Passa al contingut principal

Becas Juventud & Liderazgo. AIPC Pandora

Las becas Juventud&Liderazgo 2021 son para proyectos educativos experienciales sobre liderazgo juvenil, retos globales (Objetivos de Desarrollo Sostenible, ONU) y acción local a través del voluntariado en España en julio.

Desarrollarás habilidades que necesitas para tu desarrollo integral y tu capacidad de liderazgo para contribuir a un mundo más justo, sostenible y solidario.

  • Sostenibilidad y Desarrollo Rural. Iniciativas locales medioambientales y de desarrollo rural en la llamada España vaciada. 14 días, en Poza de la Sal (Burgos) y Artieda (Pirineo Aragonés). 
  • Mares y Plásticos. Iniciación al buceo, limpieza del fondo del mar Mediterráneo de plásticos y actividades de concienciación medioambiental. 10 días, en L´Ametlla de Mar (Tarragona). 
  • Urbanismo y Tecnología. Aprender sobre la fabricación digital para cambiar el mundo (diseño e impresión 3D, escaneado y corte láser) y su aplicación a través de un proyecto de intervención urbana real (Smart City). 100% en inglés. 5 días, en Madrid. 

Para hacer tu solicitud debes cumplimentar un breve formulario con tus datos de contacto, y mandarlo con una serie de documentos al correo: educacion@aipc-pandora.org, hasta el 2 de mayo de 2021.

Més informació

Més entrades de Beques

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 13/10/2021

Borsa de treball de places de Tècnic d'innovació / Ajuntament de Manlleu 1 plaça de Tècnic de gestió a la Direcció General de Protecció Civil / Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 1 plaça de Predoctoral Researcher at the Nanoprobes and Nanoswitches Research Group / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral position at the group of Pluripotency for organ regeneration / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) Més entrades d' Oferta pública

Roca One Day Design Challenge 2021

El concurs internacional de disseny Roca One Day Design Challenge celebra la seva 9a edició el 23 d'octubre, i vol que persones interessades en el disseny creïn, en un sol dia, solucions innovadores per a l'espai de bany i de la cuina Inscripcions Els i les participants es podran inscriure a través del web www.onedaydesignchallenge.net fins a les 23:59 hores (UTC + 2) del dia 21 d'octubre de 2021. Participants Els participants seran persones amb domicili en territori d'Espanya, que la data de naixement sigui entre el 24 d'octubre de 1991 i el 23 d'octubre de 2003. Es pot participar individualment o per grups de fins a 2 membres, sempre que tots els integrants compleixen el requisit anterior. Online i presencial En aquesta edició el concurs serà online i tindrà lloc el dissabte 23 d'octubre de 2021. No obstant això, l'estudiantat que vulgui treballar presencialment a Roca Barcelona Gallery (Carrer Joan Güell, 211-213), tindrà un espai de treball habilitat

Oferta pública 14/10/2021

1 plaça de Tècnic mitjà en mobilitat / Ajuntament de Mont-roig del Camp 1 plaça d' Inspector de la Guàrdia Urbana / Ajuntament de Tarragona 1 plaça d' Intendent de la Guàrdia Urbana / Ajuntament de Tarragona 1 plaça de Cap d'energia i enginyeria / Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental 1 plaça de Postdoc at the Pluripotency for organ regeneration Research Group (ECaBox) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Junior Linux System Administrator / Institut de Recerca Biomèdica (IRB) 1 plaça de Machine Learning Engineer (Computer Vision + AI) / Ministerio de Ciencia e Innovación - Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) - Institut de Robòtica i Informàtica Industrial (IRII) 1 plaça de PDI associat expert en realitat virtual i augmentada aplicats a l'automoció / Universitat de Vic (UVic) 1 plaça de Tècnic Staff per a l'Àrea de Personal Docent i Investigador / Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) 1 plaça