Passa al contingut principal

Oferta pública 27/09/2020


Borsa de treball de places de Tècnic mitjà en informàtica - noves tecnologies /  Ajuntament de Mont-roig del Camp

1 plaça de Junior ISS Developer / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

2 places de Tècnic per a l'execució, coordinació i seguiment del Pla de reactivació socioeconòmica COVID-19 (tècnic de promoció econòmica) / Consell Comarcal de l'Urgell

1 plaça d'Enginyer tècnic forestal / Generalitat de Catalunya - Centre de la Propietat Forestal (CPF)

1 plaça de Data Scientist at Colorectal Cancer Research Group CRC / Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS)

1 plaça d'Investigador ordinari per al Departament d'Enginyeria Mecànica i de la Construcció Industrial / Universitat de Girona (UdG)

1 plaça d'Enginyer / Ajuntament de Torelló

1 plaça de Tècnic de suport (projectes Wild + Grup d'estudi pol·linitzadors) / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF)

1 plaça de Diplomat, enginyer tècnic forestal als Serveis Territorials a Barcelona / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

1 plaça de Tècnic Superior a la Secció de Verificació sobre el Terreny de Tarragona / Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC)

1 plaça de Researcher Position in LIGTH3D project - of Nanoionics and Fuel Cells Group / Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC)

1 plaça de Laboratory Technician - Solar Energy Materials and Systems Group / Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC)

1 plaça de Professor lector per a l'Àrea de Coneixement: Enginyeria Gràfica i de Disseny / Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

1 plaça de Professor lector per a l'Àrea de Coneixement: Enginyeria Elèctrica / Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

1 plaça de Professor lector per a l'Àrea de Coneixement: Mecànica de Medis Continus i Teoria d'Estructures / Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

1 plaça de Professor lector per a l'Àrea de Coneixement: Construccions Navals / Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

1 plaça de Professor lector per a l'Àrea de Coneixement: Enginyeria Aeroespacial / Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

1 plaça de Professor lector per a l'Àrea de Coneixement: Enginyeria Mecànica / Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

1 plaça de Professor lector per a l'Àrea de Coneixement: Enginyeria i Infraestructura dels Transports / Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

1 plaça de Professor lector per a l'Àrea de Coneixement: Enginyeria de Sistemes i Automàtica / Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

1 plaça de Professor lector per a l'Àrea de Coneixement: Escola Superior d'Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) / Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

1 plaça d'Enginyer municipal / Ajuntament de Lliçà de Vall

Borsa de treball de places de Tècnic mitjà en enginyeria industrial / Ajuntament de Vallirana

Borsa de treball de places de EPI HW Design Engineers- Back end (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Technical Researcher (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Tècnic al Departament de Gestió de la Contaminació del Sòl / Generalitat de Catalunya - Agència de Residus de Catalunya (ARC)

1 plaça de Tècnic per al projecte SwitchMed del SCP/RAC / Generalitat de Catalunya - Agència de Residus de Catalunya (ARC)

1 plaça de Tècnic al Departament de Gestió de la Contaminació del Sòl / Generalitat de Catalunya - Agència de Residus de Catalunya (ARC)

1 plaça de PhD student on dynamics of calcium uptake in peach trees / Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)

1 plaça de Statistician/Data Scientist for the Health Impact Assessment group / Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal)

1 plaça de Tècnic superior en informàtica / Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona

100 places de Cos Superior de Sistemes i Tecnologies de la Informació de l'Administració de l'Estat / Ministerio de Política Territorial y Función Pública

44 places de Cos de tècnics enginyers d'obres públiques / Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana

5 places de Tècnic facultatiu superior d'organismes autònoms del Ministerio de Medio Ambiente / Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico

Més entrades d'Oferta pública

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

The Centre for Genomic Regulation (CRG) Summer Internship Programme

The Centre for Genomic Regulation (CRG) launches the 9th Summer Internship Programme to provide undergraduate students the opportunity to conduct summer research at the CRG. The goal of the programme is to encourage students, from any nationality, in the pursuit of a scientific career and to introduce them to an international laboratory experience.   A maximum of 8 internship positions will be awarded in 2021. Eligibility criteria Undergraduates with an excellent academic record and a strong interest in biosciences and biomedical research (prior lab experience is highly recommended) who are in their final two years of studies in the Life Sciences or related subjects (e.g. Bioinformatics, Biomedicine, Biochemistry, Chemistry). Master students are not eligible. Two full years (4 semesters) of college course work completed by the time the internship commences. Candidates may not have received an undergraduate degree at the time of the internship (Summer 2021). Candidates may not have prev

Setmana de la Dona UPC. #connecta't! Troba referents per inspirar el teu futur professional

El cicle CONNECTA'T! sorgeix davant de la mancança de dones professionals referents en els àmbits STEAM. Obre ponts de comunicació amb professionals amb experiència, per empoderar-te i facilitar la teva presa de decisions sobre el teu futur professional. Què et pot aportar participar-hi: Obre vies al teu futur professional. Connecta't amb referents femenins del teu àmbit. Fes xarxa. Del 8 al 12 de març, de 15 a 16 hores Coneix de primera ma les seves experiències i enfoca més fàcilment les dificultats i obstacles que aniràs trobant: l'efecte mirall. Escolta les seves reflexions i recomanacions. CONNECTA'T amb dones referents dels àmbits UPC:  enginyeria civil i ambiental i enginyeria naval, marina i nàutica, arquitectura, urbanisme i edificació, enginyeria industrial, enginyeria de les TIC i ciències.   8M Àmbit Enginyeria Civil i Ambiental i Enginyeria Naval, Marina i Nàutica 9M Àmbit Arquitectura, Urbanisme i Edificació 10M Àmbit Enginyeria Industrial 11M Àmbit Enginy

Open Class "Disseny Sísmic Basat en Acompliment" - UPC School

El dilluns 08-03-2021, a les 16:00, tindrà lloc una Open Class del postgrau en Disseny i Rehabilitació Sismo-Resistents d'Edificis i Ponts (En línia). El disseny sísmic basat en acompliment es considera el mètode més realista per comprendre el comportament sísmic de les estructures. Els codis de disseny més recents l'utilitzen implícitament per aconseguir un disseny segur per a les noves estructures i una avaluació fiable de les existents. En aquesta sessió explicarem la teoria i l'aplicació d'aquest mètode utilitzant models d'anàlisi no lineal. Es mostrarà un exemple real per analitzar l'avaluació sísmica i el reequipament de l'estructura d'una fàbrica existent. El ponent Bashar Alfarah. Enginyer estructural amb maestria i doctorat en enginyeria sísmica i dinàmica d'estructures. El professor Bashar té més de 12 anys d'experiència professional i acadèmica, en els quals ha estat responsable o ha estat involucrat en el disseny i avaluació sísmica d