Passa al contingut principal

El paper de la dona en la intel·ligència artificial

La intel·ligència artificial és un dels mots de moda en el camp de localització, i ha vingut per quedar-se.

  • Quin serà el paper de l'IA en el nostre ecosistema en els pròxims 2, 5 i 10 anys?
  • Quines oportunitats de negoci noves tindrem gràcies a l'IA?
  • Amb IA, veurem un nou salt quantitatiu en la localització comparable al de fa 20 anys amb les memòries de traducció o al de fa 10 anys amb la traducció automàtica?
  • Com pot influir l'IA en el desenvolupament de millors alfabetitzacions digitals? ... I en la protecció de la nostra identitat digital i la ciberseguretat a la feina?... I en la generació d'una societat més ètica dins de l'era IA?
  • Com infereix el biaix de gènere en l'AI? Com es pot minimitzar? Quins són els principals reptes que tindrem si no actuem a temps? Quina hauria de ser la funció de les dones en l'AI aplicada al sector educatiu, a les indústries o a la regulació i la legislació?
  • A l'edat de singularitat i la convergència total a través de l'IA, podríem ser la darrera generació d'humans no augmentats... en aquest context, com es presenta l'evolució (o revolució) del talent humà?

Us proposem participar en un panel d'expertes que aprofundiran en els diferents aspectes que marcaran la relació de les dones i la intel·ligència artificial en els pròxims anys: 

  • Gloria Lorenzo - Senior Director Language Solutions, Oracle
  • Mª Neus Lorenzo Galés - Inspectora d'Educació, Generalitat de Catalunya,  Departament d'educació i professora associada a la  Universitat  Autònoma  de Barcelona
  • Alba Guix - Associate Vice President Shared Services, Pactera EDGE
  • Olga Blasco - Growth Strategist, M&A Expert, COO at Aglatech14 and JANA Co-founder


Dijous, 13 de febrer – de 18:00 h a 20:30 h – Oracle Barcelona Office, Avinguda Diagonal, 615, Barcelona 

Inscripcions


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 02/08/2020

1 plaça d'Enginyer superior / Ajuntament de Llorenç del Penedès
1 plaça de Tècnic de sistemes d'informació i noves tecnologies / Ajuntament del Morell
1 plaça de Junior System Engineer (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)
1 plaça d'Enginyer / Consell Comarcal del Baix Penedès
1 plaça de Tècnic de suport per al projecte Elemental - Shift / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF)
1 plaça de TECNIOSpring - Post Doc - MWI Research Area (5G and Space) / Fundació i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya
1 plaça de Predoctoral Position / Institut de Recerca Biomèdica (IRB)
1 plaça de Postdoctoral Fellow / Institut de Recerca Biomèdica (IRB)
100 places de Cos Superior de Sistemes i Tecnologies de la Informació de l'Administració de l'Estat / Ministerio de Política Territorial y Función Pública
1 plaça d'Ajudant de recerca del projecte WINE / Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
1 plaça de T…

EUSPA logo design contest is open

The European GNSS Agency, operational arm of the European Commission for the EU Space Programme, is on the hunt for forward thinking graphic designers and visual artists from across the EU to craft its new EUSPA logo. Five finalists, one winner and up to €15k! Ready to break the mould? Proposals should be submitted by 14 August.
In the near future, the GSA should become the European Union Agency for the Space Programme (EUSPA) and amplify its scope of activities. This agency shall be entrusted with important tasks related to the EU satellite navigation systems, Galileo and EGNOS, the establishment of synergies for space data related to navigation and Earth observation, and also the setting up of governmental applications for telecommunications, space surveillance, security of infrastructure and cybersecurity. To mark this evolution, the GSA has decided to rely on the talent of European graphic designers and visual artists, be it students, young professionals or established graphic desi…

100 Becas Openbank Investment Skills ESADE

Openbank y ESADE Business School lanzan 100 Becas Openbank Investment Skills ESADE para estudiantes, jóvenes profesionales y personas interesadas en el mundo de las inversiones. El objetivo es el de fomentar y desarrollar las competencias de los participantes en el funcionamiento de los mercados bursátiles. Conocimientos que les permitirá dar un salto cualitativo en su trayectoria profesional para mejorar su empleabilidad y aumentar sus conocimientos en inversiones.
El curso de formación, que podrá realizarse en español o inglés, tiene una duración de 8 semanas. Tendrá lugar a través de una metodología «learning by doing», es decir, que combina teoría y práctica con técnicas de aprendizaje y herramientas enfocadas a la vida profesional real.
La temática se centra en identificar activos, su rentabilidad y riesgo. Asimismo, se trata de entender el funcionamiento de los mercados bursátiles e identificar oportunidades de inversión. Por último, las becas también ofrecerán un refuerzo de los …