Passa al contingut principal

Oferta pública 02/03/2020


1 plaça de Tècnic per al programa de regularització i seguiment de la contractació / Ajuntament de Banyoles

Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic / Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Borsa de treball de places d'Enginyer superior en telecomunicacions / Ajuntament de Tarragona

Borsa de treball de places de Tècnic mitjà en gestió local / Ajuntament de Tarragona

Borsa de treball de places de Personal tècnic en gestió de residus i neteja viària / Ajuntament de Tarragona

1 plaça de Researcher for Natural Language Processing (R3) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Tècnic de suport especialitzat en Fructicultura vinculat a activitat / Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)

1 plaça de Predoctoral researcher - Advanced Electronic Materials and Devices / Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2)

2 places d'Auditor / Sindicatura de Comptes

1 plaça d'Investigador ordinari al Departament d'Enginyeria Electrònica / Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

1 plaça d'Investigador ordinari al Departament d'Enginyeria Electrònica / Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

1 plaça d'Investigador ordinari al Departament d'Enginyeria Electrònica / Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

1 plaça de Tècnic superior a càrrec de projectes de recerca per al Departament d'Enginyeria Mecànica i de la Construcció Industrial / Universitat de Girona (UdG)

1 plaça de Tècnic a càrrec de projectes de recerca per a Departament d'Enginyeria Mecànica i de la Construcció Industrial / Universitat de Girona (UdG)

1 plaça de Tècnic a càrrec de projectes de recerca al Departament d'Enginyeria Mecànica i de la Construcció Industrial / Universitat de Girona (UdG)

1 plaça de Tècnic de sistemes / UPCnet, SL

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

Estem confinats, però més actius que mai

Les dues primeres setmanes de confinament, les hem aprofitat per feina administrativa endarrerida, organitzar-nos i prendre el pols a les eines de Google Suite que acabem d'estrenar a la Universitat Politècnica de Catalunya.

Una de les eines amb les quals calia familiaritzar-se és Google Meet. Les primeres proves han funcionat força bé i ara ja estem en condicions de oferir-vos assessorament des de casa.

Si voleu aprofitar el temps de confinament per resoldre algun dubte relacionat amb cerca de feina o decisions de carrera professional, podeu reservar dia i hora en aquest enllaç.

L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat i està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.

Oferta pública 29/03/2020

1 plaça de Coordinador de la Taula per a la Gestió Sostenible de la Ramaderia d'Osona / Universitat de Vic (UVic)

Borsa de treball de places de Secretari interventor del Servei d'Assistència Tècnica / Consell Comarcal de la Segarra

1 plaça de Secretari interventor / Ajuntament de Brunyola i Sant Martí Sapresa

1 plaça de Titulat superior enginyer industrial al Centre Penitenciari Brians 1 / Generalitat de Catalunya - Departament de Justícia