Passa al contingut principal

Becas Santander Languages | English Courses - British Council

Un curso gratuito no tutorizado de aprendizaje de inglés. Dependiendo de cuál sea tu nivel de partida, tendrás la oportunidad de aprender:

  • A comunicarte de manera efectiva en una variedad de situaciones profesionales, incluidas reuniones, charlas y presentaciones.
  • A solicitar un empleo y preparar para la entrevista de trabajo.
  • A desarrollar gramática y vocabulario para entornos profesionales.
  • A establecer contactos con otros profesionales de diversos campos.

El programa tiene las siguientes características:

  • Los cursos incluyen una variedad de niveles desde A1 (Básico) hasta C1 (Experto). No existen cursos en nivel C2 (Bilingüe).
  • En cada uno de los niveles, el curso incluye 48 lecciones con dinámicas de gamificación, learning by doing y ejercicios que proporcionan el aprendizaje equivalente a 2 horas de estudio semanales durante tres meses.
  • El ritmo lo marca el alumno dependiendo de cuántas horas pueda dedicarle a la semana. 
  • Antes de comenzar, los alumnos realizarán una prueba de nivel que les asignará el curso que mejor les permitirá progresar en su nivel de inglés.
  • Al terminar el programa, que debe completarse en un máximo de 3 meses desde la fecha de inicio del curso, los alumnos recibirán un certificado de finalización de curso de British Council.
  • Para el desarrollo de los cursos se utilizará la plataforma LearnEnglishSelect del British Council, sencilla, visual e intuitiva.

El programa se llevará a cabo del 10 de Mayo al 10 de Agosto de 2021

Dirigido a: Estudiantes, Graduados, Posgraduados

Número de becas ofrecidas: 5000

Plazo de inscripción: 14/04/21

Més informació

Més entrades de Beques

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 13/10/2021

Borsa de treball de places de Tècnic d'innovació / Ajuntament de Manlleu 1 plaça de Tècnic de gestió a la Direcció General de Protecció Civil / Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 1 plaça de Predoctoral Researcher at the Nanoprobes and Nanoswitches Research Group / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral position at the group of Pluripotency for organ regeneration / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) Més entrades d' Oferta pública

Roca One Day Design Challenge 2021

El concurs internacional de disseny Roca One Day Design Challenge celebra la seva 9a edició el 23 d'octubre, i vol que persones interessades en el disseny creïn, en un sol dia, solucions innovadores per a l'espai de bany i de la cuina Inscripcions Els i les participants es podran inscriure a través del web www.onedaydesignchallenge.net fins a les 23:59 hores (UTC + 2) del dia 21 d'octubre de 2021. Participants Els participants seran persones amb domicili en territori d'Espanya, que la data de naixement sigui entre el 24 d'octubre de 1991 i el 23 d'octubre de 2003. Es pot participar individualment o per grups de fins a 2 membres, sempre que tots els integrants compleixen el requisit anterior. Online i presencial En aquesta edició el concurs serà online i tindrà lloc el dissabte 23 d'octubre de 2021. No obstant això, l'estudiantat que vulgui treballar presencialment a Roca Barcelona Gallery (Carrer Joan Güell, 211-213), tindrà un espai de treball habilitat

Oferta pública 14/10/2021

1 plaça de Tècnic mitjà en mobilitat / Ajuntament de Mont-roig del Camp 1 plaça d' Inspector de la Guàrdia Urbana / Ajuntament de Tarragona 1 plaça d' Intendent de la Guàrdia Urbana / Ajuntament de Tarragona 1 plaça de Cap d'energia i enginyeria / Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental 1 plaça de Postdoc at the Pluripotency for organ regeneration Research Group (ECaBox) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Junior Linux System Administrator / Institut de Recerca Biomèdica (IRB) 1 plaça de Machine Learning Engineer (Computer Vision + AI) / Ministerio de Ciencia e Innovación - Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) - Institut de Robòtica i Informàtica Industrial (IRII) 1 plaça de PDI associat expert en realitat virtual i augmentada aplicats a l'automoció / Universitat de Vic (UVic) 1 plaça de Tècnic Staff per a l'Àrea de Personal Docent i Investigador / Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) 1 plaça