Passa al contingut principal

XXI Conferència Casassas

L'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est acull la XXI Conferència Casassas, organitzada per la Societat Catalana de Química, enguany sota el títol 'L'hidrogen com a motor per a una economia descarbonitzada'.

Per participar a la Conferència caldrà fer inscripció prèvia 

Programa

9.00 - 9.10 h Obertura de la jornada. Adriana Farran, Directora de l’EEBE i Joan de Pablo, Delegat del Rector al Campus Besòs.

9.10 - 10.00 h Scenarios for hydrogen production, transport and final use. Massimo Santarelli, Full Professor in Thermodynamics and Heat Transfer, Department of Energy, Politecnico di Torino.

10.00 - 10.30 h The European hydrogen policy framework: current challenges and developments. Davine Janssen, Project Manager at WaterstofNet.

10.30 – 11.00 h Wishful thinking or a way forward: what colour is your hydrogen? Krishnaswamy Sankaran, Chief Executive Officer at Radical Innovations Group AB.

11.00-11.30 h Pausa.

11.30 - 12.00 h How big will hydrogen be? Brais Armiño Franco, Hydrogen consultant at AtlantHy.

12.00 - 12.30 h Hydrogen from sunlight and water: challenges and prospects.Lluís Soler, "Ramón y Cajal" research fellow at Universitat Politècnica de Catalunya.

12.30 - 13.00 h UPC Hydrogen Lab: Building the decade of hydrogen 2020-2030.Attila Husar, UPC Fuel Cell Researcher.

13.00 - 13.30 h Taula rodona. Moderada per César Valderrama, professor del departament d’Enginyeria Química de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Quan: 4/12/2021 de 09:00 a 13:30

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Lul·liana 2023

Un any més, el Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya celebra la Lul·liana en un acte commemoratiu del seu patró, Ramon Llull. Aquest any, tindrá lloc el dia 28 de novembre, a les 18:30 h, des de Barcelona al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. També es dona la possibilitat de connectar-se de forma online des de diferents comarques de Catalunya a través de streaming, amb la voluntat de reforçar el COEINF a tot el territori. Volem fer possible que participis allà on siguis! Inscríu-te i et direm com! TALENT TIC, és una proposta adreçada a professionals del món TIC de diferents edats i perfils professionals, així com a estudiants, que té per objectiu donar a conèixer els diferents rols professionals dels enginyers i enginyeres en informàtica, el seu entorn i les possibilitats de desenvolupament professional per a cada un. Programa: 18:30 h - S'obrirá la sessió per entrar a la sala virtual. 18:35 h - Benvinguda i Introducció – Degà, Vicedegana Secretà

Oferta pública 24/11/2023

  Ajuntament de Valls - Institut Municipal de Desenvolupament Local - Vallsgenera 1 plaça de Docent d'informàtica Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Postdoc on high resolution modeling (R2) Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona 1 plaça de Tècnic superior en Informàtica per a la Unitat d'Innovació i Transformació Digital Corporació Sanitària Parc Taulí 1 plaça d'Enginyer de desenvolupament de software per projecte en Salut Mental Digital Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 1 plaça de Tècnic superior al Servei d'Administració de la Regió Policial Metropolitana Barcelona Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 1 plaça de Tècnic superior opció medi ambient al Servei de Tecnologia a la Direcció General de Protecció Civil Generalitat de Catalunya - Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, SAU 1 plaça de Tècnic junior d'obra civil Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i

Oferta pública 27/11/2023

  Ajuntament de Cabrils 1 plaça d'Enginyer municipal Ajuntament de Valls - Institut Municipal de Desenvolupament Local - Vallsgenera 1 plaça de Docent d'informàtica Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research Project Manager - Computer Applications in Science and Engineering (CASE) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de -Fullstack Developer (RE1) Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Data Engineer/Wrangler (RE1) Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Diplomat, enginyer tècnic agrícola, al Servei de Sòls i Gestió Mediambiental de la Producció Agrària, a Lleida Generalitat de Catalunya - Departament de Territori 1 plaça de Titulat superior enginyer de camins, canals i ports, als Serveis Territorials a Barcelona Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnolog