Passa al contingut principal

Oposiciones Cuerpo de Ingenieros Técnicos de Arsenales de la Armada

Se convoca proceso selectivo para cubrir 52 plazas del Cuerpo de Ingenieros Técnicos de Arsenales de la Armada, código 0406, por el sistema general de acceso libre.

del total de plazas convocadas se reservarán 36 plazas para los militares profesionales de tropa y marinería que hayan cumplido, como mínimo 5 años de tiempo de servicios y para los reservistas de especial disponibilidad que se encuentren percibiendo, hasta el momento de publicación de la convocatoria, la asignación por disponibilidad en la cuantía y condiciones previstos en el artículo 19.1 de la citada Ley.

Esta reserva de plazas se extenderá a los militares de complemento con más de cinco años de servicios en las Fuerzas Armadas. La opción a estas plazas reservadas habrá de formularse en la solicitud de participación de la convocatoria.

Las plazas reservadas para estos colectivos que no se cubran se acumularán a las de acceso general. Asimismo, del total de plazas convocadas se reservarán 3 plazas para quienes tengan la condición legal de personas con discapacidad con un grado de discapacidad igual o superior al 33%.

El proceso selectivo constará de una fase de oposición y otra de concurso, con las pruebas, puntuaciones y méritos que se especifican en el anexo I de la convocatoria.

Periodo de inscripción: Del 05/02/2020 al 03/03/2020

Més informació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

Estem confinats, però més actius que mai

Les dues primeres setmanes de confinament, les hem aprofitat per feina administrativa endarrerida, organitzar-nos i prendre el pols a les eines de Google Suite que acabem d'estrenar a la Universitat Politècnica de Catalunya.

Una de les eines amb les quals calia familiaritzar-se és Google Meet. Les primeres proves han funcionat força bé i ara ja estem en condicions de oferir-vos assessorament des de casa.

Si voleu aprofitar el temps de confinament per resoldre algun dubte relacionat amb cerca de feina o decisions de carrera professional, podeu reservar dia i hora en aquest enllaç.

L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat i està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.

Oferta pública 29/03/2020

1 plaça de Coordinador de la Taula per a la Gestió Sostenible de la Ramaderia d'Osona / Universitat de Vic (UVic)

Borsa de treball de places de Secretari interventor del Servei d'Assistència Tècnica / Consell Comarcal de la Segarra

1 plaça de Secretari interventor / Ajuntament de Brunyola i Sant Martí Sapresa

1 plaça de Titulat superior enginyer industrial al Centre Penitenciari Brians 1 / Generalitat de Catalunya - Departament de Justícia