Passa al contingut principal

Oferta pública 26/02/2020


1 plaça d'Arquitecte tècnic responsable de brigada / Ajuntament d'Alp

1 plaça d'Enginyer superior / Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat

1 plaça de Tècnic d'administració general / Ajuntament de Montgat

1 plaça de Tècnic especialista de mobilitat / Ajuntament de Terrassa

1 plaça de Researcher for high-resolution global climate prediction (R2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Tècnic SIG / Forestal Catalana, SA

1 plaça de Tècnic coordinador de prevenció / Forestal Catalana, SA

1 plaça de Tècnic responsable de projectes d'infraestructures / Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de l'Aigua (ACA)

5 places de Tècnic superior per a diversos programes / Generalitat de Catalunya - Departament d'Educació

3 places de Tècnic mitjà júnior de manteniment / Generalitat de Catalunya - Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, SAU

1 plaça de Tècnic superior a l'Oficina de Treball de Sabadell-Sardà / Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC)

1 plaça de Tècnic d'orientació a l'Oficina de Treball de Terrassa / Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC)

1 plaça de Tècnic d'orientació a l'Oficina de Treball del Vendrell / Generalitat de Catalunya - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC)

1 plaça de Junior postdoc at the Regenerative Therapies Research Group / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Research engineer position in advanced optical microscopy systems / Institut de Ciències Fotòniques (ICFO)

1 plaça de Postdoctoral fellow in Biological Data Science / Institut de Recerca Biomèdica (IRB)

1 plaça de Postdoctoral fellow in bioinformatics / Institut de Recerca Biomèdica (IRB)

1 plaça de Tècnic a UTG Campus Baix Llobregat / Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

Oferta pública 29/03/2020

1 plaça de Coordinador de la Taula per a la Gestió Sostenible de la Ramaderia d'Osona / Universitat de Vic (UVic)

Borsa de treball de places de Secretari interventor del Servei d'Assistència Tècnica / Consell Comarcal de la Segarra

1 plaça de Secretari interventor / Ajuntament de Brunyola i Sant Martí Sapresa

1 plaça de Titulat superior enginyer industrial al Centre Penitenciari Brians 1 / Generalitat de Catalunya - Departament de Justícia

Estem confinats, però més actius que mai

Les dues primeres setmanes de confinament, les hem aprofitat per feina administrativa endarrerida, organitzar-nos i prendre el pols a les eines de Google Suite que acabem d'estrenar a la Universitat Politècnica de Catalunya.

Una de les eines amb les quals calia familiaritzar-se és Google Meet. Les primeres proves han funcionat força bé i ara ja estem en condicions de oferir-vos assessorament des de casa.

Si voleu aprofitar el temps de confinament per resoldre algun dubte relacionat amb cerca de feina o decisions de carrera professional, podeu reservar dia i hora en aquest enllaç.

L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat i està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.