Passa al contingut principal

Oferta pública 06/11/2022

1 plaça de Tècnic mitjà Enginyeria (Secció d'Esports) / Ajuntament de Castelldefels

1 plaça de Tècnic mitjà (Enginyer tècnic Civil / Arquitecte tècnic / Enginyer de l'Edificació) / Ajuntament de Rubí

1 plaça de Tècnic mitjà enginyer tècnic o arquitecte tècnic / Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

1 plaça de Research Engineer (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça d'Investigador en el marc del projecte SiM / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

1 plaça de Researcher position in the Packet Optical Networks and Services Research Unit / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC)

1 plaça de Researcher position in the Packet Optical Networks and Services Research Unit / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC)

1 plaça de Researcher position in the Services as networkS (SaS) Research Unit / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC)

1 plaça de Tècnic d'enginyeria R+D+I / Corporació Sanitària Parc Taulí

1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal a l'Oficina Comarcal del Bages / Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a la Catalunya Central / Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

1 plaça d'IT Information Systems Technician / Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal)

1 plaça de Tècnic superior a Plataformes a la Plataforma d'Imatge per ressonància magnètica / Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS)

10 places de Cos d'enginyers tècnics en especialitats agrícoles / Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación

1 plaça de Postdoctoral position on Mixing and reactions in underground Hydrogen Storage / Ministerio de Ciencia e Innovación - Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) - Institut de Diagnòstic Ambiental i Estudis de l'Aigua (IDAEA)

8 places de Cos d'Astrònoms / Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana

1 plaça d'Investigador predoctoral en formació (IPF) al Departament de Biologia Evolutiva, Ecologia i Ciències Ambientals - Projecte CHALLENGE / Universitat de Barcelona (UB)

1 plaça de Gestor de projectes d'R+D per a la Unitat de Gestió de la Recerca de l'OTRI / Universitat de Vic (UVic)

1 plaça d'Especialista en bioprocessos per a la producció de noves fonts de proteïna alternativa al CT Beta / Universitat de Vic (UVic)

Més entrades d'Oferta pública

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/11/2022

1 plaça de Tècnic mitjà de sostenibilitat energètica / Ajuntament de Sitges 1 plaça de (bio-)informatician full stack developer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Python Developer / Centre de Regulació Genòmica (CRG) 5 places de Tècnic informàtic i telecomunicacions / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de territori i sostenibilitat / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de medi ambient / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça d' Ajudant tècnic pel projecte TRACES / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça d' Enginyer a SSCC Barcelona / Forestal Catalana, SA 1 plaça de Research Assistant on Immunotherapeutic Strategies in Breast Cancer (PPCC-InMaM) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral Researcher for validation of BP-EVs as a next-generation compound delivery platform (PPCC-EVBRAINTARGET) / Institut de Bioenginyeria

Calendari laboral 2022 a Catalunya

El calendari laboral recull les festes estatals i catalanes, a les quals caldrà sumar en cada municipi les dues festes locals, retribuïdes i no recuperables, permeses per llei. Els festius del 2022 1 de gener. Cap d'any, cau en dissabte. 6 de gener. Reis. Cau en dijous. 15 d'abril. Divendres Sant. 18 d'abril. Pasqua Florida (Dia de la mona). 6 de juny. Pasqua Granada (Dilluns de Pentecosta). 24 de juny. Sant Joan. Cau en divendres. 15 d'agost. L'Assumpció. Cau en dilluns. 12 d'octubre. El Pilar. Cau en dimecres. 1 de novembre. Tot Sants, Cau en dimarts. 6 de desembre. Dia de la Constitució, Cau en dimarts. 8 de desembre. La Puríssima. Cau en dijous. 26 de desembre. Sant Esteve. Cau en dilluns. Més entrades de Mercat de treball

Recursos del taller sobre Linkedin

Esprem Linkedin from Juli Boned Linkedin El meu perfil Per si us voleu connectar i ampliar la vostra xarxa Mussola El meu grup Recursos UPC o politècnics a Linkedin Grups i pàgines relacionades amb la UPC Per començar Diagnòstic del teu perfil Social Selling Dashboard analitza el teu perfil Recursos que comentem al taller Per cercar feina Simply hired Cercar feina en grups, per exemple UPC Alumni Com a eina de branding IFTT per fer connexions entre serveis d’internet Scoop.it Per compartir continguts aliens About.me Targeta personal a internet Wisestamp Personalitzar la signatura del correu electrònic Per fer networking Extensions Chrome: Rapportive Qui veu el meu perfil Locksmith Per organitzar les tasques que hem comentat Asana Per seguir aprenent de Linkedin entre tots Grup per seguir el debat Posts a Mussola sobre Linkedin Properes edicions Quan:   16 de febrer de 16 a 18h On: