Passa al contingut principal

Oferta pública 18/12/2019


1 plaça de Tècnic auxiliar de residus / Ajuntament de Gavà - Prestació de Serveis al Ciutadà, SA

1 plaça d'Investigador postdoctoral sobre la variabilitat del clima decadal i els impactes a l'Artic (R2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça d'Enginyer de programari compilador / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça d'Enginyer de programari HPC Runtime / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça d'Oficial de difusió de projectes de serveis de qualitat climàtica i de l'aire (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça d'Expert en comunicació científica per als serveis climàtics (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça d'Enginyer de recerca en simulacions numèriques de càlculs de flux de reacció turbulent amb química adaptativa dinàmica (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça d'Investigador postdoctoral sobre simulacions numèriques de fluxos de fase multipàsica de reacció (R2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça d'Investigador a la Communication Technologies Division - PHYCOM Department / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC)

1 plaça d'Investigador a la Geomatics Division - Remote Sensing Department / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC)

1 plaça d'Investigador a la Communication Technologies Division - SMARTECH Department / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC)

1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Barcelona de la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

1 plaça de Gestor de projectes en transferència de tecnologia / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça d'Investigador predoctoral en manipulació d'objectes deformables en el context de la interacció multimodal en la imitació de robots humans en bucle (MSCA ITN SOCRATES) / Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades - Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) - Institut de Robòtica i Informàtica Industrial (IRII)

1 plaça d'Especialista IT d'anàlisi de dades d'alt rendiment / Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) - ITHINKUPC, SLU


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 30/05/2020

1 plaça de Tècnic en Bioenginyeria / Generalitat de Catalunya - Servei Català de la Salut (CatSalut)


1 plaça de Tècnic arxiu / Diputació de Girona
1 plaça de Tècnic de sistemes - enginyer tècnic informàtic / Diputació de Girona
1 plaça d'Enginyer tècnic informàtic / Diputació de Girona
1 plaça d'Analista funcional de projectes a la Fundació TIC Salut Social / Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
1 plaça de Tècnic del servei RSU / Consell Comarcal del Baix Penedès
1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Lleida / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
1 plaça d'Enginyer tècnic topògraf a la Direcció General d'Infraestructures de Mobilitat / Generalitat de Catalunya - Departament de Territori i Sostenibilitat
1 plaça de Tècnic per al programa de regularització i seguiment de la contractació / Ajuntament de Banyoles
Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic / Ajuntament de Cerdanyola…

Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

WEBINAR: La planificació del temps d’estudi i de treball personal

Sents que quan has de preparar una sessió de treball no saps per on començar? Necessites eines per organitzar el teves tasques diàries? Et sents desbordat durant el confinament quan has de preparar les entregues? En aquest taller podràs conèixer com funciona l’aprenentatge. Et facilitarem eines per millorar la teva planificació i treure més profit del teu temps, així com consells per controlar l’estrès i l’ansietat que et provoquen les situacions d’avaluació.


Quan: 02/06/2020 de 16:30 a 18:00
Inscripcions
L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.