Passa al contingut principal

Oferta pública 05/03/2020


1 plaça de Research support engineer - Development of atmospheric emission models (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Researcher to support the High-Fidelity LES/DNS Data for Innovative Turbulence Models H2020 project (R2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Tècnic d'hivernacles / Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG)

1 plaça de Facility management department internship / Centre de Regulació Genòmica (CRG)

1 plaça de Tècnic del servei RSU / Consell Comarcal del Baix Penedès

1 plaça de Tècnic responsable de mòduls d'internet / Fundació Transports Metropolitans de Barcelona (TMB)

1 plaça de Predoctoral researcher at the Bioengineering in Reproductive Health Research GroupInstitut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Research engineer for development of an advanced prototype imaging deviceInstitut de Ciències Fotòniques (ICFO)

1 plaça de Research engineer in advanced optical microscopy systemsInstitut de Ciències Fotòniques (ICFO)

1 plaça de Tècnic mitjà de suport a la recerca per al Departament d'Enginyeria Química, Biològica i AmbientalUniversitat Autònoma de Barcelona (UAB)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

Estem confinats, però més actius que mai

Les dues primeres setmanes de confinament, les hem aprofitat per feina administrativa endarrerida, organitzar-nos i prendre el pols a les eines de Google Suite que acabem d'estrenar a la Universitat Politècnica de Catalunya.

Una de les eines amb les quals calia familiaritzar-se és Google Meet. Les primeres proves han funcionat força bé i ara ja estem en condicions de oferir-vos assessorament des de casa.

Si voleu aprofitar el temps de confinament per resoldre algun dubte relacionat amb cerca de feina o decisions de carrera professional, podeu reservar dia i hora en aquest enllaç.

L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat i està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.

Oferta pública 29/03/2020

1 plaça de Coordinador de la Taula per a la Gestió Sostenible de la Ramaderia d'Osona / Universitat de Vic (UVic)

Borsa de treball de places de Secretari interventor del Servei d'Assistència Tècnica / Consell Comarcal de la Segarra

1 plaça de Secretari interventor / Ajuntament de Brunyola i Sant Martí Sapresa

1 plaça de Titulat superior enginyer industrial al Centre Penitenciari Brians 1 / Generalitat de Catalunya - Departament de Justícia