Passa al contingut principal

Oferta pública 07/11/2022

1 plaça de Master Student - Urban air quality modelling (R0) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Group coordinator - Computational Earth Sciences (RE4-R4) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Senior technical leader (RE4) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Titulat superior especialista en tasques tècniques de l'Agència Nacional EFESC (European Forestry and Environmental Skills Council) / Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC)

1 plaça de Tècnic especialista de la cadena de valor dels biocombustibles agroforestals / Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC)

2 places d'Enginyer tècnic / Consell Comarcal de la Selva

1 plaça de Beam Dynamics Scientist / Consorci per a la Construcció, Equipament i Explotació del Laboratori de Llum Sincrotró (CELLS)

1 plaça de Postdoctoral Researcher in remote sensing for the Sustainable Field Crops Program / Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)

1 plaça de Research Assistant at the Cellular and Molecular Mechanobiology Research Group / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Post-doctoral position in Horizon Europe project fastMOT - Fast gated superconducting nanowire camera for multi-functional optical tomography / Institut de Ciències Fotòniques (ICFO)

1 plaça de Post-doctoral position in structured illumination microscopy / Institut de Ciències Fotòniques (ICFO)

1 plaça de Post-doctoral position in neuromonitoring of premature born infants within the Horizon Europe project Prometeus / Institut de Ciències Fotòniques (ICFO)

1 plaça de PhD student position on materials for energy applications (INVESTIGO) / Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC)

1 plaça d'Investigador en formació (EPIF) / Universitat de Lleida (UdL)

1 plaça d'Investigador post-doctoral expert desenvolupament d¿aplicacions web, anàlisis de dades i programació al CT Beta / Universitat de Vic (UVic)

1 plaça d'Investigador post-doctoral júnior expert en mesures de mitigació de emissions de nutrients de sistemes agro-alimentaris al CT Beta / Universitat de Vic (UVic)

1 plaça d'Investigador/a postdoctoral en l'àmbit de les tècniques d'intel·ligència artificial aplicades a l'anàlisi de dades SCADA d'aerogeneradors / Universitat de Vic (UVic)

1 plaça de Tècnic mitjà de suport a la recerca al Departament d'Enginyeria Química / Universitat Rovira i Virgili (URV)

1 plaça de Tècnic auxiliar de suport a la recerca al Departament d'Enginyeria Mecànica / Universitat Rovira i Virgili (URV)

Més entrades d'Oferta pública

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/11/2022

1 plaça de Tècnic mitjà de sostenibilitat energètica / Ajuntament de Sitges 1 plaça de (bio-)informatician full stack developer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Python Developer / Centre de Regulació Genòmica (CRG) 5 places de Tècnic informàtic i telecomunicacions / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de territori i sostenibilitat / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de medi ambient / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça d' Ajudant tècnic pel projecte TRACES / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça d' Enginyer a SSCC Barcelona / Forestal Catalana, SA 1 plaça de Research Assistant on Immunotherapeutic Strategies in Breast Cancer (PPCC-InMaM) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral Researcher for validation of BP-EVs as a next-generation compound delivery platform (PPCC-EVBRAINTARGET) / Institut de Bioenginyeria

Calendari laboral 2022 a Catalunya

El calendari laboral recull les festes estatals i catalanes, a les quals caldrà sumar en cada municipi les dues festes locals, retribuïdes i no recuperables, permeses per llei. Els festius del 2022 1 de gener. Cap d'any, cau en dissabte. 6 de gener. Reis. Cau en dijous. 15 d'abril. Divendres Sant. 18 d'abril. Pasqua Florida (Dia de la mona). 6 de juny. Pasqua Granada (Dilluns de Pentecosta). 24 de juny. Sant Joan. Cau en divendres. 15 d'agost. L'Assumpció. Cau en dilluns. 12 d'octubre. El Pilar. Cau en dimecres. 1 de novembre. Tot Sants, Cau en dimarts. 6 de desembre. Dia de la Constitució, Cau en dimarts. 8 de desembre. La Puríssima. Cau en dijous. 26 de desembre. Sant Esteve. Cau en dilluns. Més entrades de Mercat de treball

Recursos del taller sobre Linkedin

Esprem Linkedin from Juli Boned Linkedin El meu perfil Per si us voleu connectar i ampliar la vostra xarxa Mussola El meu grup Recursos UPC o politècnics a Linkedin Grups i pàgines relacionades amb la UPC Per començar Diagnòstic del teu perfil Social Selling Dashboard analitza el teu perfil Recursos que comentem al taller Per cercar feina Simply hired Cercar feina en grups, per exemple UPC Alumni Com a eina de branding IFTT per fer connexions entre serveis d’internet Scoop.it Per compartir continguts aliens About.me Targeta personal a internet Wisestamp Personalitzar la signatura del correu electrònic Per fer networking Extensions Chrome: Rapportive Qui veu el meu perfil Locksmith Per organitzar les tasques que hem comentat Asana Per seguir aprenent de Linkedin entre tots Grup per seguir el debat Posts a Mussola sobre Linkedin Properes edicions Quan:   16 de febrer de 16 a 18h On: