Passa al contingut principal

Oferta pública 18/07/2022

1 plaça de PhD Student - Embedded Hardware and Software Design for Critical Systems (R1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Coordinador tècnic / Fundació Institut Universitari de Recerca per a l'Atenció Primària de la Salut Jordi Gol i Gurina

2 places de Tècnic base de projectes d'intel·ligència / Fundació Ticsalut

1 plaça de Tècnic base de gestió de projectes europeus / Fundació Ticsalut

1 plaça de Titulat superior a la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària / Generalitat de Catalunya - Departament de Drets Socials

1 plaça de Tècnic superior a la Unitat de Sismologia / Generalitat de Catalunya - Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC)

1 plaça d'Especialista en gestió ambiental dels processos de desenvolupament urbanístic / Generalitat de Catalunya - Institut Català del Sòl (INCASOL)

4 places d'Especialista en urbanització / Generalitat de Catalunya - Institut Català del Sòl (INCASOL)

1 plaça de Programmer Engineer Gammas / Institut de Física d'Altes Energies (IFAE)

1 plaça de Project Manager / Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC)

2 places de Quadre Tècnic - Enginyeria de Telecomunicacions (22/41AV) / Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana - Administrador de Infrastructuras Ferroviarias Alta Velocidad (ADIF Alta Velocidad)

7 places de Quadre Tècnic - Enginyeria Civil (22/40AV) / Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana - Administrador de Infrastructuras Ferroviarias Alta Velocidad (ADIF Alta Velocidad)

9 places de Tècnic de construcció (22/43AV) / Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana - Administrador de Infrastructuras Ferroviarias Alta Velocidad (ADIF Alta Velocidad)

2 places de Tècnic d'enginyeria civil (22/42AV) / Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana - Administrador de Infrastructuras Ferroviarias Alta Velocidad (ADIF Alta Velocidad)

1 plaça de Personal investigador predoctoral en formació amb finançament del projecte o contracte de recerca MUSAE / Universitat de Barcelona (UB)

1 plaça de Personal d'administració i serveis a càrrec de projectes de recerca - Departament d'Enginyeria Mecànica i de la Construcció Industrial / Universitat de Girona (UdG)

1 plaça de Professor agregat per a l'Àrea de Coneixement: Enginyeria Industrial (AG-295/709) / Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

1 plaça de Professor agregat per a l'Àrea de Coneixement: Ciències i Enginyeries Biotecnològiques (AG-301/748) / Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

1 plaça de Professor agregat per a l'Àrea de Coneixement: Enginyeria Industrial (AG-294/709) / Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

1 plaça de Professor agregat per a l'Àrea de Coneixement: Enginyeria Industrial (AG-311/758) / Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

1 plaça de Professor agregat per a l'Àrea de Coneixement: Enginyeria civil, geològica i ambiental (AG-307/751) / Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

1 plaça de Professor agregat per a l'Àrea de Coneixement: Enginyeria Civil, Geològica i Ambiental (AG-305/751) / Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

1 plaça de Professor agregat per a l'Àrea de Coneixement: Enginyeria Civil, Geològica i Ambiental (AG-304/751) / Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

1 plaça de Professor agregat per a l'Àrea de Coneixement: Enginyeria Industrial (AG-303/748) / Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

1 plaça de Professor agregat per a l'Àrea de Coneixement: Enginyeria Industrial (AG-297/724) / Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

1 plaça de Professor agregat per a l'Àrea de Coneixement: Enginyeria Industrial (AG-296/717) / Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

1 plaça de Professor agregat per a l'Àrea de Coneixement: Enginyeria industrial (AG-302/748) / Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

1 plaça de Professor agregat per a l'Àrea de Coneixement: Enginyeria Civil, Geològica i Ambiental (AG-306/751) / Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

1 plaça de Professor agregat per al Departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions, Àrea de coneixement: Teoria del Senyal i Comunicacions (DTIC-AGRyCTR2022- 19) / Universitat Pompeu Fabra (UPF)

1 plaça de Tècnic auxiliar de suport a un projecte de recerca a temps parcial, grup III. Departament d'Enginyeria Electrònica, Elèctrica i Automàtica / Universitat Rovira i Virgili (URV)

Més entrades d'Oferta pública

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 22/11/2022

1 plaça de Tècnic mitjà de sostenibilitat energètica / Ajuntament de Sitges 1 plaça de (bio-)informatician full stack developer (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Python Developer / Centre de Regulació Genòmica (CRG) 5 places de Tècnic informàtic i telecomunicacions / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de territori i sostenibilitat / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça de Tècnic de medi ambient / Consell Comarcal de la Selva 1 plaça d' Ajudant tècnic pel projecte TRACES / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça d' Enginyer a SSCC Barcelona / Forestal Catalana, SA 1 plaça de Research Assistant on Immunotherapeutic Strategies in Breast Cancer (PPCC-InMaM) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral Researcher for validation of BP-EVs as a next-generation compound delivery platform (PPCC-EVBRAINTARGET) / Institut de Bioenginyeria

Santander Scholarships Internship | Employability Scheme at Cambridge University

Funding of £1,000 available towards the cost of hiring a University of Cambridge student or recent graduate for an internship or work project. Applications for funding can only be made by SMEs registered and based in the the UK. SMEs must apply via the Santander University Employabiolity Scheme at Cambridge Judge Business School. Only students or recent graduates recruited from the University of Cambridge are eligible for a funded placement. The recruited student/graduate will be required to register their details on this page before the funding can be released. Idiomes requerits: Anglès (Avançat) Termini per sol·licitar: 31/12/22 23:00 (GMT+00:00) Més informació Més entrades de Beques

Calendari laboral 2022 a Catalunya

El calendari laboral recull les festes estatals i catalanes, a les quals caldrà sumar en cada municipi les dues festes locals, retribuïdes i no recuperables, permeses per llei. Els festius del 2022 1 de gener. Cap d'any, cau en dissabte. 6 de gener. Reis. Cau en dijous. 15 d'abril. Divendres Sant. 18 d'abril. Pasqua Florida (Dia de la mona). 6 de juny. Pasqua Granada (Dilluns de Pentecosta). 24 de juny. Sant Joan. Cau en divendres. 15 d'agost. L'Assumpció. Cau en dilluns. 12 d'octubre. El Pilar. Cau en dimecres. 1 de novembre. Tot Sants, Cau en dimarts. 6 de desembre. Dia de la Constitució, Cau en dimarts. 8 de desembre. La Puríssima. Cau en dijous. 26 de desembre. Sant Esteve. Cau en dilluns. Més entrades de Mercat de treball