Passa al contingut principal

Drons que trenquen murs

Sabies que almenys una de cada quatre persones pateix un problema de salut mental al llarg de la seva vida?

Problemes com la depressió, les addiccions o els trastorns del neurodesenvolupament afecten tant a grans com a joves, i tenen un impacte negatiu en la qualitat i l'esperança de vida.

Us presentem l'esdeveniment #dronsquetrenquenmurs. En el marc de la Marató de TV3 i col·laborant amb l'escola UPC de Castelldefels, Women in Aerospace Europe Barcelona i Hemav Foundation es farà una sèrie d'activitats per a grans i petits:

Les activitats són gratuïtes. Es podran fer donacions, que es destinaran íntegrament a la recerca en l'àmbit de la salut mental.

Programa

17h00 DroneShow by Dr.Drone. En Dr. Drone farà un show de drons al mini DroneLab de la EETAC-UPC a Castelldefels.

17h30 Taller de drons per nens i nenes. Després del show, els 18 primers que hagin omplert el formulari d'inscripció de sota, participaran al taller de drons obert a nenes i nens entre 7 i 10 anys amb i sense dificultats especials amb l'objectiu de jugar i aprendre tots plegats.

Sala 030 de l'EETAC (hi haurà indicacions al campus!)

17h30 Xerrades amb professionals de la salut mental

Per als més grans, a les xerrades, professionals de la salut mental ens aproximaran aquesta realitat posant l'accent en l’àmbit laboral i universitari.

Quan: 17.12.2021 de 17 a 19h.

Més informació i inscripcions 

Més entrades d'Esdeveniments

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 04/07/2022

1 plaça d' Arquitecte tècnic / Ajuntament de Sant Quintí de Mediona 1 plaça de Researcher - climate change narratives (R2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Tècnic d'hivernacles / Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG) / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Research engineer for multiphysics software development for industrial problems involving fluid and bulk solid dynamics   / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Llicenciat suport recerca dins el grup de recerca a Inflamació en malaltia hepàtica / Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica 1 plaça de Senior Project Manager Spine Research Unit / Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (HUVH IR) 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola a la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia / Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtic

Oferta pública 03/07/2022

Borsa de treball de places de Tècnic mitjà de medi ambient / Ajuntament d'Alella 1 plaça de Tècnic junior de startups tecnològiques / Ajuntament de Barcelona - Barcelona Activa, SA 1 plaça de Research position - Mineral dust services and modelling (R3) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Technical coordinator - Earth digital replica activities (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Research position in Adaptive Processing Technologies (ADAPT) Research Unit / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) 1 plaça de Research position in Adaptive Processing Technologies (ADAPT) Research Unit / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) 1 plaça de Titulat superior enginyer agrònom a la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia, a Lleida / Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça

Sessions informatives de les Beques Fulbright, estudis curs 2023-2024

Properes sessions informatives on es presentarà la convocatòria de fins a 20 beques  Fulbright  d'ampliació d'estudis per a realitzar un Màster o Doctorat als Estats Units durant el curs 2023-2024. Les sessions informatives tindran lloc els dies: Dijous, 3 de març a les 17 h Dimarts, 22 de març a les 17 h Per assistir a les sessions, registra’t  a través de l’enllaç . Presenta la teva sol·licitud  abans de l’1 d’abril de 2022  a la  web de la Comissió Fulbright . Beques Fulbright Més entrades de Beques