El sector agroalimentari està immers en una forta transformació digital amb l’objectiu de millorar en diversos aspectes com la seguretat alimentària, la eficiència, la competitivitat, o la sostenibilitat.
La intel·ligència artificial, de la mà d’altres tecnologies facilitadores, habilita una millor presa de decisions gràcies a les oportunitats que l’anàlisi massiu de dades heterogènies ens ofereix.
La gestió prescriptiva pot arribar a impactar a tots els nivells i processos, incloent els productius, i ens aporta noves capacitats, sistemes i formes de monetització.
En aquesta sessió introduirem i analitzarem alguns d’aquests casos i oportunitats, on la intel·ligència artificial n’és protagonista.
Programa
10:00h. Benvinguda i introducció. Daniel Santanach. Coordinador CATALONIA.AI, Direcció General d’Innovació i Economia Digital de la Generalitat de Catalunya
10:05h. IA: Oportunitats en el sector agroalimentari. Edgar Rubión Soler. Researcher of Applied Artificial Intelligence Unit, Digital Technologies. Eurecat
10:40h. Torn de preguntes
10:55h. Acomiadament i agraïments. Ricard Vallespí. Digitalització, Cambra de Comerç de Barcelona
Quan: 15 de desembre de 2021
Més entrades d'Esdeveniments
Comentaris