Passa al contingut principal

Oferta pública 18/09/2020

Borsa de treball de places de Tècnic mitjà d'enginyeria tècnica o superior / Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

1 plaça de Project Manager in Radiology Unit / Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (HUVH IR)

1 plaça de Tècnic superior a la Direcció General de Modernització de l'Administració de Justícia / Generalitat de Catalunya - Departament de Justícia

1 plaça de Tècnic de serveis públics / Ajuntament de la Bisbal d'Empordà

1 plaça de Graduat en Grup de Recerca d'Informàtica Mèdica / Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica

1 plaça de Tècnic de projectes / Generalitat de Catalunya - Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR)

Borsa de treball de places de Secretari interventor / Generalitat de Catalunya - Departament de la Presidència

1 plaça de Tècnic de gestió a l'Oficina de Treball de Terrassa / Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC)

1 plaça de Tècnic superior a l'Oficina de Treball de Badalona Aribau / Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC)

1 plaça de Tècnic superior a l'Oficina de Treball de Tarragona-Campclar / Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC)

1 plaça de Tècnic de gestió a l'Oficina de Treball de Sabadell-Sardà / Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC)

1 plaça de Tècnic d'igualtat per a l'execució de les accions i mesures del Pla d'igualtat / Parlament de Catalunya

1 plaça d'Investigador postdoctoral al projecte Criptografia y códigos para aplicaciones seguras y fiables / Universitat de Lleida (UdL)

1 plaça de Professor de Logística / Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

1 plaça de Tècnic d'infraestructures / Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

1 plaça de Professor agregat, Departament d'Enginyeria Química / Universitat Rovira i Virgili (URV)

1 plaça de Professor agregat, Departament d'Enginyeria Mecànica / Universitat Rovira i Virgili (URV)

1 plaça de Tècnic mitjà enginyer d'activitats i instal·lacions / Ajuntament de Begues

1 plaça de Senior User Support and application consultant / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de 1st level user support coordinator / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça d'Enginyer aeronàutic / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

1 plaça de Tècnic superior al Gabinet Tècnic de la Secretaria General / Generalitat de Catalunya - Departament de Justícia

1 plaça de Postdoc position in NeuroRobotics at the SPECS-lab Research Group / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

28 places d'Escala de Gestió d'Organismes Autònoms, especialitat de Sanitat i Consum / Ministerio de Sanidad

1 plaça de Tècnic especialista de suport a la recerca al Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental / Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

Borsa de treball de places d'Arquitecte superior, Arquitecte tècnic i Enginyer d'obres públiquesAjuntament de Rubí

1 plaça d'EPI Design Engineers (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Post Doc in air quality (R2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Tècnic per al projecte SwitchMed del SCP/RACGeneralitat de Catalunya - Agència de Residus de Catalunya (ARC)

1 plaça de Tècnic de suport en laboratori de Protecció Vegetal SostenibleGeneralitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)

1 plaça de Tècnic superior al Centre d'Innovació i Formació de L'Hospitalet de LlobregatGeneralitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC)

1 plaça de Laboratory Technician at the Research Group Biosensors for BioengineeringInstitut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Laboratory Technician at the Research Group Biosensors for Bioengineering Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Tècnic especialitzat al Departament d'Enginyeria Química, Agrària i Tecnologia AgroalimentàriaUniversitat de Girona (UdG)

Més entrades d'Oferta pública

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

The Centre for Genomic Regulation (CRG) Summer Internship Programme

The Centre for Genomic Regulation (CRG) launches the 9th Summer Internship Programme to provide undergraduate students the opportunity to conduct summer research at the CRG. The goal of the programme is to encourage students, from any nationality, in the pursuit of a scientific career and to introduce them to an international laboratory experience.   A maximum of 8 internship positions will be awarded in 2021. Eligibility criteria Undergraduates with an excellent academic record and a strong interest in biosciences and biomedical research (prior lab experience is highly recommended) who are in their final two years of studies in the Life Sciences or related subjects (e.g. Bioinformatics, Biomedicine, Biochemistry, Chemistry). Master students are not eligible. Two full years (4 semesters) of college course work completed by the time the internship commences. Candidates may not have received an undergraduate degree at the time of the internship (Summer 2021). Candidates may not have prev

Setmana de la Dona UPC. #connecta't! Troba referents per inspirar el teu futur professional

El cicle CONNECTA'T! sorgeix davant de la mancança de dones professionals referents en els àmbits STEAM. Obre ponts de comunicació amb professionals amb experiència, per empoderar-te i facilitar la teva presa de decisions sobre el teu futur professional. Què et pot aportar participar-hi: Obre vies al teu futur professional. Connecta't amb referents femenins del teu àmbit. Fes xarxa. Del 8 al 12 de març, de 15 a 16 hores Coneix de primera ma les seves experiències i enfoca més fàcilment les dificultats i obstacles que aniràs trobant: l'efecte mirall. Escolta les seves reflexions i recomanacions. CONNECTA'T amb dones referents dels àmbits UPC:  enginyeria civil i ambiental i enginyeria naval, marina i nàutica, arquitectura, urbanisme i edificació, enginyeria industrial, enginyeria de les TIC i ciències.   8M Àmbit Enginyeria Civil i Ambiental i Enginyeria Naval, Marina i Nàutica 9M Àmbit Arquitectura, Urbanisme i Edificació 10M Àmbit Enginyeria Industrial 11M Àmbit Enginy

Open Class "Disseny Sísmic Basat en Acompliment" - UPC School

El dilluns 08-03-2021, a les 16:00, tindrà lloc una Open Class del postgrau en Disseny i Rehabilitació Sismo-Resistents d'Edificis i Ponts (En línia). El disseny sísmic basat en acompliment es considera el mètode més realista per comprendre el comportament sísmic de les estructures. Els codis de disseny més recents l'utilitzen implícitament per aconseguir un disseny segur per a les noves estructures i una avaluació fiable de les existents. En aquesta sessió explicarem la teoria i l'aplicació d'aquest mètode utilitzant models d'anàlisi no lineal. Es mostrarà un exemple real per analitzar l'avaluació sísmica i el reequipament de l'estructura d'una fàbrica existent. El ponent Bashar Alfarah. Enginyer estructural amb maestria i doctorat en enginyeria sísmica i dinàmica d'estructures. El professor Bashar té més de 12 anys d'experiència professional i acadèmica, en els quals ha estat responsable o ha estat involucrat en el disseny i avaluació sísmica d