Passa al contingut principal

‘Call for Challenges’, una convocatoria para organizaciones que presenten retos de Inteligencia Artificial

La iniciativa AI4EU ha lanzado hoy la convocatoria ‘C​all for Challenges’​ para identificar 13 ‘Challenge Owners’ (Propietarios de Retos) que propongan y definan un desafío o problema concreto que pueda resolverse con Inteligencia Artificial. 

Los Propietarios de Retos obtendrán 10,000€ y podrán enviar sus propuestas hasta el 26 de enero de 2021 (primera fecha de corte), aunque la fecha límite de la convocatoria será en el segundo trimestre del año que viene.

El proceso es doble, porque a la ‘Call for Challenges’ le siguen dos ‘Open Calls for Solutions’ para seleccionar Proveedores de Soluciones que resuelvan los desafíos y problemas: startups, pymes, empresas de media capitalización y centros de investigación. 

La primera de estas convocatorias será del 25 de febrero de 2021 al 27 de abril de 2021; y la segunda, en la primavera del 2021. Tras estas dos convocatorias, se seleccionarán 41 Proveedores de Soluciones que obtendrán 70,000€ y participarán en un Programa de Apoyo de seis meses.

Los 13 mejores retos recibirán apoyo de los miembros del consorcio de AI4EU para detallar y presentar sus desafíos a los Proveedores de Soluciones durante las ‘Open Calls for Solutions’ posteriores. Cada Propietario de Reto trabajará con al menos dos Proveedores de Soluciones durante el Programa de Apoyo para desarrollar dos soluciones por reto.

Més informació

Més entrades de Concursos

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 13/10/2021

Borsa de treball de places de Tècnic d'innovació / Ajuntament de Manlleu 1 plaça de Tècnic de gestió a la Direcció General de Protecció Civil / Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 1 plaça de Predoctoral Researcher at the Nanoprobes and Nanoswitches Research Group / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral position at the group of Pluripotency for organ regeneration / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) Més entrades d' Oferta pública

Calendari laboral 2022 a Catalunya

El calendari laboral recull les festes estatals i catalanes, a les quals caldrà sumar en cada municipi les dues festes locals, retribuïdes i no recuperables, permeses per llei. Els festius del 2022 1 de gener. Cap d'any, cau en dissabte. 6 de gener. Reis. Cau en dijous. 15 d'abril. Divendres Sant. 18 d'abril. Pasqua Florida (Dia de la mona). 6 de juny. Pasqua Granada (Dilluns de Pentecosta). 24 de juny. Sant Joan. Cau en divendres. 15 d'agost. L'Assumpció. Cau en dilluns. 12 d'octubre. El Pilar. Cau en dimecres. 1 de novembre. Tot Sants, Cau en dimarts. 6 de desembre. Dia de la Constitució, Cau en dimarts. 8 de desembre. La Puríssima. Cau en dijous. 26 de desembre. Sant Esteve. Cau en dilluns. Més entrades de Mercat de treball

Oferta pública 14/10/2021

1 plaça de Tècnic mitjà en mobilitat / Ajuntament de Mont-roig del Camp 1 plaça d' Inspector de la Guàrdia Urbana / Ajuntament de Tarragona 1 plaça d' Intendent de la Guàrdia Urbana / Ajuntament de Tarragona 1 plaça de Cap d'energia i enginyeria / Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental 1 plaça de Postdoc at the Pluripotency for organ regeneration Research Group (ECaBox) / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Junior Linux System Administrator / Institut de Recerca Biomèdica (IRB) 1 plaça de Machine Learning Engineer (Computer Vision + AI) / Ministerio de Ciencia e Innovación - Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) - Institut de Robòtica i Informàtica Industrial (IRII) 1 plaça de PDI associat expert en realitat virtual i augmentada aplicats a l'automoció / Universitat de Vic (UVic) 1 plaça de Tècnic Staff per a l'Àrea de Personal Docent i Investigador / Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) 1 plaça