Passa al contingut principal

Becas Santander Languages | English Courses - British Council

Un curso gratuito no tutorizado de aprendizaje de inglés. Dependiendo de cuál sea tu nivel de partida, tendrás la oportunidad de aprender:

  • A comunicarte de manera efectiva en una variedad de situaciones profesionales, incluidas reuniones, charlas y presentaciones.
  • A solicitar un empleo y preparar para la entrevista de trabajo.
  • A desarrollar gramática y vocabulario para entornos profesionales.
  • A establecer contactos con otros profesionales de diversos campos.

El programa tiene las siguientes características:

  • Los cursos incluyen una variedad de niveles desde A1 (Básico) hasta C1 (Experto). No existen cursos en nivel C2 (Bilingüe).
  • En cada uno de los niveles, el curso incluye 48 lecciones con dinámicas de gamificación, learning by doing y ejercicios que proporcionan el aprendizaje equivalente a 2 horas de estudio semanales durante tres meses.
  • El ritmo lo marca el alumno dependiendo de cuántas horas pueda dedicarle a la semana. 
  • Antes de comenzar, los alumnos realizarán una prueba de nivel que les asignará el curso que mejor les permitirá progresar en su nivel de inglés.
  • Al terminar el programa, que debe completarse en un máximo de 3 meses desde la fecha de inicio del curso, los alumnos recibirán un certificado de finalización de curso de British Council.
  • Para el desarrollo de los cursos se utilizará la plataforma LearnEnglishSelect del British Council, sencilla, visual e intuitiva.

El programa se llevará a cabo del 10 de Mayo al 10 de Agosto de 2021

Dirigido a: Estudiantes, Graduados, Posgraduados

Número de becas ofrecidas: 5000

Plazo de inscripción: 14/04/21

Més informació

Més entrades de Beques

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 13/05/2022

Borsa de treball de places de Tècnic amb màster en enginyeria de camins, canals i ports / Barcelona Regional, Agència de Desenvolupament Urbà, SA 1 plaça de Tècnic de compres / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic informàtic per al desenvolupament d'una plataforma de convocatòries / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic informàtic en processos de selecció / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic informàtic / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Tècnic mitjà de Transició Energètica / Consell Comarcal del Pla de l'Estany 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic industrial a la Secció d'Energia dels Serveis Territorials a les Terres de l'Ebre / Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 2 places de Tècnic superior a la Unitat de GEOSTART / Ge

Oferta pública 11/05/2022

Borsa de treball de places d' Enginyer de l'Àrea de Medi ambient i serveis tècnics / Consell Comarcal d'Osona 1 plaça de Postdoctoral Fellow / Consorci Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) - European Molecular Biology Laboratory (EMBL) 1 plaça de Senior Project Manager - Data Science / Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (HUVH IR) 1 plaça de Tècnic Mitjà Suport Recerca at the Translational computing in cardiology Research Group / Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS) 1 plaça d' Investigador predoctoral en formació al Departament d'Enginyeria mecànica i de la construcció industrial / Universitat de Girona (UdG) 1 plaça d' Investigador ordinari per al projecte Ref.: AEI-010500-2021b-191 / Universitat de Lleida (UdL) 1 plaça d' Investigador ordinari per al Projecte relacionat: N20008 / Universitat de Lleida (UdL) 1 plaça de Tècnic mitjà d'intervenció / Ajuntament de Corbera

Calendari laboral 2022 a Catalunya

El calendari laboral recull les festes estatals i catalanes, a les quals caldrà sumar en cada municipi les dues festes locals, retribuïdes i no recuperables, permeses per llei. Els festius del 2022 1 de gener. Cap d'any, cau en dissabte. 6 de gener. Reis. Cau en dijous. 15 d'abril. Divendres Sant. 18 d'abril. Pasqua Florida (Dia de la mona). 6 de juny. Pasqua Granada (Dilluns de Pentecosta). 24 de juny. Sant Joan. Cau en divendres. 15 d'agost. L'Assumpció. Cau en dilluns. 12 d'octubre. El Pilar. Cau en dimecres. 1 de novembre. Tot Sants, Cau en dimarts. 6 de desembre. Dia de la Constitució, Cau en dimarts. 8 de desembre. La Puríssima. Cau en dijous. 26 de desembre. Sant Esteve. Cau en dilluns. Més entrades de Mercat de treball