Passa al contingut principal

Oferta pública 28/01/2020


1 plaça d'Enginyer tècnic / Ajuntament de Banyoles

Borsa de treball de places de Tècnic mitjà (branca geoinformació) / Ajuntament de Barcelona - Institut Municipal de Parcs i Jardins

1 plaça d'Enginyer tècnic / Ajuntament de Canet de Mar

Borsa de treball de places de Secretari interventor / Ajuntament de Castelló de Farfanya

1 plaça d'Investigador postdoctoral en Large Scale Scientific Computing (LSSC) / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

1 plaça de Tècnic mitjà de control de processos / Consell Comarcal del Baix Camp - Secomsa Gestió, SL

1 plaça d'Inspector Tècnic a la Direcció General d'Energia, Seguretat Industrial i Seguretat Minera / Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Coneixement

1 plaça d'Assistent de recerca / Universitat Pompeu Fabra (UPF)

1 plaça de Tècnic superior de suport a un projecte de recerca del Departament d'Enginyeria Informàtica i Matemàtiques / Universitat Rovira i Virgili (URV)

1 plaça de Tècnic de control de gestió / Conselh Generau d'Aran

1 plaça d'Estudiant de màster en modelat meteorològic de mesoscala a microescala (R0) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça d'Enginyer de suport per a models de sistemes terrestres (RE1RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça d'Especialista en imatgeria / Centre de Regulació Genòmica (CRG)

1 plaça d'Inspector tècnic als Serveis Territorials de Lleida / Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Coneixement

10 places d'Investigador predoctoral / Institut Català d'Investigació Química (ICIQ)

1 plaça de Tècnic de finançament a la Projects Office / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça d'Investigador en formació per al projecte Utilization of local genetic diversity for studing barley adaptation to harsh environments and pre-breedig / Universitat de Lleida

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Oferta 13/02/2020

1 plaça de Tècnic de compres / Ajuntament d'Amposta - Hospital Comarcal d'Amposta, SAM

1 plaça de Desenvolupador d'aplicacions / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

1 plaça d'Enginyer tècnic en informàtica i TICs o graduat en informàtica o equivalent / Consell Comarcal del Moianès

1 plaça de T4 Tècnic superior de recerca / Fundació de Gestió Sanitària de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

1 plaça de Gestor de control i qualitat dels Serveis TIC a l'àmbit de Salut / Generalitat de Catalunya - Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI)

1 plaça de Gestor de solucions de l'àmbit de Treball, Afers Socials i Famílies / Generalitat de Catalunya - Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI)

1 plaça de Project manager in research / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça d'Investigador ordinari al Departament d'Enginyeria Electrònica / Universitat Autònoma de Barc…

12 experts analitzen el futur de la indústria 4.0 (Vídeo)

12 experts i proveïdors industrials analitzen el futur més immediat de la indústria des de diversos punts de vista. Tots ells han participat al darrer Marketplace de solucions indústria 4.0 d'ACCIÓ.

El futur de la indústria vist des de diverses perspectives. 12 experts i proveïdors industrials de casa nostra analitzen el futur de la indústria 4.0 a partir de tres punts de vista diferents: Quins seran els sectors que més evolucionaran als propers anys? Què ha de fer una empresa que tot just comença per pujar el tren de la revolució 4.0? I els consumidors, com ho viuran tot plegat? Tots ells han estat els protagonistes del darrer Marketplace de solucions indústria 4.0 organitzat per ACCIÓ.

Més informació