Passa al contingut principal

IAC 2021 International Scholarships Program

Objetivo

El Objetivo de este programa es preparar a licenciados y/o graduados recientes, residentes en España, para investigar en Astrofísica y realizar una tesis doctoral en un país que haya suscrito acuerdos con el IAC en esta materia.

Centros de Formación y Líneas de Investigación

El IAC, en colaboración con las autoridades del país de destino, seleccionará al/la candidato/a, el centro de formación y el tema de trabajo. La línea de investigación será en el campo de la Astrofísica o en un tema estrechamente relacionado con ella.

Será el Centro de formación colaborador, el que suscribirá con el/la candidato/a elegido el acuerdo de Beca y en el que se integrará el/la investigador/a, correspondiendo a dicho centro todos los temas relacionados con salario, seguro, relación laboral, etc. El/la candidato/a seleccionado y su director/a de tesis en el centro de formación deberán asegurarse de enviar anualmente los informes de seguimiento al IAC para asegurar la continuidad de la Beca.

Durante la convocatoria de 2021 hay becas disponibles para:

1 Beca Internacional en Reino Unido: Incorporación el 1 de Octubre de 2021. La beca es renovable anualmente hasta un máximo de 3,5 años.

1 Beca Internacional en Italia: Incorporación el 1 de Octubre de 2021. La beca es renovable anualmente hasta un máximo de 4 años.

Los proyectos de investigación que constituirán el tema de tesis de los candidatos seleccionados se publicarán a partir del 5 de Abril de 2021. 

PLAZO: 9 de Abril de 2021

Més informació

Més entrades de Beques

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 10/04/2020

1 plaça de Cap d'Àrea de Planificació i Tecnologia / Ajuntament de Terrassa - Terrassa Cicle de l'Aigua, EPEL 1 plaça de Junior Research Engineer - Deep Learning and Cloud Computing (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de PhD Position in Credible data-driven models: Adaptive parameterisation in Markov chain Monte Carlo methods / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de PhD Position in Fluid mechanics / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal a l'Escola Agrària de Tàrrega / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Tarragona / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació 1 plaça de Tècnic a la direcció territorial de Barcelona / Ministerio de

Oferta pública 08/04/2021

1 plaça de Tècnic de via pública / Ajuntament de Llinars del Vallès 1 plaça de Titulat superior enginyer de forest a la Direcció General d'Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola a l'Oficina Comarcal de l'Alt Empordà, a Figueres / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació 1 plaça de Titulat superior enginyer agrònom a la Direcció General d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació 1 plaça de Titulat superior enginyer de forest a la Direcció General d'Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació 1 plaça de Director d'investigació, Departament d'Enginyeria Química / Universitat Rovira i Virg

Sessions informatives online de Campus France Espagne

Campus France Espagne realitzarà properament 2 sessions informatives online per a estudiants UPC, sobre els estudis superiors a França.  Aquestes sessions estan destinades a estudiants que faran una estada Erasmus+ a França, i també a estudiants que volen realitzar un altre tipus de mobilitat a França: dobles titulacions franco-espanyoles, màsters, cotuteles de Doctorat, etc. Els estudiants interessats en assistir-hi han d'inscriure's a una de les dues sessions que més els hi convingui, a través dels següents enllaços: Dilluns 12 d'abril (de 13:00 a 14:00hs): https://forms.gle/u11SAct2TqsiiJet5 Dimarts 13 d'abril (de 18:00 a 19:00hs): https://forms.gle/ANixutEyhTG3mS2p6 El número màxim de participants en cada sessió és de 100 persones. Un cop registrats, els estudiants rebran l'enllaç de Zoom per tal d'assistir a la sessió corresponent. Més entrades d' Esdeveniments