Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) - Institut de Robòtica i Informàtica Industrial (IRII)

1 plaça de Responsable de l'Oficina de Presidència / Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana - Autoridad Portuaria de Barcelona

1 plaça d'Investigador postdoctoral per al Departament d'Enginyeria Química, Agrària i Tecnologia Agroalimentària / Universitat de Girona (UdG)

1 plaça de Personal investigador en formació per al Departament d'Enginyeria Mecànica i de la Construcció Industrial / Universitat de Girona (UdG)

Més entrades d'Oferta pública

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Be Your Best! Converteix-te en un Professional d’Alt Rendiment.

Formació en Soft Skills Dimecres 15 de març, 12:00 h. Sessió presencial i en línia, amb inscripció prèvia. El secret de l'èxit Hi ha persones que esperen que l’èxit els arribi; d’altres fan que els hi arribi. Són els anomenats Professionals d’Alt Rendiment. Que aprendràs en aquest taller Qui aconsegueix l'èxit ho fa en base a l’anomenada Llei de l’Acció i les seves tres ‘A’: Autoconeixement, Actitud i Acció.  No ho fan d’una manera intuïtiva, sinó seguint mètodes i fórmules. Aquest és el secret de l'èxit que l’autor de Èxito se escribe con ‘A’  ens compartirà en aquesta sessió.  La clau pel canvi interior: l’autoconeixement. La clau pel canvi imprevist: l’actitud. La clau pel canvi exterior: l’acció. La Llei de l’acció. La fórmula de l'èxit. Inscriu-te al taller Dijous 15 de març, 12:00. Sala d'actes, EEBE / Canal YouTube UPC Alumni El ponent En Lluís Soldevila és FIBAlumni, autor i conferenciant internacional, expert en motivació, lideratge digital i equips d'a

Oferta pública 13/03/2023

  Ajuntament d'Amposta 1 plaça de Tècnic informàtic - Programa Primera Experiència   Ajuntament d'Amposta 1 plaça de Tècnic Enginyer - Programa Primera Experiència   Ajuntament de Sant Celoni 1 plaça d'Enginyer tècnic   Ajuntament de Santa Maria de Palautordera 1 plaça d'Enginyer tècnic   Ajuntament de Vilanova i la Geltrú 1 plaça d'Inspector de la Policia Local   Ajuntament d'Olesa de Montserrat Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic TIC   Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Research Engineering Position in the BIOMEDICAL Engineering Department   Consell Comarcal del Solsonès 1 plaça de Tècnic de telecomunicacions   Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE) Borsa de treball de places de Tècnic de l'Àrea d'Entorn Natural i Territori - Enginyeria forestal   Entitat Municipal Descentralitzada de Sant Miquel de Balenyà 1 plaça de Tècnic de gestió per al Projecte d'investig