Passa al contingut principal

El paper de la dona en la intel·ligència artificial

La intel·ligència artificial és un dels mots de moda en el camp de localització, i ha vingut per quedar-se.

  • Quin serà el paper de l'IA en el nostre ecosistema en els pròxims 2, 5 i 10 anys?
  • Quines oportunitats de negoci noves tindrem gràcies a l'IA?
  • Amb IA, veurem un nou salt quantitatiu en la localització comparable al de fa 20 anys amb les memòries de traducció o al de fa 10 anys amb la traducció automàtica?
  • Com pot influir l'IA en el desenvolupament de millors alfabetitzacions digitals? ... I en la protecció de la nostra identitat digital i la ciberseguretat a la feina?... I en la generació d'una societat més ètica dins de l'era IA?
  • Com infereix el biaix de gènere en l'AI? Com es pot minimitzar? Quins són els principals reptes que tindrem si no actuem a temps? Quina hauria de ser la funció de les dones en l'AI aplicada al sector educatiu, a les indústries o a la regulació i la legislació?
  • A l'edat de singularitat i la convergència total a través de l'IA, podríem ser la darrera generació d'humans no augmentats... en aquest context, com es presenta l'evolució (o revolució) del talent humà?

Us proposem participar en un panel d'expertes que aprofundiran en els diferents aspectes que marcaran la relació de les dones i la intel·ligència artificial en els pròxims anys: 

  • Gloria Lorenzo - Senior Director Language Solutions, Oracle
  • Mª Neus Lorenzo Galés - Inspectora d'Educació, Generalitat de Catalunya,  Departament d'educació i professora associada a la  Universitat  Autònoma  de Barcelona
  • Alba Guix - Associate Vice President Shared Services, Pactera EDGE
  • Olga Blasco - Growth Strategist, M&A Expert, COO at Aglatech14 and JANA Co-founder


Dijous, 13 de febrer – de 18:00 h a 20:30 h – Oracle Barcelona Office, Avinguda Diagonal, 615, Barcelona 

Inscripcions


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

Estem confinats, però més actius que mai

Les dues primeres setmanes de confinament, les hem aprofitat per feina administrativa endarrerida, organitzar-nos i prendre el pols a les eines de Google Suite que acabem d'estrenar a la Universitat Politècnica de Catalunya.

Una de les eines amb les quals calia familiaritzar-se és Google Meet. Les primeres proves han funcionat força bé i ara ja estem en condicions de oferir-vos assessorament des de casa.

Si voleu aprofitar el temps de confinament per resoldre algun dubte relacionat amb cerca de feina o decisions de carrera professional, podeu reservar dia i hora en aquest enllaç.

L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat i està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.

Oferta pública 29/03/2020

1 plaça de Coordinador de la Taula per a la Gestió Sostenible de la Ramaderia d'Osona / Universitat de Vic (UVic)

Borsa de treball de places de Secretari interventor del Servei d'Assistència Tècnica / Consell Comarcal de la Segarra

1 plaça de Secretari interventor / Ajuntament de Brunyola i Sant Martí Sapresa

1 plaça de Titulat superior enginyer industrial al Centre Penitenciari Brians 1 / Generalitat de Catalunya - Departament de Justícia